Tuesday, March 17, 2015

Naujasis NutraEffects veido kremas iš Avon



šį kartą noriu su jumis pasidalinti įspūdžiais apie prieš daugiau nei savaitę netikėtai mano namus siuntinyje pasiekusį, visiškai naują Avon NutraEffects veido priežiūros linijai priklausantį veido kremą, skirtą visų tipų odai. pačiai jau teko paskaityti kai kurių Lietuvos tinklaraštininkių atsiliepimus, tačiau norėjau panaudoti produktą ilgiau, kad įsitikinčiau, jog nuomonės apie priemonę nepakeisiu.
pirmąjį kartą pamėginusi produktą ant rankos buvau iš tiesų maloniai nustebinta, nes jis panašėjo į išties gelinę konsistenciją turintį veido kremą, tik užteptas ant odos maloniai ją gaivino ir įsigėrė per ganėtinai trumpą laiką. tačiau niekam nėra paslaptis, jog mano rankų oda yra linkusi labai lengvai išsausėti, dėl to visiškai priešingas kremo poveikis ant veido odos manęs visai nenustebino.
pirmąjį kartą gmaminį ant odos užsitepiau ryte ir laikui bėgant to iš tiesų pasigailėjau. produkto konsistencija, atvirkščiai nei teigia gamintojai, nėra gelinė. tai tiesiog lengvos konsistencijos kremas, kurį užtepus ant odos paaiškėja, jog pastarasis turi riebumo savybių. nors didžioji jo dalis per neilgą laiko tarpą susigeria į odą, priemonė ant odos palieka gausų ir aiškiai juntamą riebumo pojūtį, kurio dalis man išnyko per daugiau nei tris valandas, tačiau po to ją prilietus visą dieną ši vis tiek atrodė lipni. dėl to, jog galėčiau tinkamai išmėginti produktą, nusprendžiau jį naudoti nakčiai. atsižvelgiant į prieš tai aprašytus bruožus nenuostabu, jog dalis kremo (daugiausiai nuo skruostų) miego metu atsidurdavo ant pagalvės, o iki ryto, ypač kaktos srityje išlikusi produkto dalis priversdavo veidą panašėti į disko rutulį (štai kaip jis blizgėdavo). taip pat teko pastebėti, jog rytais plaunantis veidą kartu nusiplaudavau ir nemažą šio, savo sudėtyje didelę dalį chia (ispaninio šalavijo) sėklų turinčio veido kremo, kiekį. pasakyti, jog pastebėjau bent menkiausią veido drėkinimą, taip pat negalėčiau. neseniai ant smakro atsiradusios sausos alergijos dėmelės kremo naudojimo metu nei kiek nepasikeitė, taigi bent jau ant mano odos intensyvus, visą parą trunkantis drėkinimas nepasireiškė. taip pat oda neįgavo nei trupučio spindesio (nebent skaitytųsi rytinė išvaizda su po nakties ant odos išlikusiu kremo kiekiu).
nepaisant to tikrai nemanau, jog tai yra bloga priemonė, tiesiog nesu tas žmogus, kurio nuomonės apie jį vertėtų klausti. juk visiškai natūralu ir, netgi, savaime suprantama, jog man netiko visų tipų odai skirtas kremas, kai paprastai visuomet naudoju tik savo odos tipui skirtas priemones. tikrai labai pagirtina, jog visuose šiai Nutra Effects linijai priklausančiose veido kremuose (o jų yra penki) galima rasti spf (spf15, spf20). tai reiškia, jog jie puikiai tiks naudoti pereinamuoju sezonų laikotarpiu, kai retkarčiais lauke pasirodo saulė. man pačiai patiko gaminio pakuotės paprastumas, nors kelionėse stiklinis jos įpakavimas tikrai nepasitarnaus bei gaivus, parfumuotas jo kvapas. 
sėkmės renkanti sau tinkantį šios linijos, kuri prekyboje pasirodys nuo balandžio 16 dienos, produktą! 






Goda


No comments:

Post a Comment