Saturday, May 30, 2015

Nails Of The Day with Bourjois



Bourjois La Laque in 5. Are You Reddy?

artėjant šiltesniems orams bei nagų lakų kolekciją papildžius nuo vasaros neatsiejamomis pastelinėmis spalvomis, iš kažkur užplūdo noras įsigyti ir tikro raudono atspalvio nagų lakavimui skirtą priemonę. tačiau įprastų, jau mėgintų firmų nagų lakų pirkti nenorėjau, mat labai norėjosi išmėginti ką nors naujo. brangių, Lietuvoje prieinamų kosmetikos firmų nagų lakai taip pat negarsėja nepakartojama kokybe, taigi investuoti į vieną iš jų nemačiau reikalo. tačiau kai to tikėjausi mažiausiai, stumdama laiką Droge aptikau naująją Bourjois nagų lakų liniją La Laque, apie kurią prieš porą mėnesių sužinojau tik iš vienos vienintelės nuotraukos Instagram paskyroje. kadangi niekas apie šią naujovę nekalbėjo ir buvau nusiteikusi paišlaidauti, iš dideliu spalvų pasirinkimu negalinčios pasigirti kolekcijos nusprendžiau įsigyti du labiausiai patikusius nagų lakus. tai šis, idealios raudonos, atspalvis pavadinimu 5. Are You Reddy? bei pakuotėje stulbinamai atrodantis ir mano odos tonui puikiai tinkantis nude atspalvis. deja, pastarasis ant nagų visiškai neprimena pakuotėje matomos spalvos (įžvalgas apie šį produktą galėsite išvysti šiek tiek vėliau). na o apžvelgiant į tamsumą linkstančios tikros raudonos spalvos nagų laką, jis sužavėjo ne tik nuo kitų produktų išsiskiriančiu, obuolius primenančiu kvapu, bet ir genialia formule. ši priemonė idealiai tinka norint greitai nusilakuoti nagus, mat siekiant išgauti vientisą, sodrų rezultatą, dėl nei įprastai tirštesnės formulės,  jos pakanka net ir vieno sluoksnio! žinoma, su dviem spalva tampa tamsesnė bei šiek tiek ryškesnė. dar vienas pliusas - lakas išdžiūsta akivaizdžiai greičiau nei kiti. pereinant prie geriausios dalies, lako išlikimo, net ir ant mano itin sluoksniuotis mėgstančių nagų ši priemonė gali išlikti visą savaitę! praėjus apytiksliai penkioms dienoms lakas būna nežymiai, vos vos apsilupinėjęs ties pačiais nagų krašteliais. o tai išties yra stulbinama. žinoma, kaina taip pat yra atitinkama, Drogo parduotuvėje toks nagų lakas kainuoja 7.99 € 
tačiau kaip ir su bet kuria kita priemone, neapsieita ir be šiokių tokių minusų. visų pirma, dėl unikalaus priemonės kamštelio reikia priprasti ir atrasti savąją techniką tam, kad lakavimo procesas taptų patogus. na o antroji priežastis, dėl kurios produktas neatitiko visų iškeltų kriterijų, yra jo šepetėlis. juk gyvename dvidešimt pirmąjame amžiuje, kai praktiškai visų nagų lakų šepetėliai yra plokšti, dėl to aplikacija tampa ne tik kur kas lengvesnė, bet ir greitesnė. net ir Bourjois 1 Second Gel turi platų, itin patogų šepetėlį. tad kyla klausimas, kas gamintojus privertė sugrįžti prie seno, nepatogaus, lakavimą apsunkinančio aplikatoriaus. 
tačiau produktas man labai patiko, tikrai mėgaujuosi jo naudojimu ir nepaisant kelių gamybos nesusipratimų rekomenduoju išmėginti visoms. 





Goda




No comments:

Post a Comment