Tuesday, August 11, 2015

Pasiruošimas saulės vonioms su Garnier




net ir tokią lietuvišką vasarą kaip ši privalome nepamiršti apsaugos nuo saulės ir tokiu būdu užkirsti kelią ne tik skausmingam odos nudegimui bet ir senėjimui. šį sezoną Garnier išleido aukštą apsaugą odai siūlantį kremą su spf 50 faktoriumi. paprastai tokios aukštos apsaugos kūnui nenaudoju, tačiau buvo smalsu išmėginti priemonės jėgas o taip pat susimąstyti, ar vis dėlto nevertėtų imti kūno odos saugoti labiau. šią mintį sukėlusi naujoji Garnier priemonė apsaugo odą nuo UVA ir UVB spndulių. tai patvirtina ir faktas, jog naudojimo metu buvo įgautas gražus, tačiau labai subtilus įdegis ir buvo išvengta nemalonaus odos nudegimo. tiesa, kilo šiokių tokių abejonių dėl priemonės atsparumo vandeniui - po maudynių priemonės poveikis tikrai susilpnėdavo, dėl to oda įgaudavo ne visai tolygų įdegį. tai reiškia, jog kremą reikėtų iš naujo aplikuoti po kiekvieno pasipliuškenimo vandenyje. tačiau pati to daryti tikrai nesiruošiau ir kremo su savimi į paplūdimį neėmiau dėl labai paprastos priežasties - naudojimo metu iškilo problema, verčianti pripažinti, jog tai nėra geras pasirinkimas iš rinkoje siūlomų naujovių ir, jog pati šio produkto tikrai neįsigysiu. minėtųjų nepatogumų suteikia nors ir lengva, į odą lengvai įsitrinanti, tačiau ilgalaikį riebumo pojūtį suteikianti formulė. būtent dėl skystos, prienelį primenančios konsistencijos kremą būtina aplikuoti mažiausiai valanda prieš einant prie jūros. tai būtina daryti norint išvengti nekomfortabilumo jausmo bei visur prie odos limpančio smėlio.
vis dėlto noriu pasidžiaugti lengvu, greitai dingstančiu, švelniu priemonės kvapu. nežinau kaip jūs, tačiau aš eidama į paplūdimį nenoriu naudoti stiprų kvapą turinčių priemonių, kurios karštyje gali labai apsunkinti uoslę o retkarčiais net imti pykinti. tad šiuo vieninteliu atžvilgiu tai yra puikus pasirinkimas. apart to, kito sezono metu, pabaigusi priemonę verčiau pasiieškosiu kokybiškos alternatyvos.
dar viena priemonė, atostogų metu padejusi kovoti su aršiais saulės spinduliais yra drėkinamasis Garnier kremas, skirtas naudojimui po saulės vonių. ir tam jis tinka tiesiog puikiai - lengvos, šiek tiek vandeningą primenančios konsistencijos dėka oda būna atgaivinta ir nuraminta. greitai pasisklaidantis ir į odą įsitrinantis kremas akimirksniu susigeria, po savęs palikdamas subtilų, ilgainiui pranygstantį, lipnumo jausmą. keista, tačiau dėl gaivinančios kremo formulės juntamas riebumas visiškai neerzina ir netrukdo, greičiau panašėja į ant odos likusį drėgmės sluoksnį. 
tiesa, priemonės aprašyme teigiama, jog sudėtyje esanti Cold cream medžiaga suteikia odai vėsinamąjį efektą. pripažystu, jeigu taip būtų, ji pretenduotų pakliūti į idealios priemonės kategoriją. tačiau jokio vėsinamojo pojūčio net ir labai norint pajusti tiesiog neįmanoma. taigi norėdama padidinti kremo poveikį tiesiog paliekų jį šaldytuve. na ir patikėkite, naudojimo metu kremo suteikiamas pojūtis tiesiog nepakartojamas! o lengvas ir gaivus, subtiliai parfumuotas aromatas tik prideda papildomos gaivos jausmo.




Goda 




No comments:

Post a Comment