Saturday, March 21, 2015

Cinders bath bomb from Lush | Christmas



apie mano mėgstamiausią Sparkly pumpkin burbulą iš Lush jau žinote, tačiau iš šioje parduotuvėje esančio asortimento išsirinkti patinkančią ir be perstojo pirkti vertą vonios bombą surasti buvo ne taip lengva. tačiau, regis, galiausiai man pavyko. tai supratau išbandžiusi žiemos švenčių laikotarpiu pirktą Pelenė vonios bombą. tiesa, išvydusi parduotuvėje į ją didelių vilčių nedėjau, mat tai iš kitų vonios bombų mažu dydžiu tesiskiriantis gaminys. tačiauvos tik pradėjusi tirpti vonioje ji atsiskleidžia visiškai iš kitos perspektyvos ir nustelbia visas prieš tai kilusias dvejones.
šioje vonios bomboje esantys sproginėjantys saldainiai, priešingai nei kitose jų sudėtyje turinčiose bombose, veikia tiesiog nepriekaištingai, savo garsiu sproginėjimu sukurdami paslaptingą ir tuo pačiu metu jaukią atmosferą. tuo pat metu gaminiui dar labiau aptirpus galima aiškiai matyti, jog savo sudėtyje jis turi migdolų sviesto gabalėlių, kurių dėka išlipus iš vonios oda būna švelnesnė nei prieš tai. kuo daugiau bombai betirpstant vanduo vonioje yra judinamas, tuo garsesnis tampa veganiškųjų sproginėjančių saldainių sukeliamas garsas, iš tiesų priverčiantis jaustis taip, tarsi sėdėčiau ne vonioje, o prie traškančių medienos pliauskų laužo. atsižvelgiant į aromatą, mano atžvilgiu jis yra tiesiog idealus naudoti šaltuoju metų laiku, nes jame tarpusavyje susimaišantys cinamono aštrumas bei apelsino saldumas sukuria idealų, šiltą abiejų aromatų balansą, na, o produktui galutinai ištirpus vonioje ir aromatui visiškai pasklidus po vonios kambarį, aromatas tampa ne toks agresyvus kaip gali pasirodyti ir visiškai neerzina uoslės. 
vienintelis, ne pirmą kartą iš mano pusės suteikiamas priekaištas vonios produktams iš Lush yra jų nudažomo vandens atspalvis. pati tikrai nesimėgavau maudynėmis visiškai skaidriame geltoname vandenyje ir tikrai apsidžiaugčiau, jeigu kitais metais gamintojai nuspręstų pakeisti produkto atspalvį, ar bent jo intensyvumą.
tačiau nepaisant to visos šios vonios bombos savybės man iš tiesų patiko ir jos naudojimu labai mėgavausi, tai nustelbia ir geltono vandens atspalvį, su kuriuo labai norėdama galiu susitaikyti. gaminio kaina, lyginant su kitais Lush voniai skirtais produktais, taip pat nėra bloga (apie 3.50 eurų). iš tiesų dabar gailiuosi, jog neįsigijau daugiau šių vonios bombų, mat laukti, kol jos vėl sugrįš į prekybą, dar teks labai ilgai. 
šią Pelenė bambą rekomenduočiau toms, kurios mėgsta jaukius, aštrius ir gaivius vaisinius aromatus bei jų kombinacijas. nenuvertinkite produkto pagal jo išvaizdą, jis tikrai yra vertas dėmesio!





Goda


5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Mano viena mėgstamiausių vonios bombų, bet irgi jau pabaigiau jos atsargas, nors turėjau tris :) bet tas geltonas vandens atspalvis tikrai nežavi..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaip ir minėjau, ji taip pat tapo mėgstamiausia iki šiol mėginta gamintojų vonios bomba :) va va, vis mąsčiau kaip padoriai apibūdint tą atspalvį, tačiau jokio korektiško apibūdinimo neišmąsčiau, o nepadorių žodžių vartoti nesinorėjo :D na bet nepaisant atspalvio ši bomba yra tobula, dėl to dtengiuosi į tai nekreipti dėmesio.

      Delete
  3. Hello Dear! I really like your Blog. You have interesting Posts. Would you like to support each other and follow via Bloglovin and/or GFC? That would be so cool and i hope we stay in touch. :)

    Greetings, Sophia xx
    Instagram: sophiaton_
    Blog: www.sophias-fashion.de 

    ReplyDelete
    Replies
    1. hello! well thank you very much, I appreciate your nice thoughts about my blog, it's realy nice to hear that! :)

      Delete