Tuesday, September 30, 2014

Lirene HyaluroMat Hydra-balance Mattifying Cream



  • Aktyviosios hialurono rūgšties molekulės sukuria apsauginį barjerą. tokiu būdu sulaikydamos drėgmę giliuosiuose odos sluoksniuose.
  • Sustiprina aktyviųjų ingridientų poveikį, skatina odos atsinaujinimą ir atkuria kolageno skaidulas.
  • Absorbuoja išsiskyrusius riebalus ir užtikrina matinę odą visai dienai.
  • Švelnina ir papildomai drėkina odą.


pradėsiu nuo labai neįprasto ir labai maloniai nustebinusio dalyko - produkto pakuotėje yra pripildyta iki pačio viršaus. na o tai, pripažinkite, yra labai retas dalykas.
iš pažiūros lengvos konsistencijos kremas tepamas ant odos tampa vis riebesnis.
prieš darydamasi pilną veido makiažą šio kremo jokiu būdu nenaudočiau, nes ilgai užtrunka, kol produktas pilnai susigeria į veido odą.
iš pradžių kremo kvapas atrodo lengvas ir malonus, tačiau tepant ant odos jis intencyvėja ir ima erzinti, atrodo labai dirbtinas ir įkyrus, nors pradžioje ir atrodė kaip natūralesnės kosmetikos.
didžioji kremo dalis greitai susigeria į odą, tačiau ant jos lieka šioks toks produkto perteklius, kuriam reikia laiko įsigerti, ir tai mane šiek tiek nervina, nes iki to laiko veido oda ir atrodo, ir liečiant jaučiasi labai riebi.
gaminys odai nesuteikia jokio matinio ar matinį bent kiek primenančio efekto, priešingai - ji įgauna sveikos odos spindesio efektą. tačiau ir tai nutinka tik tada, kai kremas būna visiškai susigėręs į odą, o iki to laiko, kaip jau minėjau anksčiau, oda atrodo itin riebi. tiesa, mano manymu šis efektas priklauso nuo oro ir produkto kiekio tepamo ant odos.
dar neįpusėjusi produkto ėmiau mąstyti apie jo naudojimą tik vakare, nes jis net ir rudens metu naudojimui dieną atrodo per riebus.
na kadangi net ir rudens metu naudojama priemonė sunkiai geriasi į odą, natūralu, kad apie jos naudojimą vasaros metu net negalvočiau. ir taip yra ne tik dėl lėto priemonės susigėrimo į odą bet ir dėl to, kad jis nesuteikia odai vasarą taip reikalingo matinio efekto.
tačiau odos drėkinimo atžvilgiu tai yra pats geriausias kremas kokį kada nors esu naudojusi. manau jog būtent dėl stipraus polinkio drėkinti, šis produktas ir susigeria lėčiau, ir nesuteikia odai matinio efekto.
džiugu, jog savo sudėtyje jis turi SPF10. nors ir mažą, tačiau vis šis tas.
kaip jau turėtų būti aišku, šis kremas man visai nepatinka. tiesą sakant, kuo toliau mėginu high street veido priežiūros priemones, tuo dažniau susimąstau, kad kompanijos ryžtasi gadinti vartotojų nuomonę apie jas, gamindamos niekam tikusias priemones, kurios odai nedaro nieko gero, retkarčiais netgi atvirkščiai.
tad niekam nerekomenduočiau šio veido kremo. nei normalią veido odą turintiems, nei juo labiau riebios odos savininkams. net jei produktas ir gerai įsigertų į odą, jo suteikiamu efektu ir kvapu nesu patenkinta. akivaizdu, jog labai nuvylė kad produktas galutinai nesusigeria į odą. produkto naudojimo pabaigoje ant odos juntamas riebus sluoksnis išlikdavo didžiąją dienos dalį, na o tai yra visiškai nemalonus jausmas, kurio riebios ir mišrios odos savininkės, tokios kaip aš, šalinasi labiausiai.
vienintelis šiame produkte man iš tikrųjų patinkantis dalykas yra tai, jog kremas iš tiesų gerai drėkina odą. jo naudojimo metu ant odos visiškai nebūna sausos odos plaušelių. tačiau vien geros drėkinimo savybės neatperka galybės kitų produkto trūkumų. tad, kaip jau minėjau, niekam nerekomenduoju ir daugiau tikrai šios priemonės nepirksiu.









Goda

No comments:

Post a Comment