Saturday, May 16, 2015

Nails Of The Day



857 Chantilly lace

artėjant šiltiems ir kur kas malonesniems orams, į nagų lakų kolekciją visuomet mėgstu įtraukti naujų, nuotaikingesnių atspalvių. juokinga, tačiau to nepadariusi net nejaučiu artėjančio pavasario ir taip lauktų vasaros atostogų nuotaikos. tačiau šiemet kaip niekad anksčiau laukiu vasaros pradžios, jog pasamonė nusprendė nesidairyti į kitus nagų lakus ir iškart pasirūpinti vasariškais, prie įdegusios odos itin tinkančiais atspalviais.
pamenate, praeitą seroną jums rodžiau Rimmel by Rita Ora švelnaus rausvo atspalvio nagų laką? (įrašą apie šį nagų laką išvysite čia) na, būtent nuo jo prasidėjo mano obsesija tokio tipo nagų lakams, kurie iš toli atrodo balti, tačiau iš tiesų turi kitos spalvos užuominą, dėl to tampa įdomesni bei originalesni.
 šiemet nesusilaikiau nenusipirkusi trijų atspalvių iš prieš metus pasirodžiusios švelnių pastelinių lakų kolekcijos iš L'oreal. be jokios abejonės, esu nuoširdžiai įsitikinusi, jog visi šie nagų lakai geriausiai atrodys vasarą, kai oda bus įgavusi bent minimalų įdegį, tačiau ir dabar nesiskundžiu sulaukiamu rezultatu. na o šiandien su jumis pasidalinsiu šios mados pradininku tapusiu tradicine baltu atspalviu.

žinoma, dėl pakuotės bei aplikatoriaus slūstis negaliu, pastarieji man neapsakomai patinka ir savo kokybiškumu pagreitina visą nagų lakavimosi procesą. tačiau konkrečiai su šia nagų lako spalva sulaukiau daugiausiai nepatogumų, mat su dviem jo sluoksniais niekaip neišsiversčiau - dėl spalvos netolygumo būtinai reikia visų trijų. tačiau tai man nepasirodė itin didelė problema, nes dėl itin skystos konsistencijos lakas išdžiūsta labai greitai. vis dėlto turiu perspėti, jog aplikuojant kiekvieną sluoksnį reikia stengtis priemonę tepti nuo tolygiau, vėliau tai palengvins išgauti tolynumą. vis dėlto turiu jus perspėti, jog nagų lakas nepasižymi gera išlikimo galia, nes neapsilupinėjęs ant nagų ilgiausiai išlieka dvi dienas, na o pati daugiausiai su juo galiu išbūti keturias dienas. nors dabar ir patinka naudoti šį nagų laką, abejoju, jog įsigysiu jį dar kartą ne tik dėl jo trumpalaikiškumo, bet ir dėl to, jog likusieji du įsigyti atspalviai patiko kur kas labiau.





Goda


No comments:

Post a Comment