Friday, November 21, 2014

Gosh Amazing Length Build mascara



Gosh stendai kosmetikos parduotuvėse visuomet traukdavo mano dėmesį, tačiau vis atbaidydavo jų kaina ir nežinomybė, gera šios firmos produkcija, ar ne. tačiau štai ir aš, su kitu su dekoratyvine kosmetika susijusiu savo įrašu, apžvelgiu pirmąjį šios firmos produktą. 
iš tiesų labai apsidžiaugiau gavusi ilgio blakstienos turintį suteikti tušą ir su dideliu nekantrumu troškau jį kuo greičiau išmėginti.
tiesą sakant produktas tikrai nenuvylė. atvirkščiai. tikėjausi iš jo kur kas mažiau nei gavau. kaip visuomet su blakstienų tušais pasitaiko, šiuo teko porą kartų pasinaudoti tam, kad perprasčiau šepetėlio veikimą. tačiau po to viskas klojosi tiesiog puikiai. iš tiesų nemaniau, jog po L'oreal Telescopic blakstienų tušo surasiu dar kokių itin mano blakstienas ilginančių ir riečiančių tušų. tačiau, regis, klydau. šis gaminys tikrai patenka į tą kategoriją. 
paprastas, į prabangų panašus jo įpakavimas tikrai išsiskiria iš kitų lietuviškųjų high street priemonių. paprasta ir neišlenkta pakuotė neapsunkina priemonės aplikacijos ir paverčia jį paprastesniu. iš pažiūros paprastas produkto šepetėlis iš tiesų daro stebuklus. jis vos keliais judesiais idealiai atskiria bei padažo kiekvieną blakstieną suteikdamas joms akivaizdaus ilgio bei ryškiai jas padažydamas. dėl itin skystos naujo produkto konsistencijos, kurios aš, beje, nemėgstu, suteikiamas rezultatas yra natūralesnis ir subtilesnis. norėdama mano poreikį labiau atitinkančio įvaizdžio turiu šiek tiek padirbėti prie blakstienų, o palaukus kol jos išdžius, aplikuoti tušą dar kartą. tai darydama įsitikinau, jog gaminio beveik neįmanoma padauginti. po tokio naudojimo blakstienos netampa šlykščiai sulipusios, ant jų neatsiranda gumulėlių. tačiau esu visiškai įsitikinusi, jog po šiek tiek laiko, kaip priemonė ims džiūti ir jos konsistencija taps tirštesnė, tušas nebekels tokios problemos, jį panaudoti pakaks tik vieną kartą ir jo suteikiamas efektas bus kur kas dramatiškesnis. kaip ir žada gamintojai, priemone padažytos blakstienos išlieka lanksčios. net ir ilgos dienos eigoje tušas nenubyra, išlieka toks koks ir ką tik užtepus visą dieną. o dienos pabaigoje lengvai nusivalo akių makiažo valikliu, valoma priemonė visiškai nedirgina akių. 
apibendrindama galiu pasakyti, jog mėgaujuosi šio tušo naudojimu ir jo suteikiamu rezultatu, tačiau negaliu sulaukti kol jis pradės džiūti ir taps dar geresnis. šį produktą vis dėlto rekomenduočiau trumpas, tiesiai augančias blakstienas turinčioms merginoms, nes tai yra tikrai dėmesio vertas produktas. 








Goda





No comments:

Post a Comment