Wednesday, August 19, 2015

Original Source Skin Quench maitinamoji dušo želė su ananasais



sutikite, moterys nebūtų moterys, jeigu nenorėtų į kasdienę rutiną įnešti bent kiek prabangos. nesvarbu, tai impulsyviai įsigyta palaidinė, kurios vertė prilygsta pusei mūsų atlyginimo, ar vakarais pasilepinti leidžianti dušo želė, kuri sugražina mus į stabilumo būseną ir leidžia vėl pasijusti žmogumi. vis dėlto, ne kiekviena gali sau leisti už paprasčiausią, praturtinta sudėtimi išsiskiriančią kūno prausimo priemonę mokėti 15 eurų ar net daugiau. tačiau užtikrintos kokybės kasdieniam naudojimui juk norime visos. būtent dėl to begalo džiaugiuosi išbandžiusi britų hitu tapusios Original Source kompanijos dušo želę. ši, kiek daugiau nei tris eurus kainuojanti dušo želė pasižymi itin geru skalsumu, mat naudojimui jos tereikia labai mažo kiekio, kurio, deja, dažnai padauginu iš paprasčiausio įpratimo. be viso to priemonė labai lengvai ir greitai suputoja po savęs palikdama švaros pojūtį. dėl praturtintos jos sudėties, kuroje galima rastitokių ingridientų kaip ananasų bei kokosų aliejai (ir daugelis kitų, kurių vertimo į lietuvių kalbą google vertėjas nepajėgė išmąstyti), priemonė absoliučiai nesausina odos, veikiau palaiko natūralų drėgmės balansą ir neleidžia jai išsausėti. naudojimo pradžioje vienintelė iškilusi priekabė buvo ir tebėra susijusi su priemonės kvapu. pastarasis, net ir duše sumišęs su karštais garais, visiškai neatsiskleidžia ir išlieka toks pat subtilus kaip ir pakuotėje. tačiau šiek tiek pasidomėjus įtarimai pasitvirtino - paaiškėjo, jog priemonės sudėtyje nėra jokių dirbtinių kvapiklių. dėl to išmokau tenkintis subtiliu, uoslę vos paliečiančiu, tačiau begalo saldžiu ananasų kvapu, tiesiog idealiai tinkančiu vasarai.
apibendrindama savo nuomonę noriu tik dar kartą pabrėžti, jog tai yra tikrai labai geros kokybės dušo želė, pranogstanti didžiąją dalį Lietuvos rinkoje esančių priemonių su panašia kaina. esu nuoširdžiai įsitikinusi, jog nenustosiu naudoti firmos gaminių nepaisant to, jog jie nėra prieinami mūsų šalyje. juk odai naudingais aliejais praturtinta priemonės sudėtis palaiko odos drėgmės balansą kartu puikiai ją nuprausdama. o skalsios formulės dėko jos turėtų užtekti ilgesniam nei įprastai laiko tarpui. taip pat trumpai noriu paminėti, jog želėje yra minimalus šveičiamųjų granulių kiekis, tačiau jų yra taip mažai, jog net ir pakuotėje vos įmanoma pastebėti. neatsižvelgiant į šią, mano manymu nereikialingą detalę, tai yra tikrai labai gera, vasariško aromato, veganams taip pat puikiai tinkanti dušo želė. as galėjo pagalvoti, jog neigiamų sudedamųjų dalių neturintys produktai gali būti toki geri ir dar už visiems prieinamą kainą?




Goda


6 comments:

  1. Kaip as myliu sitas duso zeles! Ypac patiko metu kvapo karstomis vasaros dienomis. Tik, jei neklystu, pas mus kainuoja iki 3 euru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. būtent mėtų aromato dušo želę norėjau išmėginti jau labai seniai, tad artimiausiu metu būtent ją ir išmėginsiu, tikrai stulbinanti kokybė! na kad ne, Boots parduotuvėje be nuolaidos mokėjau apie 3.50 eurų

      Delete
    2. As gyvenu Vokietijoje.... Pagooglinau vokieciu blogus, tai kaina tikrai apie 2.50 :)

      Delete
    3. na matot galbūt Anglijoje kainos didesnės, nes visuomet perku tik iš ten, pasigooglinkite, kaina be nuolaidos tikrai tokia kokia ir sakiau :)

      Delete
    4. Tai as neabejoju, kad kainos Anglijoje ir Vokietijoje skiriasi! Siandien kaip tik buvau kosmetikos parduotuveje ir idomumo delei paziurejau, kokios kainos. Tai kaina be akcijos yra 1,95 :)

      Delete
    5. išvada yra ta, jog jeigu būtų patogu, labiau apsimkėtų užsisakyti prekes iš Vokietijos, bet deje :)

      Delete