Tuesday, September 2, 2014

Garnier Nordic Moisture Match | Would I Repurchase?



dar vienas po metų antrą kartą išmėgintas produktas. pamaniau, jog mėginsiu ir rašysiu šio pobūdžio įrašus kartą per mėnesį. vien tik tam, jog mano tinklaraštyje aatsirastų bent šiek tiek nuoseklumo.
praeitą vasarą Lietuvos rinkoje atsiradęs ir man itin patikęs veido kremas, skirtas riebiai odai, turintis pripildyti ją vasarą taip reikalingos drėgmės, šiemet tokio didelio teigiamo įspūdžio nepaliko.
tiesą sakant manau, jog jeigu iki šiol nebūčiau išmėginusi The Body Shop Seaweed matinį efektą suteikiančio dieninio veido kremo, kuriam dabar niekas ką tik išmėginčiau negali prilygti, tuomet šis kremas dabar man atrodytų visai nieko, tačiau sulauktų daugiau teigiamų atsiliepimų. nors vis tiek nemanau, kad būčiau pasiryžusi jį įsigyti trečiąjį kartą. tiesiog tiek mano odos, tiek mano pačios poreikiai metų eigoje šiek tiek pasikeitė.
prieš metus laiko itin sužavėjusi šerbetinė neva itin lengva kremo konsistencija dabar labiau atrodo panaši į riebią ir visiškai netinkančią riebios odos savininkams. mat tik pradedant produktą trinti į odą, lengva konsistencija pasunkėja; į odą kremas taip pat geriasi gana ilgai.
mano požiūriu kremas blogai susigeria į odą, nes ant jos dar ilgą laiką būna juntamas produkto sluoksnis. tačiau vėsesnėmis (atsižvelkite į rugpjūčio pabaigą) dienomis to riebesnio sluoksnio nesijausdavo. bet juk šnekame apie kremą skirtą vasarai (bent jau aš tokio kremo šaltesniu metų laiku tikrai nenaudočiau), kuomet būna karšta.
tiesa, ant veido tikrai nematyti sausos odos plotelių, taigi kremas tikrai suteikia odai didelį drėgmės kiekį.
tačiau turbūt dėl to didelio suteikiamos drėgmės kiekio, odai nėra suteikiamas matinis efektas. vasaros metu, turint riebią odą, to iš produkto tikėdavausi mažai, nes iki jau minėto The Body Shop kremo nei vienas bandytas prouktas nebūdavo toks veiksmingas. tačiau naudojant gaminį bent jau būtų malonu, kad jis, nors ir nesuteikdamas odai matinio efekto, kaip yra žadama ant pakuotės, bent jau nepridėtų veidui papildomo spindesio. deja, šis produktas būtent tai ir daro.
taip pat naudojimo pradžioje pastebėjau, kad produktas yra linkęs užkimšti poras - vos tik pradėjus naudoti, ant veido ėmė atsirasti bjaurūs spuogeliai.
tačiau kartu su tuo taip pat teko pastebėti, kad kremas turi antibakterinių savybių. vos tik užtepus jo ant odos, pastarąją ima šiek tiek dirbinti (naudojantiems stipresnės koncentracijos antibakterinių savybių turinčius produktus šis jausmas tikrai pažystamas). taip pat savo sudėtyje prduktas turi žaliosios arbatos ekstrakto, kuri veikia antibakteriškai; produkto kvapas tai tikrai išduoda. naudojimo eigoje dėmelės, likusios po senesnių spuogų išnykimo, palaipsniui išnyko. tačiau sunaudojus pusę pakuotės kremo šis jo efektyvumas dingo, matyt, oda prie jo greitai pripranta.
esu nustebusi, jos naudojant tikrai sąlyginai mažą produkto kiekį jis susinaudoja pastebimai greitai.
padariusi išvadą nemanau, kad kremas yra toks pat geras, koks atrodė prieš metus, tačiau ir nemanau, jog yra labai blogas. juk jis drėkina, turi antibakterinių savybių, kurios veikia produkto naudojimo pradžioje.
tačiau vis dėlto naudodama kremą vasarą tikrai nenoriu blizgėti kaip po bėgimo maratono. taip pat nepatinka ir lėtas produkto įsigėrimo į odą procesas. trumpai tariant - šiuo atveju kaina (jis labai dažnai būna stipriai nukainuotas) atitinka kokybę.
kaip jau minėjau, kremas nėra blogas, tačiau mano poreikių daugiau nebeatitinka ir jo įsigyti daugiau tikrai nesiruošiu.











Goda

No comments:

Post a Comment