Tuesday, March 3, 2015

The Body Shop Seaweed Clarifying Toner



kiekvienos odos poreikiai yra skirtingi. atsižvelgiant į tai skiriasi ir kiekvienos iš mūsų naudojami produktai. vis dėl to, nors ir kaip mums, merginoms, būna aišku (arba ne) ko reikia mūsų įnoringai odai, ji yra linkusi pasispyrioti, taigi pritaikyti produktus, kurie iš tiesų teiktų veido odai tik privalumų, yra iš ties sunku. kosmetikos naudojimo metu pati pastebėjau, jog asmeniškai man sunkiausia iš visų yra rasti kelių kategorijų produktus. tačiau tas, kurio gaminius mėgindama visuomet prašaunu labiausiai visuomet išlikdavo tonikas. 
tai iš tiesų yra vienas iš tų nedaugelio produktų, be kurių savo rytinės ir vakarinės veido priežiūros rutinų įsivaizduoti negaliu, taigi mintis tiesiog praleisti šį rutinos žingsnį tiesiog nebuvo įmanoma. nepaisant to, nors ir kokį veido toniką išmėginčiau, pastarasis mano odai vis netikdavo, mat po naudojimo ši tapdavo arba išsausinta, arba nusėta spuogais, arba naudojimo metu negaudavo visiškai jokio poveikio. visais šiaip atvejais galutinis rezultatas likdavo toks pats - odai reikėdavo efektyvios pagalbos nuo dehidratacijos, spuogelių bei, dažnai, negyvų odos ląstelių. tokia jau teisybė - kai kas nors mano odai nepatinka, ji tai parodo visomis įmanomomis priemonėmis.
būtent dėl to dažniausiai kosmetikos stalčiuje turiu daugiau nei vieno toniką. jeigu kartais netiktų vienas, galėčiau jį sunaudoti pakaitomis naudodama ir kitą tokio tipo gaminį. dabartinė mano naudojamų produktų padėtis yra būtent tokia. tačiau šiandien noriu jums apžvelgti manajai odai itin pagelbėjusį produktą, galbūt padėsiantį su veido netobulumais atsisveikinti ir mano skaitytojoms.
 iš pirmo žvilgsnio šis produktas gali pasirodyti visiškai neveiksmingas, tačiau panaudojus jį ilgiau tampa aišku, jog tai yra iš tiesų akivaizdžių rezultatų odai suteikiantis gaminys. po maždaug savaitės naudojimo veido oda tampa neatpažįstamai pasikeitusi ir iš vietomis spuogeliais bei po jų dingimo likusiomis dėmelėmis nusėto veido šis tampa kur kas švaresniu, nuo odos paviršiaus būna dingusi didžioji spuogelių dalis, minėtų dėmelių pigmentacija labiau susivienodinusi su odos atspalviu, na, o naujų spuogelių atsiradimas minimaliai sumažinamas. vien tai ir po naudojimo paliekamas švlnios, netraukiamos odos pojūtis lemia mano didelį susižavėjimą šiuo produktu. tačiau kaip ir kiekvienas produktas, šis taip pat neapsiriboja vien tik pliusais. tikriausiai vienintelė mano įžvelgiama neigiama gaminio savybė yra dėl stipresnės jo koncentracijos polinkis išsausinti odą, bei pastarosios pripratimas prie produkto po maždaug dviejų savaičių naudojimo. būtent dėl to šią priemonę patariu naudoti tik tuomet, kai turite piktą ir reiklią odą. kitais atvejais užtektų naudoti įprastą veido toniką, mat šis reguliariam naudojimui yra pernelyg stiprus. 
kvapo atžvilgiu nepasakyčiau jog priemonė yra kiekvienam, tačiau man tai yra gaivumo suteikiantis, lengvas, tačiau tuo pat metu stipriai parfumuotas The Body Shop jūros dumblių linijos aromatas. nemanau, jog prie jo nebūtų įmanoma priprasti. 
kainos atžvilgiu nemanau, jog tai yra neįperkamas produktas net ir Lietuvos rinkoje. pati tikrai jį įsigyčiau ir už tokią kainą.  manau, taip ir teks padaryti, nes produktas, nors ir ne kasdieniam naudojimui, paliko neįtikėtiną įspūdį.





Goda



No comments:

Post a Comment