Friday, August 21, 2015

Isana nagų laką šalinantys padeliai



tikiu, jog keliaujant visoms dažnai tenka susidurti su ganėtinai populiaria problema, kuri yra susijusi su kosmetikos priemonėmis, o detaliau - jų dydžiu. nusiraminkite, apie priemonių perpilimą į mažus buteliukus tikrai nekalbėsiu. tačiau noriu parašyti apie priemonę, apie kurią ne visuomet pagalvojame prieš išvykdamos ir ją tiesiog pamirštame. nagų lako valiklis nėra tas produktas, kurį apsimoka imti su savimi, juk kelionės metu neretai būna panaudojamas vos porą kartų, o pakuotė kosmetinėje užima nemažai vietos. niekas negali atsakyti į klausimą, kodėl geros kokybės nagų lako valymo priemonių kelioninėse pakuotėse Lietuvos rinkoje tiesiog neįmanoma rasti. būtent tai (ir noras išvengti nagus džiovinančio, kelionėms pritaikyto valiklio naudojimo) paskatino išmėginti Isana priemonę, apie kurią prieš ilgą laiką sužinoti teko iš kitų lietuvaičių vlogerių.
gausiai valikliu suvilgyti inovatyvūs diskeliai taip pat yra praturtinti ir drėkinamuoju aliejumi, tad ne tik puikiai pašalina nepageidaujamą laką, bet ir puikiai drėkina. beje, kalbant apie valymą, tai priemonė padaro iš tiesų labai greitai (sakyčiau netgi greičiau nei įprastos priemonės). vieno tokio diskelio paprastai pakanka pašalinti visam nagų lakui, tačiau jeigu pastarasis yra tamsesnis, jų gali prireikti ir dviejų. 
tiesa, dėl padelių plonumo neretai pasitaiko, jog netyčia būna paimami du tarpusavyje sulikę padeliai, to dar nespėjus pastebėti, antrasis iš jų jau būna išpurvintas nuo valomo nagų lako. taigi išlieka minimali produkto švaistymo tikimybė. tačiau tai yra vienintelis mano įžvelgiamas priekaištas. nepaisant jo, man labai patiko naudoti priemonę, kuri iš pagrindų pakeitė mano mąstymą apie nagų lako nuėmėjus. po šios patirties galiu tik pripažinti, jog šiuos malonaus, šiek tiek pudrinio aromato padelius naudoju net ir grįžusi iš kelionės (ir manau, jog galutinai jomis pakeisiu įprastą nagų lako valiklį). beje, ir kaina jos yra juokinga, tad raginu išmėginti kiekvieną, nagų būkle besirūpinančią dailiosios lyties atstovę!



Goda


No comments:

Post a Comment