Thursday, March 20, 2014

Dove Intense Repair hair mask



neįtikėtino kvapo, kuris man primena grožio saloną ir kuris plaukuose išlieka iki kito plovimo (ir tai yra labai malonu). šios kaukės poveikis nėra ilgalaikis, ją naudodama vieną kartą per savaitę pastebėjau, jog maždaug savaitės viduryje plaukai grįžta į savo normalią būklę. taigi gaminį ėmiau naudoti du kartus per savaitę ir viso naudojimo metu likau visiškai patenkinta rezultatu. 
šis produktas plaukus paverčia neapsakomai švelniais, nuo jų tiesiog dvelkia nuostabus aromatas. taip pat panaudojus šią kaukę šukos per plaukus eina kaip per sviestą, jeigu suprantat, ką turiu omenyje (plaukų iš esmės nereikia šukuoti, juose visiškai nebūna tarpusavyje susiraizgiusių gumulėlių). taip pat po naudojimo plaukai tampa neįtikėtinai purūs. tai, žinoma, yra gerai, tačiau mane šiek tiek nervina, nes tuomet mano plaukai tampa neklusnūs.
kaukę labai lengva išplauti iš plaukų, jos konsistencija yra tikrai labai riebi, taigi ją laikyti plaukuose pakanka visai trumpai, bet aš mėgstu tokius dalykus laikyti ilgiau. taip pat jos užtenka labai ilgam laiko tarpui. 
palyginus su tikrai gera jos kokybe ir praktiškumu, kaina yra tiesiog absurdiškai maža!
šį produktą vertinu 9 balais. ne 10, nes norėtųsi, kad ją naudoti užtektų kartą per savaitę, ne du. tačiau nepaisant šio mažo netobulumo, kai baigsiu, tikrai iškart įsigysiu naują šio nuostabaus atradimo pakuotę.








Goda

No comments:

Post a Comment