Monday, February 9, 2015

Bioderma Global face cream



toliau tęsdama patikimo ir efektyvaus veido kremo paieškas šiandien apžvelgsiu jau senokai į mano akiratį patekusį prancūziškos Bioderma firmos į aknę linkusiai odai skirtą Global kremą. tačiau prieš tai noriu su jumis pasidalinti asmeniškai mane šokiravusia patirtimi. baigusi savąjį Vichy firmos veido kremą pasinėriau į kito šiai kategorijai priklausančio gaminio paieškas, tačiau nieko patrauklaus niekaip negalėjau rasti! apie high street parduotuvių turinį net kalbėti nenoriu, ten jau seniai niekas nevilioja, aukštos kokybės priežiūros priemonėms, kurių kaina (geriausiu atveju) prasideda nuo 30 eurų kainos žymos tuo metu taip pat nebuvau pasiruošusi, na, o vaistinėje po ilgų abejonių ir varginančių paieškų teko išsirinkti šį produktą, mat kitų gamintojų priemonės atrodė visiškai taip pat, žadančios identiškus rezultatus ir vienintelis jas skiriantis dalykas tebuvo pakuotės dizainas bei kaina. atsižvelgdama į šią nepavydėtiną situaciją nusprendžiau pagaliau išmėginti užsienio rinkoje esančias aukštos kokybės priemones, sulaukusias didelio grožio blogerių pripažinimo. taigi jau kovo pradžioje galite tikėtis mini haul įrašo bei naujų, intriguojančių produktų apžvalgų. 
grįžtant prie veido kremo, pirmojo mėginimo metu įspūdis buvo išties neįprastas, mat produkto konsistencija nei iš tolo neprimena įprasto veido kremo, veikiau panašėja į emulsiją. dėl šios priežasties produkto reikiamas kiekis radikaliai padidėja. nors ir kaip besistengdama kaip įmanoma labiau taupyti priemonę, tuo pačiu ir tinkamai prižiūrėti veido odą (priemone padengti visą jos paviršių), jau dabar matau, jog produkto yra likęs stebėtinai mažas kiekis.
pereikime prie visuomet akcentuojamo produkto bruožo - aromato. šis subtilus, saldus, tačiau farmacinės priemonės aromatą turintis kvapas yra būtent toks pat, koks buvo ir prieš dvejus metus mėginto Bioderma Sebium H2O micelinio vandens aromatas. ne tik subtilus bei saldus gaminio kvapas, tačiau ir lengva konsistencija puikiai pasitarnauja naudojant rytais, mat šios dvi savybės savo lengvumu pabudina bei atgaivina. 
naudojimo eigoje supratau, jog geriausia kremą yra dozuoti ne visam veidui iš karto, tačiau atskirus kiekius paskirstyti tam tikroms jo sritims (kaktos, skruostų, nosies bei smakro). tokiu būdu yra lengviau sutaupyti didesnį produkto kiekį. 
vos tik užtepus ant veido, šis emulsiją primenantis produktas neįtikėtinai lengvai ir greitai pasiskirsto ant odos akimirksniu į ją susigerdamas. tai dar vienas gaivumo suteikiantis požymis. taip pat jis nepriekaištingai kontroliuoja sebumo išsiskyrimą visos dienos metu. nors ir nesuteikia odai matinio efekto, tačiau ši nei kiek neatrodo blizganti, o liečiant tik vakare vos vos galima jausti išsiskyrusį riebalinį perteklių. nepaisant to oda vis tiek išlieka neįtikėtinai glotni ir sudrėkinta. labiausiai neįtikimas šio gaminio naudojimo metu patirtas rezultatas - jau po poros naudojimų išnykusios, nepaisant mano naudojamų priemonių niekaip nedingusios spuogelių išnykimo vietoje atsiradusios dėmelės. taip pat akivaizdžiai sumažėjo atsirandančių spuogų kiekis. 
apibendrindama drįstu teigti, jog ši priemonė pralenkia kitus mano mėgintus veido kremus ir jeigu mano išlepintai odai netiks iš užsienio užsakytos tokio tipo veido priežiūros priemonės, tikrai be jokių dvejonių įsigysiu šį produktą. tiesa, tai, jog priemonės naudojimui reikia daug ir pastaroji kainuoja 15.64 eurus iš ties nervina, tačiau į gerą odos būklę ir optimalią jos priežiūrą esu pasiryžusi investuoti. juk ši priemonė ne tik yra išskirtinai lengvos konsistencijos ir akimirksniu susigeria į odą, tačiau kartu visą dieną kontroliuoja sebumo išsiskyrimą, tuo pat metu ir puikiai drėkindama bei suteikdama jai neregėto glotnumo. ir nepaisant visų teigiamų bruožų, produktas yra neagresyvus, nedirgina odos. 
tad su akne problemų turinčias skaitytojas raginu išbandyti šį veido kremą. patikėkit manim, jis daro stebuklus!





Goda




7 comments:

  1. Man taip pat labai patiko šis kremas, bet negaliu pasakyti, kad greit naudojosi - man kaip tik ta gelinė konsistensija lengviau pasiskirsto ant odos nei riebesni kremai, tai kažkaip mažiau ir reikia..

    ReplyDelete
  2. Man taip pat labai patiko šis kremas, bet negaliu pasakyti, kad greit naudojosi - man kaip tik ta gelinė konsistensija lengviau pasiskirsto ant odos nei riebesni kremai, tai kažkaip mažiau ir reikia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dėl to, jog konsistencijos dėka produktas lengviau ir greičiau pasiskirsto ant odos, visiškai sutinku, tačiau kaip tik dėl šios konsistencijos man produkto prireikia daugiau nei įprasto kremo, taigi per kelias pirmąsias priemonės naudojimo savaites pakuotėje pasigedau didelio jo kiekio.

      Delete
  3. Šaunus įrašas. :)
    Kviečiu prisijungti prie manęs
    http://mydiearyblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Sveika, labai išsamus straipsniukas, o ir Tavo aprašytas kremas labai suviliojo... :)
    Tik norėjau paklausti, ar ant jo po kiek laiko būtų galima teptis maskuojamąją priemonę?

    ReplyDelete
    Replies
    1. laba, labai ačiū už šiltą komplimentą :) tikrai džiaugiuosi jog sudomino, jis iš tiesų pasižymi gera kokybe ir yra vertas dėmesio! kadangi produktas akimirksniu įsigeria į odą nepalikdamas ant jos jokio pertekliaus, maskuojamoji priemonė ar makiažo pagrindas turėtų dengtis labai lengvai ir vienodai :)

      Delete