Thursday, August 14, 2014

L'oreal Superliner Perfect Slim



daugybės grožio guru išgirtas kaip geriausias high street skystas akių pravedimas nepaliko abejingos ir manęs. dėl jo kainos ilgą laiką delsiau ir mąsčiau ar iš tiesų verta rizikuoti, juolab žinant mano nusisekusius santykius su tokio pobūdžio akių pravedimo priemonėmis. 
galiausiai įsigijus ir su dideliu nekantrumu išbandžius šį produktą visgi teko labai nusivilti. turbūt taip ir būna, ai į gaminį įdedi daug vilčių.
pradėsiu nuo to, jog pati pakuotė yra labai patogi laikyti, su šia priemone be itin didelių pastangų nusipiešia graži, vientisa linija, sunkiai galima padaryti klaidų.
pačioje naudojimo pradžioje pravestos linijos spalva buvo intensyvi juoda, suteikiamas efektas linkdavo į matiškumą, bet visiškai matinis nebuvo. 
tačiau čia priemonės teigiamos savybės ir pasibaigia.
produktui net ir pirmosiomis naudojimo dienomis, kuomet jis buvo tik ką atidarytas, išlikti ilgai ant akių vokų nepadėjo net ir šešėlių pagrindas. jau po poros valandų jis baisiai nubėgdavo po akimis, užriesta linija (cat flick) lengvai nusitrindavo. na, o po maždaug pusantros savaitės ir pati plunksnelė ėmė streikuoti - nebepiešė vientisos linijos, joje būdavo daug įtrūkimų. įtariu, jog galbūt Inglot šešėliai yra linkę užkimšinėti tokio pobūdžio akių pravedimo plunksneles, juk vis dėlto ši priemonė sulaukė daugybės teigiamų atsiliepimų, tačiau tai, jog priemonė išlieka savo vietoje tik iki dviejų valandų, tikrai neturi nieko bendro su šešėliais. juolab atsižvelgiant į tai, jog visuomet naudoju tikrai veiksmingą akių šešėlių pagrindą. taigi ne, aš šios priemonės nerekomenduoju. galbūt ji tiktų nebent sausų akių vokų savininkėms, na, gal ir normalius vokus turinčios merginos išsiverstų su akių pagrindu po apačia, tačiau riebesnių akių vokų savininkėms nepatarčiau net žiūrėti į šios priemonės pusę.
atsižvelgiant į tai, jog šis makiažo gaminys iš esmės nieko nedaro, jo kaina nei ir nuolaidos metu yra užkelta. 










Goda

No comments:

Post a Comment