Wednesday, August 12, 2015

Sakura vonios bomba iš Lush



tęsiant jau ilgą laiką pasirodančias apžvalgas apie populiariąsias Lush vonios priemones, na ir šį kartą išvysite dar vieną, į paskutinįjį labai panašų ne itin pozityvš atsiliepimą apie, regis, gaivaus pavadinimo voniai kirt bombą -  Sakura. ši priemonė yra viena iš daugelio, sudariusių mano dosniąją Kalėdų metu gautą dovaną iš vaikino, tad galiu pripažinti, jog didžiąją dalį mano neigiamo atsiliepimo sudaro nemalonus priemonės kvapas, kuriuo remdamasi pati bombos pasirinkusi tikrai nebūčiau. 
ši, japoniškų vyšnių žiedų įkvėpta vonios bomba sudėtyje turi raminančių mimozos, jazminų bei citrusų, tokių kaip apelsinai ir citrinos, aliejų. pasak gamintojų, jie turi suteikti spalvingo sezono kvapą ir tiesiog vonioje sukelti pavasarinį sprogimą. turint omenyje visus sudėtyje esančius aliejus tampa aišku, kodėl produkto kvapas sukelia tik neigiamas emocijas. matote, esu ypatinga jazminų gerbėja. o jie, sumišę su bomboje aiškiai juntamu švariu, voniai naudojamą valiklį primenančiu citrinų kvapu, sudaro derinį, kurio tikrai negalima būtų pavadinti maloniu ar, juolabiau, dievišku. tačiau dideliam mano džiaugsmui ištirpus bombai aromatas yra kur kas silpnesnis, o pasklidusio po vonios kambarį jo beveik neįmanoma užuosti. tačiau tai iš tiesų stebina, mat iki šiol mėgintų Lush vonios priemonių aromatai buvo puikiai juntami ir jiems ištirpus vandenyje. 
kalbant apie patį produktą, į vandenį įmesta bomba akimirksniu ištirpsta, vandenį paversdama sublitaus, rausvo atspalvio jūra, kurios dugne lieka dar nespėjusiu ištirpti druskos granulių. vis dėlto džiaugtis nėra ko, mat voniai galutinai prisipildžius vandeniu, pastarasis rausvo vandens atspalvis prasiskiedžia ir tiesiog pranygsta. taigi vartotojas yra paliekamas su vos matomu kreminio vandens efektu, kuris tik subtiliai nudažo vandenį balta spalva. be viso to gaminys nepakeičia ir pačios vandens konsistencijos, taigi po maudynių, atvirkščiai nei su kitais produktais, oda netampa švelnesnė. 
ar rekomenduoju įsigyti šią vonios bombą? nebent esate vienas iš nedaugelio, kuriam patinka kvapas. kitu atveju, bomba viekuo neišsisikiria iš kitų, nesukelia jokių įpatingų efektų ar rezultato. taigi visumoje, dėl iš esms nepakeisto vandens atspalvio ir putų nebuvimo tai yra pernelyg nuobodus produktas, visiškai nevertas savos kainos ir pirkėjo dėmesio. dar šiek tiek prisimenant kvapą, būtent pastarasis ir neleido man atsipalaiduoti bei pailsėti vonioje po ilgos savaitės. dėl to nuoširdžiai raginu mąstančius įsigyti šią bombą, prieš tai darant nueiti ir ją pauostyti, nors pati jos jokiu gyvu niekam ir nerekomenduočiau pirkti. regis, galiausiai ir man teko susidurti su prasčiausiu Lush galimamu produktu. iš tiesų stebiuosi, kaip gamintojai jį vis dar laiko rinkoje. 




Goda


No comments:

Post a Comment