Sunday, August 31, 2014

Nails Of The Day



Mavala in 62 Milano

visuomet domino šios firmos nagų lakai savo mielais buteliukais bei gausia spalvų palete, tačiau vis atbaidydavo kaina ir sumišę atsiliepimai apie produktą. tačiau galiausiai atsibodo man laukti ir įsigijau gan rudenišką atspalvį (matyt, jau ruošiuosi ateinančiam sezonui).
deja, atsiliepimai taip pat nėra itin geri. taip, pakuotė tikrai yra graži ir patogi, gausus spalvų pasirinkimas taip pat džiugina, tačiau tuo teigiami atsiliepimai ir baigiasi. nuotraukoje galima matyti, jog spalva ant nago nėra vientisa, lakas dengiasi nevienodai nors ir kiek stengčiausi jį vienodai padengti. taip pat jau kitą dieną nagai būna apsilupinėję, taigi maksimum su šiuo nagų laku ištempiu 2 dienas, tačiau antros pabaigoje jau tenka persilakuoti nagus iš naujo. 
daar vienas teigiamas produkto bruožas - itin greitai džiūstanti formulė. 
na, dėl akivaizdžių priežasčių ir produkto kiekio kaina tikrai yra žvėriškai užkelta (toks 5ml buteliukas kainuoja 20lt), taigi šios firmos nagų lakų pati daugiau nesiruošiu pirkti, nerekomenduočiau ir kitiems.
jo spalva iš tikrųjų būtų labai graži, jeigu nekreipčiau dėmesio į spalvos netolygumą.









Goda

4 comments:

  1. Mavala laku nusprendziau atsikratyti tada, kai jis per karscius istizo... Atsisakiau negailedama, nu tikrai kas per nesusipratimas, ir dar uz tokia kaina!

    ReplyDelete
  2. aš su tokia problema nesusidūriau, tačiau susidūriau su jau minėtomis. tikrai labai nusivyliau šiuo nagų laku, tikėjausi kur kas geresnės kokybės ir kokybiškos aplikacijos, ypatingai už tokią kainą

    ReplyDelete
  3. Tikrai labai graži spalva, bet jei lakas prastas, spalva neišgelbės :/ Gaila.

    Kosmetikos užrašai

    ReplyDelete
  4. taip, dėl spalvos pritariu, itin graži baklažanno atspalvio, ypatingai idealiai tinka rudenį, tačiau net ir nuotraukoje matosi, kad spalva pasidengusi nevienodai. realybėje tai dar akivaizdžiau.

    ReplyDelete