Thursday, November 27, 2014

The Comforter bubble bar from Lush



šį ketvirtadienį suteikiu savo skaitytojams galimybę geriau pažinti ir mano akimis pažvelgti į tikriausiai patį populiariausią Lush produktą voniai - The Comforter vonios putas. tai tikrai yra vienas iš tų produktų, kuriuos išbandžius, o galbūt pakanka ir pauostyti, nekyla jokių abejonių - arba jį dievini, arba nekenti. asmeniškai man Lush vonios putos patinka labiausiai, nes jų kaina labiausiai atsiperka dėl jų skalsumo ir dalumo, mat konkrečiai šio gaminio užtenka vidutiniškai aštuoniems naudojimams.
produkto naudojimo būdas taip pat šiek tiek neįprastas. atlaužtą jo gabalėlį reikia sutraiškyti po rekomenduojama smarkiai bėgančiu vandeniu tam, kad šis sukurtų begalę putų ir vandenį nudažytų švelnia rožine spalva. taip pat šio, parduotuvėje savo kontrastinga spalva itin išsiskiriančio produkto kvapas, jo naudojimo metu, pasklinda po visą vonios kambarį. tiesą sakant net ir spintoje savame maišelyje laikomas produktas yra linkęs iškvėpinti ją visą. be jokios abejonės kai kuriems tai gali pasirodyti neįtikėtinai, galbūt netgi vimdančiai saldus aromatas, tačiau mano nuomonė yra visiškai kitokia. visų pirma, produktas visiškai neapsunkina uoslės. kaip teko minėti paskutiniame su Lush voniai skirta produkcija susijusiame įraše, naudojimo metu jį kvapai būna sąlyginai stipresni, taigi parduotuvėje vyraujančio vieno ar kito kvapo intencyvumo nereikia išsigąsti. grįžtant prie gaminio aromato, jis tikrai yra labai saldus, ypatingai primenantis saldainius ir gervuoges, tačiau man tuo pačiu metu tai yra ir subtilesnis, niekaip nepabostantis aromatas. tiesiog negaliu nustoti jo uosčiusi. produkto sukuriamos putos išlieka visų maudynių metu. dažnai mažą jų kiekį tenka išleisti kartu su vandeniu, nes paprastai nesimaudau ilgiau nei pusantros valandos.  
tačiau produktas nepakeičia vandens konsistencijos. po naudojimo oda tampa šiek tiek švelnesnė, tačiau rezultatas toks minimalus, jog jį vos įmanoma pastebėti. 
apžvelgiamas produktas Lietuvos parduotuvėje kainuoja apie 21 litą. atsižvelgiant į tai, jog jo užtenka aštuoniems kartams ir į kitus šios firmos vonios produktus, kaina yra tikrai labai gera. 
apibendrindama galėčiau teigti, jog produkto veiksmingumas kūno odos atžvilgiu manęs visiškai neatbaido nuo tolesnio jo prikimo ir rekomendavimo kitoms merginoms. tai jau nebe pirmas šio produkto gabalėlis, taigi tęsiu jo naudojimą toliau, nes kvapas, spalva ir putos atperka viską. ypatingai šią priemonę rekomenduoju saldžius kvapus mėgstančioms skaitytojoms. 







Goda



No comments:

Post a Comment