Wednesday, August 27, 2014

The Body Shop Rainforest Volume Haircare Line



šampūnas su kondicionieriumi yra visiškos priešingybės - palyginus su įprastais, šios linijos šampūnas yra labai skystas tarsi vanduo, o kondicionierius neįtikėtinai riebus, savo konsistencija prilygstantis plaukų kaukei.
nesu tikra, tačiau tikriausiai dėl skystos šampūno konsistencijos jo reikia tikrai daug, nes jis nėra labai skalsus ir sunkiai sklaidosi ant skalpo.
norint gerai išplauti plaukus ne tik tenka naudoti didelį šampūno kiekį, bet ir gerai įtrinti jį į odą, šiuo atveju visiškai negailint pastangų.
su šiuo gaminiu plaudama plaukus kaip su įprastu šampūnu pastebiu, jog kartais jie būna ne itin gerai išplauti. 
taip pat šampūnas nėra pritaikytas riebiems plaukams, nes jau antrą dieną po plovimo net ir susirišus plaukus ir nenaudojus sauso šampūno jie būna tikrai gausiai pasiriebalavę.
apart produkto ne itin gero plovimo, jis yra stipresnės koncentracijos - po kiekvieno naudojimo išslenka gan didelis plaukų kiekis - taip man jau seniai nėra buvę. 
naudojimo metu pastebėjau dar niekur negirdėtą dalyką - kondicionierius labai stipriai išsausina plaukus. po naudojimo jie dažnai yra linkę atrodyti išsausėję, tikrai nebeatrodo žvilgantys ar kupini gyvybingumo.
 galutinis rezultatas panaudojus šias dvi priemones man visiškai nepatinka. po šių dviejų produktų naudojimo plaukai ima labai veltis, juos neįtikėtinai sunku iššukuoti visos dienos metu. 
taip pat, nors ir įgavę daug apimties, plaukai negražiai krenta (netolygiai pasiskirsto pakaušyje, krenta ne vienodai, o kažkokiomis sruogelėmis). taip pat dažnai atrodo taip, tarsi nebūtų iššukuoti.
taigi po šio pastebėjimo labai lengva suprasti šios linijos veikimo būdą - visos pigesnės plaukų priežiūros priemonės suteikia jiems apimties ne kokiomis nors savo sudėtyje esančiomis medžiagomis, bet juos tiesiog išsausindamos (tuomet plaukai visiškai kitaip krenta, įgauna apimties).
dėl riebios kondicionieriaus konsistencijos jo vienam naudojimui taip pat reikia sąlyginai daug. 
abiejų produktų kvapas man visiškai netrukdo, tačiau jeigu po šio įrašo kas nors vis tiek sugalvos įsigyti šios linijos produktus, patariu prieš tai parduotuvėje juos pauostyti, nes kvapas išlieka iki kito plovimo. 
kainos ir kokybės atžvilgiu pastaroji visiškai neatitinka sumos, kurią tenka mokėti, beje atradau vos pora litų pigesnius, prabangesnius, švelnesnius tačiau efektyviau veikiančius produktus, tad į šios kompanijos plaukų priežiūros priemones daugiau investuoti nesiruošiu, nes atradau man puikiai tinkančias Rituals.









Goda

2 comments:

  1. Turėjau ir aš juos abu. Na, manęs, lygiai taip pačiai kaip tavęs, irgi nesužavėjo. Plaunant kvapas siaubingas, bet išdžiūvus man labai patikdavo. Bet dėl kvapo tiek mokėti tikrai neverta.

    ReplyDelete
  2. na o man atvirkščiai :) kvapas ne iš maloniųjų, bet produktus naudoti buvo galima. tačiau suteikiamas rezultatas visai nepatiko. o dėl kainos tai tikrai sutinku, tikrai nei pusės tiek nemokėčiau už juos, kiek kainuoja

    ReplyDelete