Thursday, May 7, 2015

Bath time...Sparkler bath bomb from Lush | Halloween



baigdama pavėluotas apžvalgas apie praeitų metų Kalėdų kolekcijos produktus, noriu su jumis pasidalinti dar dvejomis, dar labiau pavėluotomis vonios bombų apžvalgomis iš 2014 metų Helovino kolekcijos. pirmoji itin nustebinusi bomba, vos tik pasirodžius prekyboje sulaukusi išties didelio dėmesio - Sparkler. tai šviesių ir žėrnčių fejerverkų įkvėptavonios bomba, vos tik įmesta į vonią suteikianti vartotojui galimybę išvysti ilgą bei atpalaiduojantį jos tirpimą, iš tiesų primenantį tikrą fejerverkų šou. tirpdamas vandenyje produktas nedelsdamas ima skleisti labai raminantį vario spalvos blizgučių upelį, vietomis sproginėja iš jo išsiveržę Lush šventinių kolekcijų gaminiuose dažnai naudojami sproginėjantys saldainiai. vis tai ir subtilus, saldus, tačiau tuo pat metu ir gaivus produkto kvapas sukuria puikią aplinką tiesiog atsipalaiduoti ir panėrus į šventinę nuotaiką pamiršti kasdienius rūpesčius.
prisipažinsiu, ši, lyg tyčia ir vėl riboto leidimo kolekcijai priklausanti bomba tapo viena iš nedaugelio, kurių naudojimu neapsakomai mėgavausi ir kurios, atėjus rudeniui, tiesiog nekantrauju įsigyti daugiau. regis, ši paprasta, pernelyg nuo kitų niekuo neišsiskirianti bomba neturėtų palikti tokio stipraus įspūdžio, tačiau jos gebėjimas efektyviai ir greitai atpalaiduoti (kam itin padeda ir bombos lėtas sukimasis aplink savo ašį bei keliavimas po visą vonią), srūvanti begalinė varinių blizgučių gausa ir, svarbiausia, aromatas, tiesiog pakerėjo. nuolatinėms mano apžvalgų apie Lush voniai skirtus produktus skaitytojoms nebus naujiena, jog priemonės suteikiamas atspalvis vandeniui man taip pat yra svarbus kriterijus. manau kiekviena man pritars, jog, kai pagalvoji apie idealų vandens atspalvį maudynėms, gelvona į galvą ateina viena iš paskutiniųjų. tačiau šios bombos suteikiamas atspalvis vandeniui skiriasi nuo kitų mėgintų produktų - yra labai pigmentuotas, primenantis citrinos ar auksinę geltoną, sumišusią su gintaro atspalviu, tad maudantis nekyla visiškai jokių neigiamų asociacijų. 
taigi, kaip jau supratote, viskas, nuo produkto skleidžiamo kvapo iki, stebėtina, vandeniui suteikiamo ryškaus, nuotaikingai nuteikiančio geltono atspalvio, kupino žaižaruojančių blizgiųjų dalelių man paliko neišdildomą įspūdį. tiesa, kitaip nei kai kurios kitos mėgintos vonios priemonės, ši pastebimo švelnumo odai nesuteikia. tačiau tai nėra visuomet reikalinga savybė. žinoma, kai po maudynių išlipame iš vonios su šilko glotnumo oda, būna nuostabu, tačiau pati neprieštarauju po vonios procedūrų kūną tepti kremu, taigi man tai menka netektis. 
visoms jums tikrai nuoširdžiai patariu atėjus Helovino laikotarpiui įsigyti šią bombą. žinau, šalia kitų ji neišsiskiria nei išvaizda nei kvapu (ypač kai šiemet buvo tokios pat formos bomba kupina įvairių spalvų), juk ir pati porą kartų esu tiesiog praleidusi šį gaminį ir galiausiai įsigijau per išpardavimą, tačiau tai yra tikrai didelio dėmesio verta priemonė, o ir kaina jos sąlyginai nedidelė (~ 4.60 eurų).  tad tikėkimės, jog gamintojai nuspręs šią priemonę į prekybą išleisti ir kitais metais.






Goda



No comments:

Post a Comment