Tuesday, November 4, 2014

Dove Split Ends Rescue



tai ne tik lengvos, skystesnę konsistenciją primenantis plaukų kondicionierius, bet ir puikus pasirinkimas visu metų laiku.

šis produktas man taip pat būna tikras išsigelbėjimas vasarą, net nes ir naudojamas karštomis dienomis jis neapsunkina plaukų, šie netampa riebesni. tačiau pastaruoju metu šis gaminys man tapo tikru gelbėtoju rytais, kuomet kaukėms ar kitiems nuplaunamiems plaukų priežiūros produktams paprasčiausiai nėra laiko. būtent dėl to, jog šis kondicionierius yra nenuplaunamas, tad tai yra puikus būdas lengvai ir greitai prižiūrėti plaukus.

dėl lengvos konsistencijos produktas neapsunkina plaukų, greitai ir lengvai pasiskirsto. taip pat dėl šios produkto savybės jo nereikia daug. tiesa, geriausiam rezultatui pasiekti jį visuomet naudoju tik ant drėgnų plaukų prieš pat juos džiovinant plaukų džiovintuvu. produktą tepu maždaug nuo plaukų vidurio į apačią. tokiu būdu užsitikrinu, jog plaukai tikrai neliks apsunkinti, liečiant nesijaustų priemonės. 

šis kondicionierius idealiai tinka kasdieniam naudojimui, nes jo suteikiamas rezultatas nėra ekstremalus. produktas tiesiog palaiko natūralią plaukų būklę suteikdamas jiems purumo, šaltesniu metų laiku suteikdamas jiems glotnumo, švelnindamas bei neleisdamas išsausėti. 

dar viena labai aptinkanti produkto savybė yra jo aromatas. tai vaikystę man asmeniškai labai primenantis, įprastas Dove kvapas, kuris, beje, išlieka plaukuose iki kito plovimo (man tai yra visa para), tad kaip visuomet patariu prieš perkant parduotuvėje jį pauostyti ir jeigu kvapas neįtiks, pamąstyti apie pirkimą. nors aš nedvejodama jį griebčiau nuo lentynos.

atsižvelgiant į tai, jog produktą pardavimo vietose dažnai galima rasti su nuolaida, net ir nuolatinė jo kaina, žvelgiant į kokybę, yra tikrai maža.

tikrai visiems rekomenduoju įsigyti šį kondicionierių ir išmėginti jį kiekvienos dienos naudojimui. labiausiai produktas tiktų normalių ir riebių plaukų savininkėms. na o sausus plaukus turinčios merginos su šia priemone niekaip neišsivers. tačiau galinčios, tikrai įsigykite!








Goda




No comments:

Post a Comment