Thursday, February 5, 2015

L'oreal False Lash Wings Midnight Blacks mascara



daugiau nei prieš metus laiko esu naudojusi pradinę šio tušo versiją, kuri tapo viena iš poros mano pačių mėgstamiausių ir veiksmingiausių blakstienų gražinimui skirtų priemonių kurias tik teko mėginti. taigi pasirodžius šiam produktui, kuris turėtų suteikti dar ryškesnį įvaizdį, klausimų net nekilo ar verta jį išbandyti, ar ne. 
pirmųjų naudojimų metu labiausiai dėmesį traukiantis produkto bruožas buvo jo aromatas. kaip turbūt jau žinote, L'oreal tušai yra stipriai parfumuoti, taigi naudojimo metu yra juntamas labai malonus aromatas, nesijaučia nemalonaus, įprasto blakstienų tušo kvapo. 
kitas itin dėmesį patraukęs bruožas - produkto konsistencija. tiesa, su šia problema susiduriu išties dažnai, tačiau konkrečiai šio produkto naudojimo metu buvo labai sunku formuoti blakstienas, mat jis buvo pernelyg skystas ir sunkiai kontroliuojamas, tad buvo itin realu priemone ištepti ir akių vokus. tačiau kaip ir visuomet po poros naudojimų pripratau prie tušo ir juo naudotis buvo lengviau iš patirties žinau, jog po maždaug mėnesio, kuomet tušo konsistencija šiek tiek sutirštės, jo suteikiamas rezultatas bus akivaizdžiai geresnis ir dramatiškesnis, taigi dabartinė skysta konsistencija, atvirkščiai nei kitų vartotojų, manęs negąsdina. produkto suteikiamas rezultatas, sulig kiekvienu jo naudojimu taip pat pradeda patikti vis labiau. jis idealiai atskiria blakstienas, jas pariečia ir pailgina. nors kitam žmogui jos ir gali pasirodyti natūralios, tačiau ši priemonė blakstienoms suteikia tikrai didelį rezultatą, kuris tik atrodo natūraliai. o iš mano perspektyvos žiūrint tai yra tik teigiamas bruožas. turėčiau pridurti, jog norint pasiekti optimaliausio rezultato, reikia gerai perprasti produkto šepetėlį. tokią klaidą jau esu padariusi anksčiau. norėdama pasiekti geriausio rezultato pirmiausia apsuku šepetėlį ir blakstienas dažau jo apačia. taip jos būna atskiriamos, paryškinamos ir gražiai suformuojamos. po šio žingsnio naudoju šios priemonės didžiausiu išskirtinumu tapusį neįprastą šepetėlio išlenkimą. labiausiai aplikavimą sukoncentruoju ties akių kraštais, taip blakstienos tampa elegantiškai išriestos ir jų atrodo vizualiai daugiau, jos atrodo dar ilgesnės. 
tačiau su vienu dalyku sutikti tikrai negaliu. šis gaminys tikrai nėra juodesnės spalvos ir nesuteikia dramatiškesnio įvaizdžio nei pirmoji rinkoje pasirodžiusi variacija. tiesą sakant, man ie abu yra visiškai identiški. tačiau nepaisant to tušas ant blakstienų išlieka visą dieną. jis nenutrupa, dienos eigoje blakstienos visiškai nepakeičia savos formos. nepaisant mažų šios priemonės trūkumų vis tiek labai ją mėgstu, L'oreal False Lash Wings blakstienų tušas yra pats mėgstamiausias mano kada nors naudotas tušas. tad tikrai rekomenduoju išmėginti vieną arba kitą priemones.





Goda



6 comments:

  1. L'oreal man vieni iš geriausių drugstore tušų gamintojų!
    Puikus blogas :)

    http://inetavr.blogspot.com/
    xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. visiškai pritariu! kiek teko mėginti skirtingų firmų drugstore tušų, L'oreal išsiskyrė labiausiai! labai ačiū už komplimentą, žinia, jog tinklaraštis yra mėgstamas, skatina rašyti toliau :)

      Delete
  2. pati turiu tą originalią versiją ir tas tušas tapo mano mėgstamiausiu, tad prisiklausius pagyrų, mano sesė irgi užsimanė įsigyti. įsigijo "tamsesnę" versiją ir net iš įdomumo susėdom sulyginti- net pasidažius kiekvienu ant skirtingų akių, intensyvumas toks pat. turbūt bandė su marketingu sužaisti, ir tiek :) labai geras įrašas!

    ReplyDelete
  3. labai dėkui! :) visiškai pritariu, tas pats tušas, tik kita pakuotė. tačiau be jokių abejonių, produktas labai geras.

    ReplyDelete
  4. Patiko:)
    _________
    Apsilankyk pas mane, jeigu tau patinka mergaitiški įrašai.
    http://ssad4you.blogspot.com/

    ReplyDelete