Thursday, January 29, 2015

Mac lip pencil in Cherry





MAC - jau ilgą laiką visame pasaulyje žinomas dekoratyvinės kosmetikos ženklas, kurio prekes naudoja daugelis visažistų, tačiau kurio produkcijos neatsisako ir makiažą naudojančios merginos. šis kosmetikos gigantas savoje srityje nusipelnė už begalę revoliucionarių priemonių, gavo daugybę apdovanojimų. ir nors šiaip laikais kalbos apie MAC kosmetiką tarp užsienio grožio guru yra šiek tiek aptilusios, mat jų produkciją palaipsniui keičia kiti grožio industrijos naujokai, MAC šioje sferoje yra suformavęs tvirtą pagrindą ir šios pozicijos nuostabių produktų dėka išsižadėti tikrai neketina.
ir vos prieš porą mėnesių šiai firmai pasirodžius Lietuvoje, tiesiog privalėjau įsigyti jų produktų. tiesa, tekusioms apsilankyti prie jų stendo bus lengva mane suprasti, jog išsirinkti, ką išbandyti pirmiausia buvo išties sunku, o kainos ir mano mėnesinis atlyginimas neleido vienu metu įsigyti poros jų produktų. nors ir kaip gundžiausi išmėginti garsiuosius MAC lūpdažius, mano nuomonė pakito, kai būtent tuo pat metu garsiosios grožio vlogerės kaip žinodamos ėmė kalbėti apie šių gamintojų lūpų pieštukus, neva jie yra geriausi iš visų naudotų. taigi pastūmėta fakto, jog šioje (lūpų pieštukų) srityje patyrusi dar nesu, įsigijau labiausiai iš visų giriamų išsiskyrusį Cherry raudono atspalvio su silptu  rožinės spalvos tonu lūpų pieštuką.
pirmas įspūdis apie šį man visiškai naują produktą buvo paprastas: įprastas, niekuo neišsiskiriantis universalaus dizaino pieštukas, išsiskiriantis prabangia, juoda pakuote ir spalvos, atitinkančios tikrąjį produktą, galiuku. produkto kvapas taip pat nepriminė nieko nauja - įprastas aromatas, visiškai sulyginamas ir su high street kosmetikos parduotuvėse pardavinėjamais lūpų pieštukais. tačiau perėjus prie pačio produkto paaiškėjo tikrasis jo išskirtinumas ir tapo aišku, kodėl ši priemonė yra tokia pamėgta.
pirmiausia, ji yra labai pigmentuota. apvedant lūpas, pakanka jas tik vos vos liesti produktu, o apvesta linija gaunasi itin ryški ir aiškiai matoma. dėl šios produkto savybės jo užteks neįtikėtinai ilgam laikui. tad vien dėl to už gaminį sumokėta suma atsiperka savaime.
kitas didelę reikšmę, ypatingai lūpų produktuose turintis bruožas yra tai, jog šis pieštukas visiškai neišsausina lūpų. tiesa, dėl priemonės konsistencijos gali kilti dviprasmių atsiliepimų. iš pažiūros, nors spalva tepasi sklandžiai ir pigmentuotai, pati formulė yra šiek tiek sausoka, nors visai nelinkusi sausinti lūpų. dėl tokios konsistencijos produktas išlieka ilgiau nei, pavyzdžiui, lūpų pieštukai, turintys kreminę, lūpas maitinančią formulę.
produktą naudoju gana dažnai eidama su draugėmis į miestą, ar į susitikimus, kai norisi pasidažyti ryškiau. iš to galiu pasakyti, jog šis produktas išlaikė mano testą. valgyti ar gerti su juo pasidažius tikrai nepatariu, mat gamintojai neteigia jog tai yra ilgai išliekantis, valgymui atsparus gaminys, tačiau pati ne kartą su juo esu išbuvusi penkias ar daugiau valandų, po kurių lūpos buvo vis dar tokios pat pigmentuotos, vienodo atspalvio bei neišsausėjusios, o ant pieštuko viršaus aplikuotas lūpdažis nei kiek nenubėgęs.
nors ši apžvalga ir trumpesnė nei esu linkusi daryti, tačiau juk apie tokį produktą kaip lūpų pieštukas daug neprirašysi :) akcentavau savo įspūdžius produkto naudojimo metu bei visus jo požymius, į kuriuos būtina atkreipti dėmesį. manau, iš šio įrašo galite nuspręsti, jog šiuo gaminiu esu labai patenkinta ir tikrai nesigailiu tų penkiasdešimties ant jo išleistų litų.
nors ir nesu išmėginusi kitų, žemesnės kokybės gamintojų pardavinėjamų lūpų pieštukų ir neturiu su kuo palyginti, tačiau besidominčioms MAC produkcija šį galiu drąsiai rekomenduoti, nes jis turi svarbiausias, teigiamas lūpų pieštuko savybes. įsigijusios išties nepasigailėsite!






Goda



8 comments:

  1. Mane MAC kosmetika labai vilioja, bet jau tos kainos...:) pieštuko spalva labai graži!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mane taip pat traukia, ypatingai lūpų produktai bei akių šešėliai. na taip, kainos didokos. tačiau geriau pamąsčius, nuo MAC ir L'oreal, ar Bourjois lūpdažių dainos skyrėsi vos dešimčia litų (nežinau kiek padidėjo po euro įvedimo), tad ne toks jau ir didelis skirtumas kai pagalvoji :) manau tai yra viena iš tų firmų, kurios produkciją būtina išbandyti vien tik dėl to, jog apie ją tiek daug kalbama.
      dėkui, ji iš tiesų labai graži :)

      Delete
  2. Kaip tau tinka raudonos lūpos! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. labai ačiū už tokį malonų komplimentą :)

      Delete
  3. Labai jau gražiai tokios lūpos atrodo :) O jei dar įrėmintos patikimu MAC pieštuku išvis super. Kaina kalba už kokyb ę.


    Eglė-Makeup Demon
    makeupdemon.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. dėl kainos visiškai pritariu, dėl ryškių, klasikinių raudonų lūpų taip pat :) tiesa, nuotraukoje lūpos paryškintos tik šiuo MAC lūpų pieštuku (kad skaitytojos geriau įsivaizduotų atspalvį ant jų) :)

      Delete
  4. Dėl kainos tikrai taip, norisi visko, bet reikia rinktis tik tai ką gali įpirkti. :) Todėl kalėdoms gavusi douglas dovanų čekį labai apsidžiaugiau ir nusipirkau MAC pudrą. Kuria esu daugiau nei patenkinta!
    Kalbant apie lūpų pieštukus esu susidariusi labai gerą nuomonę apie Essence. Pati turiu ne vieną ir eina kaip lygūs su lygiais ir tris ar net penkis kartus brangesniais pieštukais. Tad jei dar nesi bandžiusi siūlau išmėginti. O jei ir nepatiks , tikrai manau nebus gaila, nes kaina jų juokinga :)

    Ievushka.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. na bet iš kitos pusės tos didelės kainos manau yra į gera. jos priverčia susimąstyti ko iš tiesų nori ir ko reikia, taip perkamų priemonių skaičius sumažėja bene penkis kartus, tad nerizikuojama prisipirkti bet ko :) na, bent jau aš taip išmokau mąstyti su lietuviškomis kosmetikos kainomis.
      dėkui už rekomendaciją, būtinai išmėginsiu! :)

      Delete