Tuesday, February 24, 2015

Lush shampoo bar ,,Jumping Juniper''



šiandien aprašysiu dar vieną riebiems,ploniems plaukams skirtą šampūną iš Lush. nuo pastarojo aptarto šampūno šis skiriasi savo tikrai neįprasta išvaizda, nes yra sausas. 
ilgą laiką mano tinklaraštį skaitančioms merginoms bus ne paslaptis, jog šį produktą mėginu nebe pirmą kartą. 
tik pabandžius produktą, nepaisant to, jog šampūnas yra sausas tačiau pasižymi neįtikėtinai gera putojimo galia man pasirodė daugiau nei keista ir nesuprantama. tik pradedant trinti jį į šlapius plaukus, jis akimirksniu suputoja. dar labiau stebinantis dalykas yra tai, priemonė per labai trumpą laiką suputoja bene geriau nei įprasti skystos konsistencijos šampūnai, taigi jos naudojimui nereikia daug. nors naudojimo metu šis šampūnas turi savitą rozmarino bei levandų aromatą, kuris man pačiai tikrai nėra prie širdies, vos tik išplovus priemonę iš plaukų, kvapo juose justi visiškai neįmanoma. taip pat didelį įspūdį palieka ne tik produkto veikimo būdas ir kokybiškumas, bet ir suteikiamas rezultatas.
gaminys labai gerai ir, svarbiausia, greitai išplauna plaukus pirmosiomis naudojimo savaitėmis jų neišsausindamas. lyginant šio ir tos pačios firmos I Love Juicy šampūnus, pastarasis plaukus išplauna jus kas kruopščiau, po naudojimo jie būna švarūs kaip niekad anksčiau ir pasižymi sveiku švytėjimu, dėl produktą esančių vaisių ekstraktų neišsausėja. na o šis Jumping Juniper šampūnas, nors ir gerai išplauna plaukus, tačiau ne taip kokybiškai kaip prieš tai minėtasis. jis puikiai tinka naudoti rytais, kai reikia susiruošti per minimalų laikotarpį. tačiau šį pati visuomet naudoju pakaitomis su kitu šampūnu, nes laikui bėgant jis išsausina plaukus. produkto suteikiama vidutinė plaukų apimtis dienos eigoje dingsta. peršukuojant plaukus ji trumpam atsiranda, tačiau ilgai neišlieka.
labai geras produkto bruožas yra tai, jog su juo labai patogu keliauti, tačiau nepaisant to verčiau išmėginsiu kitus šampūnus, nei toliau pirksiu jį. 
atkreipiant dėmesį į tai, jog šampūnas kainuoja maždaug 7.50 eurus ir į jo veiksmingumą, tikrai labai abejoju ar jį kada nors dar teks įsigyti, taip pat šio produkto nerekomenduočiau ir savo skaitytojoms. jis tiesiog nėra vertas jūsų dėmesio ir pinigų. verčiau išmėginkite šios firmos I Love Juicy šampūną - nepalyginamas skirtumas.






Goda


4 comments:

  1. Atrodo žiauriai įdomus produktas, niekada neteko tokio tipo sauso šampūno naudoti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. galiu tik pritarti :) savo neįprastumu jis mane ir sudomino pirmąjį kartą.

      Delete
  2. Tikrai žiauriai įdomus produktas. Dar visai neseniai žiūrėjau video apie tokio tipo LUSH šampūnus. Visai norėčiau išmėginti. Aišku, dabar nesitikėsiu nieko stebuklingo, bet vistiek žiauriai smalsu ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jeigu būčiau jūsų vietoje išmėginti jį taip pat labai norėčiau, juk jis nėra panašus į nieką kitą :) girdėjau, jog Lush ne per seniausiai rinkoje pasirodė su daug naujų tokio tipo šampūnų. taigi galbūt jums būtų pravartu verčiau išmėginti tuos (ką gali žinoti, galbūt jų sudėtis yra labiau praturtinta) :)

      Delete