Monday, March 16, 2015

FeelUnique Beauty Haul | 2015 March



visų pirma noriu atsiprašyti už tokį nenuoseklumą ir pasirodančių įrašų stoką mano tinklaraštyje. dėl tačiau prašau jūsų supratimo. jau ant nosies kabančios kalbų įskaitos ir egzaminai atima didžiąją mano laiko dalį, taigi negaliu atsiduoti blogui tiek kiek norėtųsi. būtent dėl to ateinančias porą savaičių, gali būt, jog ir mėnesių, šiame tinklaraštyje galite išvysti mažiau apžvalgų nei įprastai. tačiau pasistengsiu daryti viską ką galiu, dėkui :)

na o pereinant prie linksmesnės šio įrašo dalies, šiandien noriu su jumis pasidalinti  šią savaitę mano namų duris pasiekusiu siuntiniu. net negaliu apsakyti kaip jo laukiau ir kaip stengiausi kuo greičiau sutaupyti tikrai nemažą pinigų sumą. tiesą, vieno produkto (Ren toniko) taip ir nepavyko užsisakyti, man kokį mėnesį teko laukti kol tai vienas, tai kitas mano pirkinių krepšelyje esantis produktas sugrįš į prekybą, taigi galiausiai jau pabodo laukti, ir nusprendžiau geriau užsisakyti mažiau, nei laukti dar ilgiau.
apžvalgas apie šiuos produktus laikas nuo laiko tikrai išvysite mano tinklaraštyje,
trumpai aptariant įsigytus produktus, pradėsiu turbūt nuo labiausiai lauktos ir vienintelės įsigytos dekoratyvinės kosmetikos priemonės - garsiojo Stila Stay All Day (€ 17.68)vandeniui atsparaus akių pravado. turbūt nėra nei vieno grožio guru, kuris nebūtų kalbėjęs apie šį produktą, daugelio iš jų atsiliepimai taip pat yra labai geri, taigi, atsižvelgdama į savo nepavydėtiną patirtį su tokio pieštuko tipo linerius su plunksnele nusprendžiau išmėginti šį visų eyelinerių virtuozą, pasak gamintojų ne tik turintį ilgai išlikti ir nenubėgti, bet ir užteptas ant voko greitai išdžiūti, palengvinti aplikaciją, o jo juodas atspalvis turėtų būti ypatingai intensyvus.
kita įsigyta priemonė - taip pat ypatingo dėmesio iš jaunesnių vlogeių sulaukusi veido valymo priemonė - Ren ClearCalm 3 Clarifying Clay Cleanser. ar norėčiau už veido prausiklį mokėti  25.84? turbūt ne, tačiau jeigu esate tokia pati grožio industrijos fanatinkė kaip ir aš, tuomet puikiai mane suprasite, kaip lengvai paskatinti įsigyti tas tikrą produktą gali nuolatinės kitų kalbos apie jo efektyvumą. kadangi daugiau pinigų esu linkusi leisti ant produktų, kuriais ne nuprausiu ar nuvalau veido, o tu, kurie susigers į veido odą, ar ant jos pasiliks ilgiau nei 5minutes, šis pirkinys buvo tikras pinigų pasišvaistymas. dėl to  iš tiesų meldžiuosi, jog šis prausiklis bus efektyvus. kita Ren firmos priemonė, kurios pasirodančios e. parduotuvėje taip pat laukiau labai ilgai, yra Clarimatte T-Zone Balancing gel cream. pasak gamintojų tai yra lengvos gelinės konsistencijos veido kremas, suteikiantis odai matinį atspalvį, tačiau tuo pat metu ją drėkinantis ir balansuojantis. antibakterinių savybių turinti priemonė kovoja su spuogų atsiradimu, kontroliuoja sebumo išsiskyrimą ir saugo odą nuo laisvųjų radikalų. mišrią odą turinčioms merginoms tai skamba iš tiesų pasakiškai, tiesa? vis dėlto tikiuosi, jog kremas darys tai, ką žada gamintojai, nes jo kaina iš tiesų viena didžiausių (jeigu ne didžiausia) kokią man teko mokėti už veido kremą  29.92. žinodama, jog visuomet susiduriu su problema, Lietuvos rinkoje nerasdama veido kremų, nusprendžiau užsisakyti dar vieną, šį kartą iš jau šiek tiek pažįstamos La Roche - Posay firmos - Effaclar Mat. tiesa, šio kaina baugina ne taip kaip pastarojo ir gana gerai sutampa su mūsiške (už jį teko sumokėti € 13.12). prancūzijoje gamintas, parabenų sudėtyje neturintis produktas kontroliuoja sebumo išsiskyrimą, mažina poras, akimirksniu pamaitina odą, kartu suteikdamas jai matinį efektą. trumpai tariant, žada visą, ką įprasti riebiai/mišriai veido odai skirti kremai. tačiau visa ši firma man itin patinka dėl jų švelnumo, paprastos sudėties ir tinkamumo jautriai odai. na ir paskutinė su dideliu nekantrumu laukta priemonė - veido kaukė (negalėjau numalšinti savo kaukių manijos). apie nuostabius First Aid Beauty ( 29.92) produktus tenka girdėti jau ilgą laiką, tačiau išmėginti lietuvaitėms dėl tokios sėkmingos rinkos niekaip nepavyksta, taigi po ilgų svarstymų ką išmėginti, galiausiai nutariau įsigyti probleminei/į riebumą linkusiai odai skirtą nulupamą veido kaukę su raudonuoju moliu. ši kaukė ne tik detoksikuoja ir giliai valo odos sluoksnius, tačiau kaip ir visi mano perkami produktai, teigia, jog kontroliuoja sebumo išsiskyrimą bei mažina porų užsikimšimą. produkto suteikiamas rezultatas - tolygesnė bei švelnesnė veido oda, švaresnės poros.
kaip matote, pirkiniai iš tiesų daug žadantys, pati neapsakomai džiaugiuosi juos įsigijusi ir jau planuoju kitus du haul iš skirtingų elektroninių parduotuvių, taigi po kokio mėnesio ar dviejų turėtumėte išvysti dar įdomesnių šio tipo įrašų. na o pati skubu išmėginti šias gėrybes, linkiu jums gerų pirkinių ir iki pasimatymo! :)









Goda



No comments:

Post a Comment