Sunday, December 8, 2013

empty products #4


šiandien užmetusi akį į maišą, į kurį metu tuščias produktų pakuotes, pastebėjau, kad jame labai daug produktų ir pamaniau, jog jau pats laikas parašyti ketvirtąjį empties įrašą.


________________________________


Pssssst! sausas šampūnas
Puiki alternatyva tradiciniams šampūnams. šampūno milteliai puikiai sugeria plaukų paviršiuje esančius riebalus nepakeisdami plaukų spalvos ir suteikdami jiems apimties. milteliai nėra vieni iš tų, kuriuos palietus nusėda ant rankų. plaukuose jų visiškai nesijaučia. taip pat milteliai yra bespalviai, o tai tikrai labai didelis privalumas. kvapas subtilus, man primena kokosus, tačiau greitai išgaruoja. pradėjusi naudoti šį jausą šampūną pastebėjau, kad jis skiriasi nuo kitų savo veiksmingumu. panaudojus šį šampūną plaukai ne tik atrodo, bet ir juos palietus jaučiasi, lyg jie būtų ką tik išplauti. produkto poveikis trunka visą dieną.
nors Batiste ir yra laikomas geriausiu drugstore sausu šampūnu, šis pranogsta jį ne tik savo nuostabiu poveikiu, bet ir kaina. 50g - 8.99lt; 150g - 12.99lt

Margarita šampūnas su linų ir kviečių ekstraktais
labai patikdavo tai, tžkad šampūnas suteikdavo plaukams daug purumo, nesukeldamas jų slinkimo. pats šampūno išplovimas - vidutinis. plaukai jau antrą dieną būna susiriebalavę. pradėjusi naudoti dabar naudojamą šampūną supratau, kad visgi šios firmos šampūnai netinka riebių plaukų savininkėms, nes gerai neišplauna plaukų.nenaudojant papildomų plaukų priežiūros priemonių, plaukai tampa sausi.
full review (here)
200ml - 6.15lt

Margarita 2-1 šampūnas-kondicionierius su spanguolių ekstraktu ir avižų pieneliu
pradėjusi naudoti šį šampūną pastebėjau, kad mano plaukai pradėjo labiau veltis, juos buvo kur kas sunkiau iššukuoti. šampūnas yra tirškesnės konsistencijos, tad sunkiau išsiplauna iš plaukų, prie to reikia labai priprasti ir kiekvieną kartą kruopščiai ištrinkti plaukus. šiame produkte kondicionieriaus nėra nei ženklo, nes plaukai nuo vidurio iki galų buvo sausoki. tačiau šampūnas labai skaniai (rudeniškai) kvepia :)
200ml - 6.99lt 



Possibility Peppermint Ice cream 3in1
daugiausia produktą naudojau kaip dušo želę, tačiau porą kartų teko išbandyti ir kaip vonios putas. pačioje pradžioje dušo želė ypatingai patiko, labiausiai jos kvapas. tačiau labai greitai atsibodo, nes kvapas pasirodė per daug cheminis ir dėl savo dirbtinumo kiek pykino. kaip dušo želė produktas putoja labai gerai, tačiau kaip vonios putos - ne. norint gauti reikiamą kiekį putų, produkto į vonią tekdavo supilti daug. tačiau putos išsilaikydavo ilgai. 525ml - 7.95lt (su nuolaida)

Garnier raminamasis gelinis sausos ir jautrios odos kremas
nors neturiu nei sausos nei labai jautrios odos, esu linkusi dažniau pirkti kremus, skirtus sausai odai. tokiu būdu būnu užtikrinusi maksimalų kūno odos drėkinimą. produktas labai skaniai kvepia ir tikrai labai greitai įsigeria į odą. galbūt ir palaiko drėgmę 7 dienas, tačiau kremus naudoju kiekvieną kartą po prausimosi, tad tuo visiškai įsitikinusi nesu. tačiau dėl lengvos gelinės kremo tekstūros ir greito įsigerimo į odą, produktas idealiai tinka vasarai. oda lieka glotni ir pamaitinta. net neabejoju, kad atradau naują numylėtinį vasarai. rekomenduoju.
full review (here)
250ml - 11.89 (su nuolaida)

Bodyfarm rudojo cukraus kūno šveitiklis
visų pirma pakuotė - tragiška. parduotuvėje visi buteliukai apibėgę, iš jų būna išbėgę daug produkto, viskas limpa. tad dėl šios problemos vien tik parduotuvėje išsipila daug produkto, prieš perkant tenka apžiūrėti visas pakuotes, ar jose yra bent daugiau negu pusė produkto.
šveitiklio kvapas labai natūralus. tikrai kvepia ruduoju cukrumi, tačiau nebuvo niekuo ypatingas, neišsiskyrė. pats šveitiklis pakankamai gerai nušveisdavo odą, tačiau man buvo per švelnus. po naudojimo oda tikrai būdavo švelnesnė. tačiau dėl labai skystos produkto konsistencijos šveitiklio reikėjo daugiau, tad jis labai greitai baigėsi. tikrai daugiau jo nepirkčau, jis tiesiog nėra praktiškas ir nevertas savo kainos. niekuo neišsiskiriantis, tačiau šis produktas nesustabdė mano noro išbandyti kitus firmos produktus, kurie jau senokai krito į akį.
full review (here)
200ml ~ 25lt (tikrai tiksliai nepamenu)



Veet hair removal cream (Aloe vera & Vitamin E)
visiškai nepatiko. visų pirma, ant pakuotės informacija yra labai išmėtyta ant visų keturių pusių įvairiomis kalbomis. tad kol randi tau reikiamą info jau ir pamiršti, ką skaitei prieš tai. visų antra, po jo odą reikėdavo kruopščiai nuplauti dušo žele, nes palikdavo labai keistą jausmą prilietus odą. net ir po 15min. kremas nepašalindavo visų plaukelių. jis tikrai nedirgina odos. tačiau ant pakuotės parašyta, jog palieka ją švelnią, na, dėl šito nežinau, nes po jo visuomet naudodavau kremą. overall visiškai nerekomenduoju.
100ml - 18.99lt


Garnier InvisiCool freshness diodorant
vienintelis šiame dezodorante patikęs dalykas - kvapas. apart to, tokio blogo dezodoranto dar gyvenime nesu naudojusi. visų pirma, jis neatlieka savo darbo visiškai. visų antra, nuo jo nesveikai beria pažastis. jis labai išsausina jų odą, ją ima niežtėti. patikėkit, niežti nesveikai, o vidury mokyklos kasytis pažastis nėra labai malonu :D bėrimai nepraėjo labai greitai, tačiau pakeitus dezodorantą laikui bėgant viskas susitvarkė. NEREKOMENDUOJU
50ml - 6.99lt


Clean & Clear Blackhead clearing daily scrub
na, šveitiklis tikrai nepašalina inkštirų. taip pat jų visų tikrai gerai neišvalo. galbūt dalį šiek tiek ir pravalo, bet visiškai tai tikrai ne. kad gerai nušveistų sausos odos likučius taip pat nepasakyčiau, o šveičiamieji grūdeliai visai neatrodo natūralūs (ant pakuotės yra rašoma, kad jie natūralūs). dėl kreminės konsistencijos jo reikia daugiau, taigi produktas greitai susinaudoja. tačiau panaudojus jį, oda tikrai tampa švelnesnė.
150ml - 16.99lt

Neutrogena Visibly Clear veido prausiklis su rausvuoju greipfrutu
labai jaučiasi, kad kvapas yra cheminis. jis kaip ir gaivina, tačiau laikui bėgant nuo jo ima tiesiog pykinti. prausiklis tikrai neišsausina odos, tas tai tiesa. tačiau tuo pačiu nieko jai ir nedaro. ir tuo labiau neužkerta kelio spuogų ir inkštirų susidarymui. tiesą sakant, naudojant šį prausiklį jų kaip tik padaugėjo. ypatingai daug atsirado poodinių spuogų ant skruostų. produktas blogai putoja, dėl to jo reikėjo daugiau. jis neprausė, po jo nebuvo juntamas švaros pojūtis. o rytais nesijautė taip reikiamo gaivumo pojūčio
full review (here)
200ml ~ 20lt 

Bioderma Micelinis vanduo riebiai/mišriai odai
patogus įpakavimas. produktas kvepia skaniai ir gaiviai. jis gerai nuvalo makiažo likučius. pradėjus jį naudoti oda iškart pagražėjo, išnyko senos nuo spuogų likusios dėmelės, spuogeliai žymiai mažiau pasirodydavo ant mano veido, o oda prasivalė.
full review (here)
250ml - 45.15lt

Garnier Nordic moisture match. Gaivus blizgesį šalinantis kremas riebiai/mišriai odai
kremas labai patiko ir tikrai atšilus orui jį pirksiu. labai gerai drėkina, oda tampa skaisti, įgauna sveiką spindesį, neatrodydama riebi. visą dieną būna labai švelni. taip pat kremas pakankamai greitai įsigeria, nepalieka ant odos pertekliaus. mano odos tipui labai maloni ir gaivinanti kremo ,,šerbetinė'' tekstūra.
taip pat gaivus ir neįkyrus jo kvapas.
full review (here)
50ml - 12.99lt (su nuolaida)


Green Style raminamasis micelinis vanduo veido ir makiažo valymui
dažiklių ir kvapiklių jame tikrai nemanau, kad yra, nes produktas bespalvis ir turi tik vos vos juntamą kvapą. bet kaip micelinio vandens jo nenaudočiau ir daugiau jo tikrai nepirksiu. naudojau jį kaip akių makiažo valiklį ir jis man labai nepatiko, nes gerai nenuvalė makiažo, o patekęs į akis jas imdavo graužti, tad raminamuoju jo tikrai nepavadinčiau ir jautrios odos savininkėms jo nerekomenduočiau. taip pat visiškai nepatiko nekokybiška pakuotė, pro ją produktas lengvai pratekėdavo.
200ml - 5.09lt


Listerine Coolmint antibakterinis burnos skalavimo skystis
nuo pat operacijos pradėjau naudoti burnos skalavimo skystė ir naudoju jį du kartus per dieną, štai dėl ko jo matote tiek daug. prie būtent šio skalavimo skysčio reikia priprasti, nes pačioje pradžioje jis man atrodė velniškai stiprus, tačiau dabar to mėtinio stiprumo beveik nejaučiu. nuo burnos kvapo visai dienai tikrai neapsaugo, tačiau to ir nesitikėjau. o šiaip tai burnos skystis kaip burnos skystis, savo darbą atlieka gerai.

Ecodenta balinamoji dantų pasta su juodąja anglimi ir Teavigo
balinamasis efektas vos vos pastebimas, tačiau iš šalies kitiems žmonėms jis nėra matomas. iš tiesų dantų pasta nepatiko, nes išsivalius dantis nebuvo juntamas visai joks gaivumo pojūtis, bet kadangi naudoju ir burnos skalavimo skystį, šios problemos kaip ir nejutau. dantų pasta nesukėlė jokio susižavėjimo. retkarčiais pamąstydavau, ar ji apskritai ką nors valo. nerekomenduočiau.


Johnson's baby atpalaiduojantis šampūnas
naudoju kaip makiažo šepetėlių šampūną kiekvieną dieną. labai gerai veikia, skaniai kvepia, šepetėliai nuo jo nesišeria. bet dozatorius per didelis, juo neįmanoma kontroliuoti produkto. 
200ml - 6.89lt


Nivea Olive & Lemon lip balm
kaip sakoma, jeigu nori, kad atliktu darbu būtųm patenkintas, atlik jį pats. paprašiau mamos nupirkti lūpų balzamą ir gavau tą patį, kurį naudojau prieš metus. nesu didelė kvapo gerbėja, poveikis pakenčiamas, bet ne idealus. mano sausoms lūpoms jo drėkinimo neužtenka, lūpos skilinėja.

Eos Strawberry lip balm
pats lūpų balzamas skiriasi nuo tų, kurie pardavinėjami JAV. šio kvapas kitoks (vimdančiai saldus ir visiškai nepanašus į braškes), pakuotė mažesnė, nors rašoma, kad produkto kiekis joje toks pats. o jo spalva keistai rusva. pats lūpų balzamas yra tikrai geras, gerai maitina lūpas. tačiau kiek skiriasi nuo JAV parduodamų, nežinau. žinau tik, kad mėtinis neturi šaldomojo efekto.
9ml - 14.99lt


L'oreal Nude magique powder
labai trumpai išlieka, išlieka pudros matomumas, neužfiksuoja skystą pudrą ir maskuoklį. jie išlieka vos porą valandų. pudra lengvai padengiama nieko nemaskuoja. pinigų švaistymas. nes produktas nieko nedaro, kainuoja daug, o dar ir neišlieka. palieka pudrinio veido įspūdį.

Maybelline The Rocket apimtį suteikiantis tušas
patiko naudoti kartu su šioje nuotraukoje esančiu L'oreal tušu, nes pastarasis ilgina blakstienas jas sulipindamas, tad kartu reikia naudoti ką nors, kas suteikia aminties. tam Maybelline tušas buvo puikus, tačiau šiaip vieno jo nenaudočiau, nes ir šiaip turiu labai tankias blakstienas. taip pat, kai porą kartų teko panaudoti jį vieną, pastebėjau, jog jis sukelia man alergiją, ima niežtėti blakstienas.

L'oreal Telescopic carbon black ilginantis tušas
pats geriausias ilginantis tušas, kokį esu naudojusi. tikrai akivaizdžiai pailgina blakstienas. jo konsistencija labai šlapia, tad lengva nepadauginti, tačiau jo šepetėlis sulipina blakstienas, tad kartu reikia naudoti ir tankinantį tušą. bet dėl jau minėtos tušo konsistencijos, tušus galima lengvai sluoksniuoti, nesugadinant blakstienų įvaizdžio. tačiau pastebėjau, jog gamintojau pakeitė tušo šepetėlį ir teko skaityti, jog pakeitė šių Telescopic tušų formules, tad kokia jo dabar kokybė, nežinau. bet net neabejoju, kad kartosiu šio tušo pirkimą. o tai yra daug, nes tušas man yra vienas iš tų produktų, prie kurio konkretaus produkto neapsistoju, mėginu naujus.
8ml - 44.99lt



Delia Dvifazis beacetonis stiprinamasis - lyginamasis nagų lako valiklis
man nepatiko, kaip jis nuvalo nagų laką, nes abiems rankoms reikia maždaug dviejų vatelių, dėl acetono nebuvimovaliklio reikia daugiau ir jis perpus greičiau susinaudoja . bet nagų sluoksniavimasis sumažėjo.
220ml - 9.90lt


Būk nagų lako pagrindas
užteptas ant geltonų nagų, turėtų juos pavesti baltais. pirkau labai seniai, radusi, nusprendžiau išnaudoti, nes, kaip jau minėjau, stengiuosi gerokai sumažinti nagų lakų kolekciją. nagų geltonumą tikrai sumažina, tačiau visiškai jo nepašalina. bet daug tikėtis iš šios firmos nereikia. produktas tik paslepia problemą, bet su ja nekovoja.

Būk bespalvis nagų lakas
naudojau jį naujiems papuošalams padengti, kad šie nenusitrintų ir nepakeistų savo spalvos. pagal šią paskirtį, jis buvo tikrai geras.


Catrice 07 Genius in the bottle
NOTD (here)
Catrice 910 Oh my Goldness!
NOTD (here)
10ml ~ 9lt

palyginti su kaina, labai yra nuvertinti. jie tikrai labai geros kokybės, šepetėliai plokšti ir dideli, taigi patogūs. nagų lakas išlieka apie 3-4 dienas, o spalvų pasirinkimas - milžiniškas. vieni mėgstamiausių nagų lakų ever. nors to kairėje antrą kartą nepirkčiau.


Golden Rose 193
NOTD (here)
Golden Rose 131
NOTD (here)
11ml ~ 7lt

spalvų pasirinkimas didžiulis, kaina gera, formulė vidutinė, taigi pakenčiama, nagų lakų galima rasti beveik visose drugstore parduotuvėse, šepetėlis nepatogus apvalus, formulė nėra iš tų, kurios džiūsta greitai, tačiau visa tai neatbaido nuo kitų šios firmos nagų lakų pirkimo.


L'oreal 7in1 saviour
labai geras nagų lako pagrindas. naudodama jį pastebėjau akivaizdų skirtumą. nagai tikrai tapo daug lygesni, ėmė mažiau sluoksniuotis ir nustojo skilinėti. jų geltonis sumažėjo, o naujai ataugę nagai visai netapdavo geltoni. naudojant šią priemonę nagų lakas išlieka kur kas ilgiau. tikrai pirksiu dar ne vieną kartą.
 5ml ~ 20lt

L'oreal 210 Shocking pink
NOTD (here)
L'oreal 824 L or noir
5ml - 16.99lt

labai geros konsistencijos nagų lakai, kuriuos lengva rasti bet kurioje kosmetikos parduotuvėje ir įsigyti juos su nuolaida. ypatingai patinka jų prabangi pakuotė ir itin geri šepetėliai. taip pat esu konsistencijos gerbėja. lakai labai sklandžiai dengiasi ant nagų ir išlieka ilgą laiką. spalvų pasirinkimas itin geras.


Maybelline Colorama 155
NOTD (here)

tikrai labai graži spalva, ja nusilakavusi nagus sulaukdavau komplimentų, kas visuomet yra malonu. kaina labai maža, o dažnai dar ir nuolaida jiems būna (šiuo metu taip pat), tad nagų laką galima įsigyti beveik už dyką. spalvų pasirinkimas labai didelis. tačiau nesu apvalaus šepetėlio ir per skystos formulės gerbėja. šios formulės dėka net ir po dviejų sluoksnių, pro nagų laką yra matomas nagas.








Goda

No comments:

Post a Comment