Saturday, February 21, 2015

Nails Of The Day




Max Factor nail polish in Burgundy Crush

įprastai ši, itin graži, sodri vyno atspalvio spalva nagų lakuose visiems asocijuojasi su rudens sezonu. prisipažinsiu, paprastai ir pati būnu ne išimtis. tačiau šį sezoną kažkodėl užsimaniau šį laką dažniau imti naudoti pavasario belaukiant.
stebėtina, tačiau apvalus lako šepetėlis tolygiai paskirsto produktą, yra lengvai kontroliuojamas ne tik jo aplikavimas, tačiau ir pats kiekis. tiesa, šis nagų lakas nėra iš greitai džiūstančių. teks iš ties plaukti kiek ilgiau, nei dabar įprasta su visomis inovatyviomis priemonėmis, o jo išbuvimas nepradedant lupinėtis ant nago taip pat nėra stulbinantis (daugiausiai 2 dienos). tad nors atspalvis ir yra itin gražus, pati būtent šios firmos produkto nerekomenduoju pirkti.





Goda


3 comments:

  1. Gaila, kad spalvos neišlieka ilgai, bet manikiūras tikrai gražus! O kokios firmos tas auksinis lakas?

    ReplyDelete
    Replies
    1. iš tiesų labai gaila, nes atspalvis tikrai gražus. dėkui! šimtadieniui nusprendžiau ką nors tokio paprasto, bet bling pasidaryt :) o auksinis lakas yra iš L'oreal Top coat'ų kolekcijos ,,Gold Leaf'' atspalvis. tiesa, produkto tenka sluoksniuoti kokius tris kartus, kad būtų padengtas visas nagas (kaip nuotraukoje), tačiau kadangi jis greitai išdžiūsta, tai nėra problema :)

      Delete
  2. I can't say enough how glad and happy I am hearing such a kind words. thank you very much! :)

    ReplyDelete