Tuesday, January 20, 2015

Korres Fig Shower Gel



naujųjų metų pažadas per metus išmėginti kuo daugiau aukštos kokybės produktų ir juos apžvelgti bloge po truputį pildosi. palaipsniui vis stengiuosi tinklaraštyje apžvelgti produktus, kuriems neretai gaila leisti pinigus, mat kainuoja kur kas daugiau, nei turėtų. nebent yra žinoma, jog jie iš tikrųjų veikia. tuomet kaina iš tiesų praranda savo reikšmę. tokiu būda šis blogas virs kur kas naudingesniu, nei yra dabar.
pirmoji šiaip metais apžvelgiama aukštos kokybės bei didelio dėmesio sulaukusi priemonė - natūralią, tačiau itin aukštos kokybės, be jokių cheminių, žmogaus organizmui bei gamtai kenksmingų elementų kosmetiką gaminančio Graikiškos Korres firmos dušo želė. gamintojų produkcija pasižymi ne tik gausia unikalių bei įsimintinų kvapų ir pakuočių įvairove, bet ir visame pasaulyje pripažinta odos bei plaukų priežiūros produkcija, idealiai tinkančia jautrią odą turintiems žmonėms (pastarąja pastaba minimos kūno priežiūros priemonės). pažintį su šia kosmetikos firma nusprendžiau pradėti išmėgindama paprastą, tačiau kiekvieno žmogaus gyvenime didelį vaidmenį atliekančia dušo žele.
tiesą, sakant tarp gausių ir tikrai neįprastų kvapų įvairovės teko gerokai pasukti galvą, kurį aromatą norisi išmėginti pirmiausiai, tačiau galiausiai nusprendžiau įsigyti mano nuomone patį unikaliausią - figų aromatą. galiu pasakyti, jog jis patiks tikrai ne visiems, nes yra gana sunkus, šiek tiek primenantis vyrišką odekoloną, tačiau turintis saldžių bei gėlių natų. jis akimirksniu pasklinda po visą vonios kambarį apgaubdamas ir tiesiog sušildydamas sielą. nepaisant jo sunkumo ir intensyvumo, aromatas visiškai neapsunkina uoslės, nuo jo nepradeda skaudėti galvos. ne tik gaminio aromatas ir pakuotė, bet ir pats produktas mane neįtikėtinai sužavėjo. neatsižvelgiant į faktą, jog ir šiaip šią priemonę stengiuosi tausoti kiek įmanoma labiau ir kiekvieną dieną, kai nieko neveikiu tik mokinuosi, jos nenaudoju, tai man labai lengvai padeda padaryti ir pati priemonė. vienam naudojimui produkto reikia stebėtinai mažo kiekio (mažesnio nei įprastų dušo želių), nuo kurio produktas kuo puikiausiai gausiai suputoja. dušo želė puikiai nuprausia odą, suteikdama švaros bei gaivumo pojūtį, bei jos neišsausindama.
nors 9 eurai neretam lietuviui gali pasirodyti daug už dušo želę, tačiau mano nuomonė šiuo atžvilgiu yra pakeista. išbandžiusi šį nuostabų produktą tikrai nenoriu grįžti prie kitų dušo želių naudojimo. vis dar nesu apsisprendusi ar baigusi dabar naudojamą pakuotę tęsiu šio aromato produkto naudojimą, ar išbandysiu naujus. tačiau kol kas esu linkusi rinktis pirmąjį variantą. šios priemonės tiesiog pavergė mano širdį - viskas, nuo nepakartojamo produkto, nuostabaus jo aromato, iki unikalios, tačiau kartu paprastos jo pakuotės mane tiesiog žavi. tad raginu ir jus nepagailėti pinigų ir išmėginti šią priemonę. ir tikrai nenusivilsite savo sprendimu! patikėkite manim, ji verta kiekvieno cento :)






Goda



2 comments:

  1. Labai, labai noriu sita isbandyt. O figu kvapa tiesiog dievinu. x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vilte, aš irgi dievinu jų aromatą. praktiškai visur! išbandyk, prižadu, nepasigailėsi! :)

      Delete