Thursday, August 21, 2014

My Hand&Nail Care Routine



I. Nagų lako nuėmėjas savaime suprantamas žingsnis. visuomet prieš pradedant darytis naują manikiūrą reikia nusivalyti senąjį. tam aš visuomet stengiuosi naudoti nagų lako nuėmėją, kuris savo sudėtyje neturi acetono ar kitų kenksmingų ingridientų bei kuris nesausina nagų. visuomet bandau skirtingus nuėmėjus, nes niekada nerandu man tikrai patinkančio, kuris ne tik savo mažu kiekiu greitai ir lengvai muintų nagų laką, tačiau taip pat palaikytų gerą nagų būklę - pagrindinis kriterijus tam, yra nago plokštelės neišsausinimas. na, o pakuotė, kuria patogu naudotis, visuomet tiktai pradžiugina.kalbant apie patogią pakuotę, būtent pastaroji ir paskatino mane įsigyti šį nagų lako valiklį. Lietuvoje kosmetikos parduotuvėse iki šiol dar nebuvau mačiusi nagų lako nuėmėjo su dozatoriumi, kurio pagalba lako nuėmimas tapo kur kas lengvesnė ir netgi malonesnė procedūra. 
pats produktas yra su rožių aliejumi, tai ne tik labai gerai dėl to, jog jis neapsakomai skaniai kvepia, tačiau taip pat manau, jog valiklyje esantis aliejus neleidžia taip smarkiai išsausinti nagų, juos puoselėja, drėkina.
valiklis puikiai nuima nagų laką.
žinoma, tai, kaip greitai ir kokiu valiklio kiekiu yra nuimamas, tai priklauso tik nuo pačio nagų lako kokybės, tačiau paprastai man užtenka ~ 4  paspaudimų ir vieno vatos diskelio tam, kad nuvalyčiau abiejų rankų nagus.
II. Nagų priežiūros priemonė Dabar tai yra man būtinas produktas, akivaizdžiai pakeičiantis nagų būklę. gamintojai teigia, jog tai rankų ir nagų kremas. na, aš jo kaip rankų kremo niekuomet nenaudoju, nes jis odai išties beveik nieko nedaro, po naudojimo ant odos jaučiamas keistas pojūtis. tačiau kaip nagų kremas Heathcote&Ivory produktas tiesiog daro stebuklus. jį naudoju visuomet kai tik nusiimu nagų laką ir nusiplaunu rankas (niekuomet nepatikdavo ir vis dar nepatinka jausmas ant pirštų po nagų lako valiklio naudojimo). produkto reikia labai nedaug. trinant į nago plokštelę jis atrodo riebus, tačiau greitai įsitrina ir įsigeria. deja, kol galutinai išdžius tenka palūkėti, aš dažniausia tai darau apie 20 minučių, po to viską, kas liko, nusiplaunu su muilu. 
rezultatas - lygūs, sudrėkinti, mažiau besisluoksniuojantys ir mažiau linkę geltonuoti nagai. naudojant šią priemonę ir nagų lakas dengiasi kur kas sklandžiau, na, o naudojamos tik kaip nagų priežiūros priemonės jos užteks tikrai labai ilgą laiką.
beje, šios firmos priemonių galima įsigyti Douglas parduotuvėse. konkrečiai šis gaminys prekybos vietose atsiranda tik žiemos švenčių metu.
III. Rankų kremas jų taip pat stengiuosi išbandyti kuo daugiau, tačiau po kurio laiko vis grįžtu prie dviejų, iš kitų vis dar smarkiai išsiskiriančių Lietuvių gamintojų priemonių.
Pirmasis kremas išsiskiria savo kvapu, tinkančiu tokiems kavos mėgėjams kaip aš. palyginti jis yra lengvas, visiškai neapsunkina uoslės ir vos tik produktas susigeria į odą, aromatas iš karto išnyksta. pačios priemonės reikia visai nedaug, na, o itin lengva ir akimirksniu į odą susigerianti formulė leidžia jį naudoti net ir vasaros metu. tiesa, žiemą manęs nepamatysi naudojant šio Rasa rankų kremo, mat šaltuoju metų laiku mano rankų odai jis suteikia per mažai maitinimo. tačiau kitus sezonus tai yra tiesiog puikus kasdienio naudojimo produktas, rankų odai suteikiantis švelnumo bei glotnumo. 
Antrasis produktas - Margarita firmos kremas su avižų pieneliu ir spanguolių ekstraktu. šis kremas dažniausiai būna naudojamas tada, kai ateina šalti orai, arba kai rankų odai reikia greito ir veiksmingo maitinimo. konsistencijos atžvilgiu produktas atrodo lengvesnis nei yra iš tiesų, nes vos pradėjus trinti į odą, jis pasirodo labai riebus. tačiau neišsigąskite, nes didžiausias šio produkto privalumas yra tai, jog į odą jis greitai susigeria į odą. na ne taip, kaip prieš tai minėtasis, tačiau palyginus su kitais mano bandytais renkų kremais, atsižvelgiant į gaminio riebumą, įsigėrimas yra tikrai greitas. kaip ir kito, šio produkto taip pat nereikia daug, man jo užtenka maždaug vienam sezonui. produkto veiksmingo maitinimo dėka jau po vieno naudojimo rankų oda būna pastebimai glotnesnė, neįtikėtinai švelni.
abu šie kremai yra labai pigus ir greitai veikiantis priemonių duetas optimaliai glotniai rankų odai palaikyti. aš šias priemones naudoju jau nebe pirmą kartą, taigi galiu jas drąsiai rekomenduoju. pati esu itin patenkinta jomis ir neturiu jokių nusiskundimų.
IV. Nagų lako pagrindas šiuo metu naudoju savo mylimiausią L'oreal 7in1 Saviour, kurio pagalba nagų plokštelės yra aprūpinamos visomis joms reikalingomis medžiagomis. jeigu nuo per dažno lakavimo, ar ilgo laikotarpio nenaudojant jokio pagrindo prieš tepant nagų laką, nagų plokštelių paviršius tampa nelygus ir tarsi gruoblėtas, šis nagų lako pagrindas ne tik išlygina jų paviršių, tačiau taip pat laikui bėgant visiškai pašalina šią problemą. taip pat naudojant šią priemonę nagai ima kur kas mažiau sluoksniuotis, nagų lakas išlieka ilgiau neapsilupinėjęs. nagai visiškai negeltonuoja, o pageltusi nago dalis arba nuauga, arba tiesiog išnyksta. 
galbūt kai kam tai ir atrodo tik dar vienas nereikalingas papildomas žingsnis, tačiau aš esu pasirengusi palaukti papildomas 10 minučių ilgiau tam, kad vėliau galėčiau džiaugtis gražiais nagais.
tačiau ilgo šio pagrindo naudojimo eigoje pastebėjau, jog po vieno buteliuko sunaudojimo (kas užtrunka ~ 1.5 - 2 mėn.) nagai jau būna pripratę prie šios priemonės, tad dabar ieškau kito nagų lako pagrindo tam, kad galėčiau juos abu naudoji pakaitoje. 
V. Metas nagų lakui! konkrečiai šiam įrašui pasirinkau vieną iš nedaugelio šią vasarą itin pamėgtų ir labai daug naudotų nagų lakų - Bourjois 1 Seconde (06 Rose Cupcake). šis nagų lakas ne tik išsiskiria savo nuostabiai patogiu šepetėliu, kurio dėka nagų lakas būna užtepamas dar greičiau, bet ir greitai džiūstančia, su kitais nagų lakais palyginus, riebesne formule. nors tai ir nėra gelinis nagų lakas, tačiau jo suteikiamas efektas tikrai į tokį panašus. pati spalva man idealiai tipo vasaros metu - nėra akivaizdžiai krentanti į akis, tačiau nepastebima nelieka, pagyviną bet kokį outfitą, dvelkia jaunatviškumu ir gaivumu. galiu garantuoti, jog tikrai įsigysiu kitų šios linijos nagų lakų atspalvių!










Goda

2 comments:

  1. Kaip tik ieškau nagų lako pagrindo :) Reikės mėginti šį iš L'oreal, jei tikrai padeda kovoti su nagų sluoksniavimusi. O Bourjois 1 Seconde nagų lakai ir man patiko - labai patogus šepetėlis ir gera lako formulė.

    Kosmetikos užrašai

    ReplyDelete
  2. Šis nagų lako pagrindas tikrai padeda, tačiau, kaip minėjau, sunaudojus vieną buteliuką, rekomenduočiau mėginti kitą priemonę ir tik po to vėl grįžti prie šitos. nes aš naudodama jį jau daugiau nei metus pastebėjau, kad pastovus šio produkto naudojimas susilpnina jo suteikiamą efektą.
    taip, šepetėlis ir formulė iš tiesų neįtikėtini! mąstau apie kitų atspalvių įsigijimą, tik, gaila, Lietuvoje nėra tokio plataus pasirinkimo kaip užsienio šalyse, tad gražių spalvų tenka paieškoti :)

    ReplyDelete