Tuesday, February 18, 2014

My Inglot palettes



jau kurį laiką mąsčiau apie blizgių, natūralių šešėlių įsigijimą. didelei mano laimei, pagaliau tokius įsigijau. vos tik įsigijusi didžiąją Inglot paletę žinojau, jog ji taps mėgstamiausia kosmetikos priemone ne tik pirmąjį naudojimo mėnesį, bet ir ateityje. vienas iš didžiausių šios firmos privalumų yra tai, jog paletėje esančių šešėlių kiekį ir spalvas gali išsirinkti pats pirkėjas, taigi esamą kainą sumokame už produktą, kuris bus visiškai naudojamas ir atitinkantis mūsų poreikius. žinoma, dėl šešėlių gausos parduotuvėje teko gerokai pastovėti ir pasukti galvą, kol išsirinkau man mieliausius atspalvius. šį kartą  iš turimo rezultato padariau išvadą, kad turbūt man labai praverstų Urban Decay Naked 3 paletė, kurioje beveik visi šešėliai turi rausvus atspalvius.
pažvelgus į dvi mano turimas Inglot paletes matoma, jog per metus nuo ryškaus ir tamsaus (labai mylėto ir vis dar naudojamo, tačiau dabar jau subtiliau) įvaizdžio perėjau prie labiau natūralesnio ir mergaitiškesnio.
kaip ir visų firmos šešėlių, šių pigmentacija yra itin ryški ir kokybiška. šešėliai dengiasi ir tarpusavyje blendinasi itin sklandžiai. šių gaminių konsistencija, kaip ir turbūt visų kitų, priklauso nuo jų efekto. 
matinį atspalvį turintys šešėliai yra labiau powdery, o blizgūs (pearl efekto) buttery konsistencijos (taigi dirbant su matiniais šešėliais pasitaiko, kad produkto nuo šepetėlio nukrenta ant skruostų, o su blizgiais taip visiškai nenutinka). 
nepamenu, kiek mokėjau už mažą paletę, tačiau už didžiąją sumokėjau nepilnai 80 litų. kaip visa tai skaičiuojasi? visi šešėliai (išskyrus rainbow šešėlius, kurių viena produkto plokštelė sudaryta iš trijų skirtingų atspalvių šešėlių -  čia) kainuoja po 13 litų + magnetinė paletė, kurios kaina priklauso nuo šešėlių skaičiaus. maniškė kainavo 14 litų. taigi kai paskaičiuoji viską atskirai, tai visiškai nėra brangu. juolab, jog šešėliai išlieka visą dieną, jų efektas visiškai nepasikeičia, su šiomis paletėmis yra labai patogu ir saugu keliauti, nes jos yra palyginus plonos, taip pat jų dangteliai prisitvirtina prie pagrindo stipriais magnetais, kuriuos norint atskirti reikia šiokios tokios jėgos. o su pačiais šešėliais tikrai lengva ir malonu dirbti.
reziumė - šešėliai visiškai kokybiški ir tikrai verti kainos, kurią reikia mokėti. myliu kiekvieną savo įsigytą atspalvį, nesvarbu, tai dariau prieš mėnesį ar prieš metus. tikrai nesigailiu įsigijusi nei vieną iš jų. nebeįsivaizduoju savo gyvenimo be šių dviejų palečių ar apskritai, šios firmos. esu 100% įsitikinusi, jog tai yra idealūs šešėliai, ypatingai pradedančiom, su jais labai lengva dirbti. nors pirmą kartą įėjus į parduotuvę ir yra baisu, tačiau joje dirba tikrai labai malonios ir paslaugios merginos, kurios su malonumu pagelbės. reikia tik žinoti, tokio įvaizdžio ketinama siekti. 


mano turimi atspalviai

matiniai: 
kažkodėl čia spalva pakitusi, tačiau tai 353 odos atspalvio šešėliai (mažoji paletė, daugiausiai išnaudota, vos matoma kreminė)

341 - labai graži, šviesi rožinė spalva. naudoju ją kaip pagrindą tuomet, kai norisi pasidažyti ryškiau, tačiau vis tiek atrodyti natūraliai (didžioji paletė, antri nuo apačios)

327 - labai gražios šokoladinės spalvos. galbūt taip gerai nesimato, tačiau taip pat labai gerai mylėta ir gausiai naudota (mažoji paletė, produktas dešinėje)

blizgūs (double sparkle):

463 - kažkodėl šviesiausių atspalvių šešėliai nuotraukose keičia spalvas :). čia produktas atrodo rausvos spalvos, panašus į 341, tačiau iš tikrųjų tai yra 353 blizgus variantas. tai taip pat itin šviesios, odos spalvos kreminio atspalvio šešėliai, su vos matomais subtiliais blizgučiais (didžioji paletė, nuo apačios pirma)

459 -  ilgai nenaudojau šios spalvos, pradėjau tik neseniai, nes su ja reikia išmokt dirti, persistengus su violetiniais šešėliais galutinis rezultatas gali panašėti į mėlynes. tačiau naudojant subtiliai tai iš tikrųjų labai labai graži spalva (mažoji paletė, viduryje)

blizgūs (pearl):

347 - 341 blizgus variantas. iš visos paletės dažniausiai naudojama spalva. ją naudoju kaip pagrindą, kuris tikrai pagyviną išvaizdą savo sodriu blizgesiu. esu įsimylėjusi šį gaminį ir jo kreminę konsistenciją (didžioji paletė, viduryje)

402 - gaminys iš firmos Metalic kolekcijos, kurią, jeigu neklystu, sudaro 5 spalvos. dėl šio atspalvio nebuvau visiškai tikra, tačiau galiausiai nusprendžiau ją įsigyti, ir visiškai nesigailiu, nes naudoju ją kurdama tamsesnį įvaizdį. iš tiesų šią spalvą sunku apibūdinti, tačiau ji priklauso rausvai rudos spalvos giminei. nieko panašaus dar nesu mačiusi, tikrai išskirtinė (didžioji paletė, nuo viršaus antra)

423 - taip pat labai labai graži ir dažniausiai tik su 347 naudojamas in the crease. negaliu atsigrožėti išuo idealiu deriniu, šešėliai tarsi sukurti vienas kitam. žiūrint į šią burgundišką spalvą man prieš akis iškyla inteligentiška jauna moteris, leisdžianti savo laiką kultūriniuose renginiuose ir dirbanti mados srityje. nežinau kodėl :) (didžioji paletė, viršuje)










Goda







6 comments:

  1. Pilnai sutinku, super seseliai!!! :)) As noriu daaaar :))

    ReplyDelete
  2. visiškai sutingu! po pirmos paletės tikrai norisi gerokai papildyti kolekciją :)

    ReplyDelete
  3. Taip gražiai aprašei, kad dabar užsinorėjau gimtadienio proga kovo mėnesį įsigyti šių grožių(juk kaip sakoma, gimtadienis - good excuse leidžiant sau tokius dalykus) ! :)

    ReplyDelete
  4. dėkui :) toki komentarai man reiškia daug :) tikrai tikrai rekomenduoju, nepasigailėsi - tai puiki investicija!

    ReplyDelete
  5. Aaa, kokios nerealios spalvos :) Inglot jau kurį laiką mano vertų pabandyti produktų sąraše, gal reikės pagaliau pasiryžti ir nusipirkti kokią vieną paletę, gal neužsikrėsiu šių šešėlių manija... :)

    ReplyDelete
  6. labai labai ačiū, prireikė daug kantrybės ir pastangų, kol išsirinkau :) tikrai drąsinu ir netgi raginu įsigyti jų šešėlius, neprašausi, tačiau negaliu pažadėti, jog neužsikrėsi ta manija! ;))

    ReplyDelete