Wednesday, December 25, 2013

Review - BeYu eyeshadow base



šis akių šešėlių pagrindas yra pirmas, kurį naudoju, tad neturiu jo su kuo lyginti, tačiau manau, kad nieko kito ir neieškosiu, nes ši prekė patenkina visus mano lūkesčius.
prieš pradėdama naudoti šešėlius kiekvieną dieną, žinojau, kad man būtinai reikia įsigyti akių šešėlių pagrindą ne tik tam, kad šešėlių spalva būtų sodresnė ir jie ilgiau išliktų, tačiau dar ir dėl to, kad turiu labai riebius akių vokus, ant kurių be jokio paruošimo tepti šešėlius būtų beprasmiška. 
tačiau delsiau įsigyti tokią priemonę, nes kiek domėjausi ir girdėjau, visi geresni akių šešėlių pagrindai Lietuvoje kainuoja apie 50lt ir daugiau. o net neįsivaizdavau, kokiam laiko tarpui jo užteks. bet per vieną iš tų didžiųjų pavasario išpardavimų nusprendžiau pasikonsultuoti su Kosmada darbuotoja ir galų gale įsigyti taip reikiamą priemonę. palyginus su kitais, šio kaina buvo kur kas prieinamesnė, o ir produktas buvo tūbelėje, o ne konteineryje (pastarųjų nemėgstu, nes produktą tenka krapštyti pirštais, kas ir taip yra ne itin higieniška, tačiau užsiauginus ilgesnius nagus produkto prilenda į panages, o tai labai nervina). ir visiškai nesigailėjau jį įsigijusi, netgi priešingai! 
naudojant šį pagrindą, šešėliai pasitepa lengvai ir lygiai, tiesiog reikia palaukti, kol produktas įsigers. šešėliai išlieka visą dieną nepaisant oro sąlygų (tiek karštą vasaros dieną, tiek ir lietingu lietuviškos žiemos laikotarpiu) taigi, šešėliai tikrai tampa atsparūs vandeniui, bent tam tikram jo kiekiui, maudytis šio pagrindo naudojimo metu dar nemėginau. taip pat šešėliai išsitepa labai lengvai, taip pat lengvai ir išsiblendina. gamintojas teigia, jog pagrindo sudėtyje esantys Vitaminas E ir bisabololis užtikrina priežiūrą ir intensyvią apsaugą nuo laisvųjų radikalų. šito dalyko nei patvirtinti nei paneigti negaliu, vokai išliko tokie, kokie ir buvo, jų būklė tikrai nei kiek nepablogėjo. 
pagrindas yra neutralios spalvos, su šviesą atspindinčiomis dalelėmis, 



tačiau lengvai išsitepa ir nei kiek nepakeičia odos spalvos (dėl labai tamsaus gymio žmonių nesu tikra). blizgios dalelės visiškai nepaveikia šešėlių efekto (pvz. dabar naudoju matinius šešėlius, kuriuos tepant ant šio BeYu pagrindo vis tiek išlieka matiniai). 
kvapas tikrai keistokas, gamyklinis, tikrai šio produkto sudėtyje nėra jokių kvapiklių. bet aš jau visiškai pripratau prie jo ir dabar netgi jo nepastebiu.
kaina tikrai atitinka gaminio kokybę, neturiu jam jokių pretenzijų ir tikrai manau, kad nenustosiu jo pirkti ir toliau.


produkto abiems akims reikia visai nedaug. šią pakuotę naudoju nuo praeito pavasario ir dar yra likęs maždaug trečdalis pakuotės.









Goda 


No comments:

Post a Comment