Sunday, March 30, 2014

Garnier Fructis Vita Boost fresh shampoo



Išbandyti Garnier Fructis šampūną riebiems plaukams panorau prieš metus ar du, kai ši plaukų linija tik pasirodė Lietuvoje. tačiau noras norais, o išmėginti jo vis neprisiruošiau, mat vis atsirasdavo labiau intriguojančių naujienų, o galiausiai šį produktą ir visai pamiršau. po Kalėdų paskatinta juokingos šamūno kainos galiausiai įsigijau šį gaminį. tačiau ir tuomt jis buvo nuskriaustas ir nenaudojamas. galiausiai viskas baigėsi taip, kad šampūną išbandžiau visai neseniai ir tikrai pasigailėjau, kad nepabandžiau jo anksčiau.
šis šampūnas pasižymi ne tik gaiviu citrusiniu kvapu ir labai geru putojimu, bet ir puikiai išplauna plaukus. 
dėl jo puikaus gebėjimo putoti, produkto reikia mažiau, tad jo man užteks ilgesniam laikui.
kai tik pradėjau jį naudoti supratau, kad jau seniai nenaudojau gerai plaukus išplaunančio šampūno.
 visų pirma - naudojant šį šampūną plaukai netampa riebaluoti tą pačią dieną (kas nutikdavo su paskutiniais naudotais). dar labiau šokiruota buvau kai pamačiau, jog ir antrą dieną po plovimo sausas šampūnas nėra būtinas! tai mane iš tiesų šokiravo, nes negaliu prisiminti šampūno, kuris taip gerai atliktų savo darbą.
 plaukus plaunant kas antrą dieną, šis produktas neišsausina plaukų. nebent juos plaunu kiekvieną dieną, tačiau tokiu atveju pasirūpinu, kad būtinai naudočiau kondicionierių. kitais atvejais jo neprivalau naudoti kiekvieną dieną po plovimo, nes plaukai išlieka švelnūs. taip pat produktas labai lengvai išsiplauna iš plaukų.
vienintelis dalykas su kuriuo nesutinku yra tai, jog plaukai netampa stipresni ar labiau žvilgantys.
apart to, esu labai patenkinta šiuo šampūnu, nes jis labai gerai išplauna riebius plaukus, jų neišsausina, yra ekonomiškas ir, nors ir ant pakuotės tai nėra rašoma, tačiau suteikia plaukams didesnės apimties, kuri dienos eigoje laikosi ilgiau, nei naudojant įprastą šampūną. 
tikrai esu labai patenkinta šiuo šampūnu ir žinau, kad kai jis baigsis, įsigysiu jį vėl.









Goda


2 comments:

  1. wow. I really didn't know that Garnier also has shampoo! Cause in Indonesia, Garnier only focusing on face products.

    great review :)

    xx,
    felishmichelle.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. oh, they also have same really greay body care items and fake tanners! thank you :)

    ReplyDelete