Tuesday, November 25, 2014

I Love Juicy shampoo from Lush



mano žiniomis šis šampūnas yra vienintelis Lush gaminamas skystas šampūnas riebiems plaukams. savaime suprantama, laikui bėgant išvysite įrašų ir apie kitus jų gaminamus produktus, tokius kaip jų garsusis Big šampūnas, pasižymintis savo unikalia konsistencija, turintis begalę druskos gabalėlių, bei keletą kitų jų sausame pavidale esančių tokio tipo produktų, skirtų riebiems, ploniems plaukams. 
na o šiandien apžvelgsiu I love Juicy plaukų priežiūrai skirtą produktą, kuris taip pat susilaukė nemažai dėmesio ir teigiamų atsiliepimų. 
visų pirma šis gaminys išsiskiria savo neįtikėtinai gaiviu, energijos suteikiančiu bei rytais visuomet prižadinančiu kvapu. šiame aromate dominuoja greipfrutų, papajų, ananasų natos. taigi kaip matote, jo kvapas yra egzotinis, vien dėl jo šampūnu visuomet labai malonu naudotis. 
pati produkto kokybė taip pat labai stebina. 
gaminio reikia visiškai nedaug, nes jis nuostabiai putoja, stebėtinai lengvai pasiskirsto ant skalpo. taigi jaučiu, jog net ir mano turimo pačio mažiausio tūrio buteliuko pakaks tikrai ilgam laikui. galbūt net ir ilgiau nei standartinio tūrio šampūnų.
produktas stebina ne tik savo puikiu putojimu ir praktiškumu, tačiau ir plovimo veiksmingumu. neperdėsiu sakydama, jog dar gyvenime nesu naudojusi taip gerai plaukus išplaunančio šampūno. po naudojimo tiesiog jaučiasi, jog jie yra maksimaliai išplauti, visiškai švarūs. net ir naudojamas kiekvieną dieną produktas neišsausina plaukų. atvirkščiai - jie visuomet būna glotnūs, lug papildomai būčiau naudojusi plaukų balzamą. 
tiesa, jau anksčiau esu minėjusi, jog nuo prieš tai naudotos L'oreal Fibrology plaukų priežiūros priemonių linijos mano plaukai ėmė neįtikėtinai veltis nepaisant to, kiek kartų juos šukuočiau ir kaip jais besirūpinčiau. naudojant šį produktą minėtoji problema sumažėjo, tačiau vos tik išdžiovinus plaukus tenka juos gerokai porą kartų pašukuoti, mat pastarieji būna smarkiai pasivėlę. nepaisant to dienos eigoje su šia problema daugiau netenka susidurti. 
taip pat pastebėjau, jog šio šampūno naudojimo metu plaukau greičiau išdžiūsta. užtrunku dvigubai trumpiau juos džiovindama plaukų džiovintuvu. pernelyg nesigilinu į tai, kas sukelia tokį produkto požymį, tačiau man tai atrodo labai neįprasta. juolab sulaukti to iš produkto, kuris to daryti neturėtų. 
man jau itin įprastas požymis, kai kalba eina apie plaukų priežiūros priemones, tačiau šis gaminys suteikia plaukams apimties. pradžioje ji būna didesnė nei vidutinė, tačiau dienos eigoje, net ir peršukuojant plaukus, tokia maksimali apimtis nebebūna gaunama. 
taigi kaip matote, šiuo šampūnų esu labai sužavėta. visuomet džiaugiuosi jį naudodama ir esu visiškai įsitikinusi, jog įsigysiu jį dar kartą ir tuomet jau didesnio dydžio pakuotėje. 
kalbant apie kainą, 24 litai už 100ml tūrio pakuotę ne vienam gali pasirodyti ekstremaliai brangu. tačiau prižadu jums, jog šis šampūnas yra vertas kiekvieno už jį mokamo cento, tereikia jį nusipirkti ir įsitikinti tuo patiems. nesiryžtantiems to padaryti, maloniosios Lush konsultantės visuomet mielai duos mėginėlį. 
beje, turėčiau pridurti ir tai, jog didesnes pakuotes (parduotuvėje iš viso yra trys galimi tūriai), nepriklausomai nuo produkto tipo, pirkti apsimoka labiau nei mažesnes. na o šį gaminį privalo išmėginti kiekviena riebaluotis linkusius ar plonus plaukus turinti mergina, ar vaikinas. 








Goda


No comments:

Post a Comment