Saturday, December 21, 2013

The Body Shop Fall Haul | 2013


jau senokai žadėjau porą haul įrašų. šis turėjo būti antrasis, tačiau laukiau poros daiktų. kai viskas atkeliavo, pagaliau galiu daryti mėgstamiausią mano veiklą atspindintį įrašą. gal daiktų ir atrodo ne daug, tačiau po šio apsipirkinėjimo patyriau ir vis dar patiriu bankrotą, nors ir pirkau viską su didele nuolaida. galbūt susimąstėt, kodėl užsisakinėju iš e-parduotuvės, kurių yra ir Lietuvoje. na, The Body Shop kosmetika mūsų gimtojoj žemelėj pardavinėjama nežmoniškai užkeltomis kainomis, taip pat Lietuvoje nėra įvairių deals, kurie apsipirkimą paverčia tikru bargain. bet vieną pirkinį - šveitiklį - pirkau Lietuvoje, nes UK šios serijos nėra. so enjoy :)


_____________________________


Duo Macadamia body butter (£5 ~ 24lt)
šiame į dvi dalis padalintame įpakavime yra dviejų rūšių produktai: lengvos tekstūros kremas normaliai orai, ir tikrai sviestą primenantis kūno sviestas sausai odai. kvapas tikrai nesubtilus ir pusę dienos jį lengvai galima jausti ant odos. tačiau jis turėtų 24valandas drėkinti odą ir paversti ją itin švenlia, net ir tokiose vietose kaip keliai ar alkūnės.

Honeymania body butter (£13 - 63lt)
prabandus kūno sviestas turi turtingą gėlių kvapą, kuris man visiškai neprimena medaus, tuo mane šis produktas ir sužavėjo, nes paprastai medaug kvapo ir skonio nemėgstu. produktas yra sviestinės tekstūros. taip pat kaip ir pastarasis, odą turėtų drėkinti 24 valandas, odą paversti daug švelnesne nei prieš tai.

Mango body butter (£13 - 63lt)
labai gaivaus ir lengvo kvapo, tačiau šio tekstūra jau yra kur kas lengvesnė ir skystesnė. produktas turėtų iškart įsigerti į odą. po jo naudojimo oda turėtų likti švelti. tinka net ir pačiai sausiausiai odai.


Mango body scrub (£12.50 - 63lt)
šveitiklis, kuriame yra ir tikro mangų kauliukų aliejaus, efektyviai šveičia odą, palikdamas ją švelnią. tačiau produktas yra labai skystos konsistencijos, tad kaip bus su naudojimu, pažiūrėsim. ar taip ar taip, atsiliepimus pranešiu.

Vineyard Peach cream body scrub (63lt)
specialaus tiražo švelniai šveičiantis šveitiklis nušveičia visas negyvos odos ląsteles ir suteikia odai persikinio švelnumo. praturtintas laukinių persikų ekstraktu, Viduržemio regiono persikų kauliukų aliejumi bei atalių, afrikinių kietrių ir sojų aliejais. man šitas produktas kvepia būtent taip, kaip ir tikėjausi, kad kvepės. aromatas visiškai neįkyrus, subtilus ir gaivus.


Mango shower gel  (£4 - 25lt)
švelni, bemuilė drėkinamoji dušo želė su mangų kauliukų ir saulėgražų aliejais. skanus, nestiprus želės kvapas ir gerai putojanti formulė, kurios dėka produkto užtenka tikrai ilgai.

Honeymania shower gel (£4 - 25lt)
dušo želės sudetyje naudojamas medus iš Etiopijos. kvapas man visiškai neprimena medaus, dėl to ir patraukė ši linija. aromatas labiau primena gėlių kvapą. dušo želė yra bemuilė, dėl to neišsausina odos, o dėl sudėtyje esančių aliejų, pamaitina odą.


Coconut beautifying oil (£9 - 58lt)
šio produkto sudėtyje yra lengvi riešutiniai aliejai, tarp kurių ir afrikinių kietrių aliejus. šis aliejus tinka naudoti tiek ant kūno, tiek ant plaukų. jis akimirksniu juos sudrėkina ir suteikia plaukams žvilgesio. tokiam aliejui riešutinis, sunkesnis kvapas man atrodo tinkamiausias.


Rainforest moisture hair butter (£3 - 53lt)
iš tiesų jo neužsisakiau, tačiau kažkaip jis atsidūrė mano siuntinyje. spėju, jog tai mėginėlis užsisakius prekių, nors nežinojau, jog TBS taip daro. jo dar nenaudojau, tad negaliu pasakyti nieko, išskyrus parašyti jums svetainėje pateiktą informaciją apie produktą. turtingos sudėties plaukų sviestas su kogenių, alyvuogių aliejais ir medumi stipriai drėkina sausus plaukus, suteikia jiems glotnumo, švelnumo ir žvilgesio.


Seaweed Mattifying day cream (£4 - 72lt)
pasak The body shop gamintojų, tai yra matiškumo suteikiantis kremas. jame esantys jūros dumbliai reguliuoja riebalinių liaukų veiklą, cinkas saugo nuo inkštirų susidarymo, o Vitaminas E apsaugo bei drėkina. ne tik šis kremas, bet ir visa linija skirta riebiai bei mišriai odai. kvapas lengvas, nieko konkretau neprimenantis, tačiau nugabena mane atgal į vaikystę, kuomet dar net neidama į darželį pasiimdavau mamos ar močiutės kremą. kvapas būtent toks pat - suaugusios moters produkcijos.

Seaweed Ionic Clay mask (£12 - 73lt)
Kiniško molio, jūros dumblo ir terminio purvo kompleksas giliai valo veido odą, atnaujina odą ir veikia priešuždegimiškai. tik pajuosčius, juntamas stiprus prabangus aromatas, tačiau vietomis jaučiasi ir purvo kvapas. kaip ir daugumą veido kaukių, šią vertėtų naudoti 1-2 kartus per savaitę. kaip jau minėjau prieš tai, skirta riebios ir mišrios odos savininkėms.


Blue Corn 3in1 Deep Cleansing mask (£10 - 59lt)
tai - mėlynųjų kukurūzų kaukė, skirta normaliai ir riebiai odai. ji turėtų aktyviai išvalyti poras bei šalinti negyvos odos ląsteles, taip pat veikia antibakteriškai. oda po jos naudojimo, tampa švari, lygi ir skaisti. į šį produktą gal ir yra įdėta cheminių kvapniųjų medžiagų, tačiau ne tiek daug, kiek TBS Seaweed Ionic Clay kaukėj. šią pauosčius bent susimąsčiau, ar tai kvapikliai, ar natūralus aromatas. nes šio produkto kvapas labai unikalus, savitas, tačiau labai švarus. naudoti 1-2 kartus per savaitę.








Goda

2 comments:

  1. Man mango kvapai labai patinka!! Saunus pirkinukai, tokie skaniai kvepiantys ir maloniai besinaudojantys!! ;))

    ReplyDelete
  2. dėkui :) laukit atsiliepimų. man šios firmos produktai vieni už kitus labiau kvepia, viską norisi išbandyti, tačiau po vieno apsipirkimo pinigų porai mėnesių į priekį nebelieka. nekantrauku išbandyti kitas serijas :)

    ReplyDelete