Monday, February 17, 2014

Last week #19


šiek tiek makulatūros po studijų parodos Litexpo. tiesą pasakius, išėjau su dar daugiau klausimų :)

perskaitai iš pažiūros tolią nerimtą ir neįdomią knygą, suvoki, jog tai kur kas daugiau nei knyga, nes perskaičius ją supranti, kad tavo gyvenimas yra idealus ir įsivaizduoji kaip sunku yra tiems, tikrų problemų turintiems žmonėms su negalia. daugiau tokių knygų


išragavau visus keturis (braškių, juodųjų serbentų, aviečių ir vyšnių). man skaniausi pasirodė juodųjų serbentų ir, keista, aviečių, nes vyšninių skonio beveik nesijautė, o braškinių buvo labai keistas. įsimylėjau juos ir tikrai dabar negailėsiu kelių litų šiai nuostabiai alternatyvai guminukams. Lietuviai gali!

vienišių Valentino diena kitaip. ne prie gero romantinio filmo su šokolanu/saldumynais. o inteligentiškas vakaras su sushi ir naktinis Vilnius su kava.  tačiau aptarnavimas Soya kavinėje Vokiečių gatvėje tiesiog tragiškas. 

just waitin' for my sushi

kas gali būti geriau nei ankstyvą šeštadienio rytą vedžioti šunį lauke ir matyti, kaip bunda gamta (pilka ir šalta)?










Goda

2 comments:

  1. Pirma karta pamaciau ir isgirdau apie very bery. Pagooglinau, kas cia per vienas, ir kaip smagu pamatyti lietuviska produkta, leksiu isbandyt, gi smalize visai esu :))

    ReplyDelete
  2. aš irgi visiškai neseniai apie juos sužinojau, bet dabar esu nuo jų priklausoma, ypatingai rekomenduoju juodųjų serbentų! priprasti prie jų reikia, nes nėra tokie saldūs kaip guminukai, tačiau kalorijų atžvilgiu tai tikrai verti jie ir savo kainos. iš tikrųjų labai smagu, kad lietuvių darbas. mama kai paragavo sakė, jog labai panašūs į obuolių sūrį. nežinau, lyginti negaliu nes ragauti neteko, bet gal pravers jei įdomu, kokia jų konsistencija. laukiu atsiliepimų! ;)

    ReplyDelete