Tuesday, February 25, 2014

The body shop Mango range



ne pilna linija, tačiau apart šių trijų produktų vienintelis šioje serijoje mane tebedominantis gaminys yra lūpų sviestas. tačiau nusprendžiau ilgiau nebelaukti kol jį įsigysiu ir parašyti atsiliepimą apie šiuos pirkinius.

Dušo želė

bemuilė, drėkinamoji dušo želė su mangų kauliukų ir saulėgrąžų aliejais. ši dušo želė tikrai neišsausina odos, tačiau taip pat nemanau, kad šį tampa švelnesnė. kvapas neapsakomai malonus, bet mangų nei iš tolo neprimena, nes yra kur kas saldesnis ir egzotiškesnis, nei likę produktai iš šios linijos. 
kai šios firmos naujos formulės dušo želę naudojau maždaug prieš metus, ji nepriekaištingai putodavo ir dėl to jos užteko kur kas ilgiau. šios dušo želės reikia tikrai daug, dėl to ją jau beveik pabaigiau, nors naudoju kiek daugiau nei mėnesį. taip pat naudojant šį gaminį visai nesijaučia švarumo pojūčio, kuris jausdavosi naudojant greipfrutų dušo želę. tad gamintojų sprendimas performuluoti dušo želes tikrai labai aiškiai jaučiasi ir yra buvo visiškai reikalingas. nes tokio produkto kaip ši dušo želė daugiau tikrai nepirksiu, susitelksiu tik į naujus  prausimuisi skirtus firmos gaminius .

Kūno šveitiklis

pasak gamintojų, šis druskos ir cukraus kūno šveitiklis, kaip ir kiekvienas kitas, pašalina suragėjusias odos ląsteles, jame esančių mangų ir saulėgrąžų aliejų dėka oda tampa lygi, sudrėkinta ir švelni. 
na, dėl jo kokybiškumo dvejoti ėmiau iškart kai tik įsigijau, nes, nors šveičiamųjų dalelių jame ir buvo daug, jo konsistencija buvo labai keista, produktas pačiame viršuje sulipęs į rutuliukus, panašėjo į drebučius. 
iš tiesų jau iš produkto kvapo gamina nuspėti pagrindinę gaminio problemą. mangų aromato jame visiškai nesijaučia, jį užgožia aiškus aliejaus kvapas. taigi šveitiklis yra perpildytas aliejų, o tai veda prie tokių nemalonumų, kaip:
  • naudojant šveitiklį, didžioji jo dalis tiesiog sukimba tarpusavyje į gumulą ir prilimpa prie delno
  • vos tik užtepus jį ant odos, šveičiamosios granulės akimirksniu ištirpsta aliejų gausumoje, tad lieki visiškai nieko nepešęs
  • po šveitiklio naudojimo tenka du, o kartais net ir tris kartus nusiprausti dušo žele, nes aliejai labai sunkiai nusiplauna nuo odos (tai veda prie dar vieno TBS Mangų dušo želės trūkumo - ne taip gerai ji ir prausia, jei tenka praustis tiek kartų). 
Kūno sviestas

produktas, dėl kurio The body shop garsėja labiausiai - jų kūno sviestai. šį kūno sviestą buvau įtraukusi į praeito mėnesio favourites įrašą, taigi per daug apie jį nerašysiu. tačiau kiek ilgiau jį panaudojusi supratau, kad visam kūnui drėkinti šios firmos sviestų naudoti nebegaliu, nes vieną vakarą naudojant šį produktą man kažkas atsitiko ir ėmė labai nervinti vienintelis šių kūno sviestų trūkumas - itin lėtas gėrimasis į odą. 
nepaisant to, šis produktas yra labai malonaus, subtilaus mangų kvapo. tradicinės kreminės konsistencijos ir suteikiamo nuostabaus rezultato. pamaitintos pampa net ir pačios sausiausios kūno vietos, tokios kaip keliai, alkūnės bei pėdos. 
ir vis dėl to nemanau, kad yra vertas kainos, kurią tenka mokėti, nes parduotuvėse galima rasti produktų, suteikiančių tokius pat, ar bent panašius rezultatus, už kur kas prieinamesnę kainą.

Reziumė

senesnio leidimo dušo želės nevertos jokio dėmesio, tai yra tik pinigų švaistymas, nes jos labai prastai putoja ir produktas yra sunaudojamas akimirksniu, taip pat nusiprausus nesijaučia jokio švaros pojūčio, tačiau kvapas tiesiog dieviškas, o gamintojų performuluotos dušo želės putoja like a dream, taigi rekomenduoju tik naujo leidimo prausimuisi skirtas priemones, nes šios patiko tik kvapas.
tokio pagrindo kūno šveitikliai visiškai nebedomina, nes šis gaminys pranoko net ir pačius prasčiausius mano kada nors bandytus šveitiklius, tad šveitiklių tokiu pagrindu vengiu ir nemanau, jog dar kada nors juos mėginsiu, nes jie visiškai nieko nedaro odai, išskyrus tai, jog aliejų perteklius iš tiesų kiek pamaitina odą. tačiau man vis dar įdomu išbandyti gamintojų siūlomus kūno šveitiklius kreminiu pagrindu. 
štai atėjo sunkiausia dalis. labai patinka kūno sviestų suteikiamas šilkinės odos rezultatas, tačiau nepatinka tai, jog kūno sviestas visiškai nesigeria į odą ir retkarčiais net ir ryte nubundu su vis dar ne iki galo susigėrusiu produktu (o pastaruoju metu mano oda tapo labiau sausesnė, nes pora kartų nenaudojau šio produkto). visgi esu įsitikinusi, jog baigsiu naudoti jau įsigytus kūno sviestus, galbūt smalsumo skatinama išbandysiu kitus kvapus, tačiau tuo pačiu metu ieškosiu ir idealios alternatyvos šiems kūno sviestams, kurių kaina tikrai kandžiojasi. 










Goda    


No comments:

Post a Comment