Wednesday, December 18, 2013

Review - Dr. Jart Bubble foam facial cleanser



  • dviguba burbulų formulė ir mikroburbuliukai turėtų giliai valyti poras
  • taip pat panaikinti sebumą bei negyvos odos ląsteles
  • sumažinti poras ir paversti odą gerai atrodančia (aminorūgštis - valomasis ingridientas, pašalina negyvą odą, nepalikdama jos pertekliaus. Sorgo stiebo sultys padeda sumažinti poras, patempia odą)
  • matinis efektas, nesukeliant dehidratacijos po prausimosi
  • apsaugo nuo odos elastingumo praradimo ir įv. kitų problemų.

prausiklis tikrai giliai nevalo porų. taip pat jis nepanaukina ir nrgyvų odos ląstelių.  tačiau oda po prausimosi būna švaresnė, riebalų perteklius puikiai panaikintas, riebalų ant odos paviršiaus neatsiranda dar kurį laiką po naudojimo (~ 3-4 valandas). 
kad ir kaip norėčiau, produktas porų visiškai nemažina. taip pat labai abejoju ar jis tempia odą, tačiau atsižvelgiant į mano amžių, tokio poveikio dar ir nesimatytų.
tačiau produktas iš tikrųjų suteikia odai matinį efektą jos neišsausindamas, tačiau kadangi rytais naudoju it toniką bei veiso kremą, matinis efektas iškart dingsta.
dėl apsaugos nuo odos elastingumo praradimo tikrai nežinau. tam, kad ši teorija būtų patvirtinta arba paneigta, prausiklį reikėtų naudoti ilgą laiko tarpą, o aš tik įpusėjau savo pirmąją tūbelę ir antrą kartą prekės įsigyti neketinu, nes jis, nors ir geresnis už keletą kitų mano bandytų, pernelyg savo veiksmingumu neišsiskyrė.
patogi išspaudžiama pakuotė, neužimanti daug vietos, bei labai paprastas ir kokybiškas įpakavimas. nors produktas ir išsiskyrė savo neįprasta konsistencija, tačiau nepatenkino visų kriterijų, kuriuos esu užsibrėžusi, kai kalba eina apie veido prausiklį, tad nemanau, kad produktas yra vertas tų pinigų, kuriuos tenka už jį mokėti.
kvapas patiko, nes jis yra švelnus, nepritrenkia savo stiprumu. prausiklio konsistencija, kaip jau minėjau, tikrai išskirtinė. ji pačioje pradžioje, tik užtepus produkto ant delno, būna tarsi iš burbuliukų sudaryta pasta, tačiau įtrynus ją tarp delnų, labai gerai suputoja. bet būtent dėl šios konsistencijos prekės reikia nždaugiau nei įprasto prausiklio, tad jo užtenka trumpesniam laiko tarpui (~ 1.5-2 mėnesiam). 
pradėjusi naudoti šį produktą iš karto pastebėjau, kad po jo naudojimo vakarais, ryte būna išsiskyrę kur kas mažiau riebalų. per dieną jų taip pat pastebiu mažiau. spuogelių atsiradimas ant odos paviršiaus sumažėjo, tačiau, kaip minėjau, poros visiškai neišsivalė ir nesusitraukė.
apibendrinus, tikrai nemanau, kad produktas yra vertas tokios kosminės kainos, tačiau dėmesio vertas tikrai yra. man jis nepadėjo tiek kiek tikiuosi iš prausiklio ir tiek, kiek buvo žadama ant pakuotės, nes mano oda reikalauja daug priežiūros, o ir gamintojų pažadai yra nemenki, tačiau tai visiškai nereiškia, kad produktas nepadės jums. manau šį prekė geriausiai turėtų tikti kiek pasiriebaluojančiai/normaliai odai.  tačiau jokiu būdų nerekomenduoju jo sausaodėms, nes veido oda gali būti dar labiau išdžiovinta. 



pirkau iš D.Britanijos superdug Boots parduotuvės
 kaina - £13 ~ 53lt








Goda






No comments:

Post a Comment