Tuesday, February 3, 2015

Superfacialist Deep Clean Pore Purifying Clay mask



kaukės yra neatsiejama kiekvienos veido priežiūros rutinos dalis. nesvarbu, kokio tipo odą turite, bent kartą per savaitę, atsižvelgiant į jos poreikius, dienos pabaigoje yra privalu panaudoti kaukę. man pačiai tai yra bene pats svarbiausias žingsnis visoje veido priežiūros rutinoje, mat niekas kitas taip neišvalo veido, į paviršių ištraukdamas visus joje esančius nešvarumus, kaip tik jos. taigi veido kaukės ypatingai negailiu pinigų ir būtent jų savo kosmetikos kolekcijoje turiu daugiausiai.
na o šiandien aptarsiu per pastarąjį pusmetį ypatingai išgarsėjusią kaip Orgins Clear Improvement veido kaukės pigesnę ir labiau prieinamesnę versiją, Superfacialist giliai valančią  kaukę su arbatmedžiu. pasak gamintojų, ši priemonė geba pašalinti spuogų atsiradimą sukeliančius nešvarumus, sebumą bei toksinus. jos sudėtyje esanti salicilo rūgštis padeda atkimšti poras, o gausiai mineralinių medžiagų ir vitaminų praturtintas Negyvosios jūros purvas leidžia kokybiškai detoksikuoti odą namuose. 
iš tikrųjų labai nekantravau išmėginti šią kaukę, nes tos vienintelės vis dar nesu atradusi, o išmėginusi produktą sudvejojau, ar ji tikrai verta tiek daug pagyrų, nes radikalaus rezultato po naudojimo nepastebėjau. tačiau kuo daugiau naudojau šį produktą, tuo aiškiau supratau, jog visiems akivaizdaus rezultato ji ir nesuteiks. 
nuo pat paauglystės pradžios turiu jautrią, itin problemišką veido odą, taigi teko labai gerai ją išanalizuoti tam, kad išvysčiau radikalius pokyčius. 
po produkto naudojimo oda iš tiesų atrodo kur kas švaresnė, nes kaukė labiausiai susidoncentruoja į gilesniuose odos sluoksniuose susikaupusių nešvarumų valymą. tikėtis, jos ji visiškai išvalys odą nereikėtų, tačiau didžioji nešvarumų dalis yra pašalinama. nepaisant to, jog priemonė yra tokia veiksminga, ji nėra linkusi sausinti odos - po naudojimo visiškai nesijaučia tempimo, vietoj to galima justi tik švarumo ir lengvumo pojūtį. 
vienam naudojimui produkto nereikia daug, nes jo konsistencija yra gan riebi (taip pat iš patirties galiu patarti ant veido naudoti ploną gaminio sluoksnį), tad šios pakuotės man užteks labai ilgam laikui. 
dar vienas labai patogus gaminio bruožas yra tai, jog ją visuomet galima naudoti rytais, prieš kur nors einant, nes ant veido ją reikia palikti vos penkias minutes.
vienintelis man iš tiesų kliūvantis dalykas apart fakto, jog šios produkcijos negalima įsigyti Lietuvoje, yra gaminio kvapas. natūralu, jog jis pirmiausiai atkreipia dėmesį naudojant produktą. tačiau man jis atrodo visiškai nesusijęs su produktu. retkarčiais net atrodo, lyg naudočiau du skirtingus produktus (tikiuosi suprantate). tai yra dėl to, jog aromatas visiškai neprimena arbatmedžio ar kitų šios kaukės sudedamųjų dalių. galima drąsiai teigti, jog kvapas yra nenatūralus - stipriai parfumuotas. jame tikrai galima užuosti gėlių aromatą, sumišusį su Negyvosios jūros dumblu ir stipriu parfumu. taigi galbūt patys galite numanyti, jog galutinis rezultatas nėra iš maloniųjų. nepaisant to, jog yra nemalonus aromatas taip pat yra aiškiai juntamas viso naudojimo metu net ir kaukei išdžiuvus. 
tačiau naudodama produktą stengiuosi į tai nekreipti dėmesio ir atsižvelgti į jo suteikiamą rezultatą. tikrai visiems, probleminę odą turintiems ir šį produktą užsisakyti galintiems skaitytojams rekomenduoju taip ir padaryti. pati vis dar negaliu apibūdinti to jaudulio žinant, jog pagaliau atradau bent vieną tikrai odą valančią kaukę, mat iki šiol bandomi tokio tipo produktai nesuteikdavo nei perpus tokio efektyvaus rezultato. šios priemonės rekomendavimui ir dievinimui man nekliudo ir faktas, jog jos negalima įsigyti mūsų šalyje. ji iš tikrųjų yra verta kiekvienos merginos dėmesio ir visų įsigijimo pastangų. tad neleiskite tam sutrukdyti įsigyti jūsų veido odos priežiūros rutiną pakeisiančia priemonę. vos tik ją išbandžiusios suprasite, jog mano žodžiai yra tikrai tiesa ir tai yra viena iš pigesnių, nepamainomų, giliai odą valančių tačiau jos neišsausinančių high street veido kaukių. 






Goda





4 comments:

  1. Kokia jos kaina? As turiu jau kalna oda valanciu kaukiu, bet ieskodama naujos...vel isigyju valancia :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mokėjau 8.99 svarų. aš per porą metų taip pat sukaupiau gerą kalną įvairiausių kaukių, kurios iš esmės nieko nedaro, dėl to mėginu jas sunaudoti ir per tą laiką naujų neperku (susikūriau labai efektyvią produktų sunaudojimo sistemą :) ), tačiau akį vis dar traukia bet kokia, gilų odos valymą žadanti veido kaukė, tad pilnai tave suprantu :)

      Delete
  2. Ar tavo manymu ji geresnė ir už Origins Clear Improvement? Man origins labai patinka, bet jeigu šita mažiau sausina odą, būtų verta išbandyti :)

    http://blushingincolor.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. taip nemanau, nes neturėjau galimybės palyginti, tačiau ši kaukė išgarsėjo būtent kaip Origins Clear Improvement pigesnioji, ir, daugelio grožio guru teigimu, geresnė jos versija. tačiau pati tikrai rekomenduoju išmėginti šią priemonę :)

      Delete