Tuesday, February 4, 2014

Superfacialist Brighten & Refine face scrub



galbūt pradėsiu nuo to, jog tai yra per visišką klaidą gautas šveitiklis :) iš tiesų norėjau šios firmos gaminamo šveitiklio su arbatmedžiu, skirto mišriai bei riebiai odai. na, tą pirkinį atidėjau vėlesniam laikui, juk reikia pabaigti šį :)
turiu pasakyti, jog šis odą drėkinantis šveitiklis tikrai nustebino. 
išskaudus produkto ant rankos pasirodė, jog tai bus vienas iš tų kreminių šveitiklių, kurie niekada nebūna pakankamai šiurkštūs ir gali būti naudojami kiekvieną dieną. tačiau tik patrynus produktą tarp pirštų, mano nuomonė iš karto pasikeitė.
gaminyje yra labai daug įvairaus dydžio smulkių ir gana šiurkščių dalelių, kur ne tobulai, bet tikrai labai gerai nušveičia negyvos odos ląsteles. nors ant pakuotės ir rašoma, jog gaminys gali būti naudojamas net ir ant pačios jautriausios odos ją švelniai šveisdamas, su tuo drįstu nesutikti. būtent dėl jo šiurkštumo šveitiklis skirtas ne kiekvieno odai. kartais ir pati naudodama jį ant savo odos pamąstau, ar tik jis man ne per šiurkštus. o tai jau šį tą reikšia, nes  aš turiu riebią paauglišką odą, ant kurios mėgstu naudoti šiurkščius šveitiklius, kurie tikrai gerai šveičia. tad jautrią odą turintiems šio šveitiklio tikrai nerekomenduoju. o normalios ir į riebumą linkusios odos savininkės, kurios mėgsta savo darbą tikrai atliekančius šveitiklius, gali drąsiai jį naudoti ir džiaugtis rezultatais :)
dar vienas man itin patikęs gaminio bruožas yra kvapas. kosmetikos industrijoje yra galybė rožėmis kvepiančių produktų, tačiau tas rožių kvapas dažnokai būna iškreiptas, pakeistas, uostant tokius produktus nuo jų dirbtinumo ima pykinti. tačiau šio gaminio kvapas tikrai subtiliai atsiduoda parfumuotomis,  saldžiomis rožėmis. šis aromatas priverčia pagalvoti, jog naudoju kokį nors prabangų produktą.
taip pat šveitiklis ir pati jo formulė, nusiplovus gaminį, suteikia didelį gaivumo jausmą, kas yra nepaprastai malonu po varginančios dienos.
šveitiklio kreminis pagrindas, pripildytas taukmedžio sviesto, rožių vandens, kakavos sviesto, baltojo gluosnio žievės ekstrakto ir daugybės kitų paprastam žmogui nesuprantamų ingidienų, trinant jį į odą ištirpsta ir įsigeria į odą. dėka to oda po šveitimo tampa švelni, tai natūralu, tačiau dėl anksčiau paminėtų sudedamųjų dalių oda tampa neįtikėtinai glotni.
apibendrinus, nors šis šveitiklis ir buvo nupirktas per klaidą, labai džiaugiuosi jį gavusi, nes tai kol kas yra pats geriausias veido šveitiklis, kokį kada esu naudojusi.
tačiau antrą kartą jo nepirksiu. pamačius, koks jis geras, dar labiau užsimaniau išbandyti mano odos tipui tinkantį šveitiklį su arbatmedžio ekstraktu.










Goda

No comments:

Post a Comment