Thursday, January 1, 2015

Bath time...Sparkly Pumpkin bubble bar from Lush

 

Helovinas yra viena iš pirmųjų ir labiausiai jaudinančių švenčių, kurių metu didžiausi kosmetikos mylėtojai su nekantrumu laukia naujųjų riboto leidimo produktų iš Lush. pernai metais man nepavyko įsigyti nei vieno šios šventės tematika voniai skirto produkto, tačiau šiemet susigriebusi laiku pasižadėjau jų išmėginti kuo daugiau. juk šaltasis metų sezonas, šalyje trunkantis dažniausiai kiek daugiau nei pusę metų yra ne tik žvakių deginimo, bet ir šiltų bei atpalaiduojančių vonių metas. iš šios kolekcijos įsigijau tris patikusių aromatų vonios produktus. pirmasis ir didžiausio mano susidomėjimo sulaukęs ,,Sparkly pumpkin'' produktas yra maždaug keturiems naudojimams užteksiančios vonios putos. nemeluosiu, pirmasis mano dėmesį patraukęs dalykas buvo iš daugumos kitų gaminių šį išskirianti blizgi išvaizda. ir tik po to jį pauosčius nekilo abejonių, jog tiesiog privalau išbandyti šį gaminį. 
visų pirma pradėsiu nuo to, jog vis dar negaliu nustoti jo uosčiusi. šis aromatas yra kol kas pats mėgstamiausias ir niekaip nepabostantis. aiškiausiai vyraujantys cinamono, kadagio uogų bei greipfruto aromatai susijungia į itin šildantį ir tiesiog apgaubiantį nuostabiausio, idealiai rudeniui tinkančio aromato debesį. labiausiai mane žavi tai, jog nors tai ir yra labai šiltas aromatas, jame esantį cinamoną nustelbia saldžių uogų ir gaivių citrusų natos, taigi jis neapsunkina uoslės ir nėra pernelyg stiprus. nors, nepaisant to, naudojimo metu kvapas kaip mat pasklinda po visą vonios kambarį ir išlieka jame visų maudynių metu bei po jų. 
aptariant produkto veiksmingumą, pirmojo naudojimo pradžioje juo iš tiesų buvau suabejojusi, mat ketvirtadalis šio produkto, ištirpdintas po bėgančio vandens srove nesukūrė daug putų ir tik nudažė vandenį sodria oranžine spalva. tačiau kuo daugiau vandens pylėsi į vonią, tuo daugiau putų joje susidarė. galutinis rezultatas buvo išties stulbinantis. nuo tokio mažo priemonės kiekio vonia buvo kupina putų, kurių dalis išliko iki pat maudynių pabaigos. minėtoji vandens spalva gerokai prasiskiedė, taigi galutinis rezultatas buvo subtili oranžinės spalvos užuomina skaidriame, blizgučių nuo gaminio paviršiaus pripildytame, itin gražiai žėrinčiame vandenyje. 
šis putas sukuriantis vonios gaminys vos pastebimai pakeičia vandens tekstūrą, tačiau nepasakyčiau, kad yra linkęs ypatingai drėkinti odą. po naudojimo ji, žinoma, nebūna išsausėjusi, tačiau nemanau, jog tampa ir švelnesnė.
apibendrindama galiu teigti, jos tai yra pats mėgstamiausias iki šiol mano bandytas vonios produktas. jo rudens bei žiemos metui idealiai tinkantis šiltas, tačiau tuo pačiu metu gaivus aromatas apgaubia jaukumu ir atpalaiduoja neapsunkindamas uoslės. jo sukuriamos putos, kaip ir visų Lush bubble bars, skiriasi nuo kitų firmų produktų savo *putų* tankumu, švelnumu, jos išlieka viso maudymosi metu, šventinės nuotaikos ir jaukumo dar labiau suteikia vandenyje žėrinti blizgių dalelių gausybė.
gaminio užtenka apytiksliai keturiems kartams, taigi pamąsčius, šešiolika litų nėra didelė suma. 
drąsiai sakau, jog kiekvienas tiesiog privalo išmėginti šį produktą ir įsitikinti jo pasakiškumu, vienintelis įžvelgiamas trūkumas jame yra tai, jog jis yra išleidžiamas tik kartą per metus mėnesiui ar dviem, tačiau likus savaitei iki Kalėdų apsilankiusi Lush parduotuvėje dar mačiau porą šio nuostabaus produkto gabalėlių, tad pamačiusių juos nedvejodami griebkite ir išbandykite! patikėkit, tikrai nenusivilsite.






Goda



No comments:

Post a Comment