Tuesday, October 7, 2014

L'oreal Express eye-makeup Remover



ne per seniausiai turėjau šios firmos akių makiažo valiklį, kuris buvo skirtas jautrioms akims. pernelyg nesusidraugavusi su pastaruoju ir prisiklausiusi teigiamų atsiliepimų apie šį dvifazį akių (ir lūpų) makiažo valiklį, galiausiai nusprendžiau jį išmėginti.
pirmasis labai kritęs dalykas yra tai, jog produktas praktiškai neturi dozatoriaus, jo beveik neįmanoma kontroliuoti - net ir labai stengiantis valiklio išsipila daugiau negu reikia.
itin patinkantis gaminio bruožas yra tai, jog riebesnis (mėlynas) sluoksnis, kurį dvifariuose valikliuose paprastai sudaro įvairūs aliejai, naudojamas ant odos visiškai nepalieka riebumo, jo absoliučiai nesijaučia. apskritai toks jausmas, kad nuvalinėdama makiažą naudoju ne valiklį, o vandenį.
deja, tai atsispindi ir galutiniame rezultate. akių šešėliai nuimami tikrai labai gerai (greičiau už prieš tai naudotą Garnier dvifazį akių makiažo valiklį), akių pravedimui nuvalyti prireikia laiko, tenka šiek tiek patrinti akis, tačiau be ypatingų pastangų jis taip pat būna pašalinamas. na o pradedant kalbėti apie tušo pašalinimą, štai ir prasideda linksmybės. norint jį nuvalyti, tenka akių zoną trinti gerokai stipriau negu rekomenduojama.
labai nervina tai, jog net ir smarkiau trinant blakstienas, ar produktu suvilgytą vatos diskelį palaikant ant akies neilgą laiko tarpą ir tik tuomet mėginant nuvalyti akių tušą, rezultatas vis tiek išlieka toks pat - didžioji (ir netgi didesnė nei naudojant jau anksčiau minėtąjį Garnier 2in1 akių makiažo valiklį) tušo dalis vis tiek lieka ant blakstienų ir būna nuplaunama vėliau prausiant veidą vandeniu ar nuvaloma toniku.
taigi nors ir kokiais būdais mėginu makiažą nuvalyti naudodama šį produktą, rezultatas vis tiek būna tas pats - didžioji dalis tušo išlieka nenuvalyta, o norint nuvalyti net ir tą mažą jo dalį, prireikia gerokai trinti blakstienas, o kartu ir visą akių sritį, kurioje oda yra ploniausia, tad ir išsitampo lengviausiai.
taip pat valant makiažą akių pravedimas neretai iš pradžių būna pasklaidomas akių srityje ir tik po kelių nubraukimų vatos diskeliu, galutinai nuvalomi arba nuplaunami vandeniu (tai taip pat priklauso nuo makiažo kiekio).
kita vertus dar viena teigiama šio valiklio savybė yra tai, jog jis neturi kvapo, visiškai nedirgina akių ir kurioje nors parduotuvėje jį visuomet galima rasti už mažesnę kainą (su nuolaida). nors esu 100% įsitikinusi, jog šią kainą vartotojai labiau moka ne už produkto kokybę, o už patį prekės ženklą.
iš tiesų pasigailėjau įsigijusi šį akių makiažo valiklį, nes parduotuvėse lengvai galima rasti geresnių valiklių už tokią pat, ar netgi mažesnę kainą.
paprastai mėgstu L'oreal firmos produkciją, tačiau šis mane tikrai labai stipriai nuvylė.
produktas nenuima tikrai didelės makiažo dalies, net ir po antro valymo vis tiek būna likę makiažo likučių.
tikrai nuoširdžiai nesuprantu, kaip žmonėms gali patikti šis produktas.
niekam jo nerekomenduoju.



* šį makiažo valiklį naudojau su įprastu, o ne vandeniui atspariu tušu.









Goda


4 comments:

  1. Kaip keeeeista skaityti tokius įspūdžius. Aš turiu kardinaliai priešingą patyrimą. Čia mėgstamiausias mano valiklis vandeniui atspariam tušui :D Jaučiu, jog tik jis vienas iš tiesų įveikia net ir labiausiai įsikibusį produktą :/ Nežinau kaip be jo gyvenčiau. Ir tikrai nereikia trinti, gerai suplaku buteliuką, o tada produktu sudrėkintą vatos pagalvėlę prie akių palaikau maždaug 20s - veikia tobulai. Tik man tam tikrą riebumo jausmą palieka :/ Ir dozatoriaus prireiktų..

    Gal L'oreal performulavo šį produktą.. Dabar bus baisu naują pirkti :)


    Kosmetikos užrašai

    ReplyDelete
  2. na suprančiau jei šiek tiek nuomonė skirtųsi, tačiau kad taip stipriai, tikrai nesitikėjau :) na man tai šis valiklis visiškai nepatinka, naudoju kaip ir reikia tokio pobūdžio produktus, ir netgi nenaudoju vandeniui atsparaus makiažo, tačiau jį gaminys nuvalo tikrai blogai, dalį jo vis tiek palieka ant akių ir trynimo prireikia. patinka tik tai, kad riebaus sluoksnio visiškai nepalieka ir net ir į akis patekęs jų nei trupučio nedirgina.
    na iš mūsų visiškai skirtingų atsiliepimų tikrai būtų galima manyti, jog valiklių formulės skiriasi :) tačiau apie tai nieko negirdėjau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aš ir šiaip nesu didelė L'oreal veido priežiūros produktų gerbėja.. Ne vienas prausiklis arba neveikė arba sualergizavo. Realiai tik micelinį vandenį ir šį valiklį mėgstu. Jei ir pastarąjį sugadino, labai nusivilsiu :/ Bet kuriuo atveju džiaugiuosi, kad parašei, būtinai atkreipsiu dėmesį, gal reikės iš savo tinklaraščio išimti pozityvią apžvalgą

      Delete
    2. na man iš L'oreal veido priežiūros priemonių dar patinka jų tonikas mišriai/riebiai odai (tokiam pat tik mėlynam įpakavime kaip ir micelinis vanduo), o nieko kito išmėginusi nesu, nes visa kita arba neatrodė verta dėmesio, arba skirta vyresnio amžiaus moterims. nėra už ką ;) visuomet malonu kam nors pagelbėti

      Delete