Tuesday, May 5, 2015

Garnier PureActive Micellar Cleansing Water



per pastarąjį mėnesį ar du populiariuose grožio tinklaraščiuose vis išvystame sava išvaizda ir, regis, efektyvumu micelinį vandenį grožio rinkoje išgarsinusiam  Bioderma Sensibio H2O prilygstantį Garnier micelinį vandenį. ši dviejų prancūziškų kompanijų sukurtų produktų kova prikaustė daugelio grožio fanatikių dėmesį. vienos sako, jog Garnier micelinis vanduo kaina ir veiksmingumu gerokai pronoksta tokio pat tipo Bioderma produktą, na o kitos lieka ištikimos pastarajam. pripražinsiu, arši diskusija apie produktų tarpusavio kokybės ir kainos santykių skirtumą prikaustė ir mano dėmesį, tačiau Garnier micelinio vandens taip ir neteko įsigyti. pastarasis nebuvo skirtas konkrečiai mano odos tipui (kitokių produtų aš nenaudoju). taip pat priemonė nesuinteresavo dėl mano itin reto dekoratyvinės veido kosmetikos naudojimo (dėl probleminės odos kremines pudras ar kitus makiažo pagrindus naudoju tik įpatingomis progomis). vis dėlto ne per seniausiai patyliukais į rinką įžengė ir riebiam/mišriam odos tipams skirtas micelinis vanduo. tad pasitaikius netikėtai galimybei išmėginau šį produktą, kurio pirmtakas kartelę užkėlė taip pat gana aukštai.
nežinančioms, kam skirtas naudoti micelinis vanduo, praktiškai tai yra universali veido priežiūros priemonė, kurią galima naudoti norint nuo akių, veido ar lūpų pašalinti makiažą arba norint pašalinti dienos/nakties metu ant odos paviršiaus susikaupusius nešvarumus. be viso to, gamintojai taip pat žada efektyvų kovojimą su odos trūkumais bei gilų valymą. 
na, dėl pirmojo teiginio tikrai galiu sutikti. priemonė iš tiesų gerai valo viso veido makiažą, palikdama mažą blakstienų tušo ar akių pravedimo likutį. tačiau iš visų Garnier specialiai akių makiažui valyti skirtų priemonių, kurių išmėginau ne vieną ir ne dvi, ši yra pati efektyviausia. naudojimo metu be jokio vargo būna pašalinamas makiažas nuo veido odos, na, o produktu suvilgytą vatos diskelį šiek tiek palaikius ant akies voko be didelio trinimo lengvai galima nuvalyti ir didžiąją dalį akių makiažo. deja, micelinio vandens veiksmingumo su vandeniui atspariu makiažu aprašyti negaliu, nes tokių priemonių šios bandymo metu nenaudojau. 
nepaisydama gaminio efektyvumo nuvalant makiažą, jo, kaip ir drėgnų veido ar makiažo valymui skirtų serveitėlių, vietoj įprasto veido valymo priemonių niekuomet nenaudočiau. esu tvirtai įsitikinusi, jog tokio tipo priemonės pašalina tik ant odos paviršiaus esančius nešvarumus nevalydamos gilesnių sluoksnių. tai puikiai įrodo ir dienos pabaigoje prieš veido valymą įrastu prausikliu odos nuvalymas Garnier miceliniu vandeniu suvilgyta vatele. po šio veiksmo vatelė nebūna tokia purvina, kokia tampa tą patį padarius su, pavyzdžiui, veido toniku suvilgytu vatos diskeliu. pastarasis būna kur kas tamsesnis, t.y. nuo odos paviršiaus pašalinęs daugiau nešvarumų. 
taigi manau savaime suprantama, jog efektyviai veido paviršiaus nenuvalantis produktas nepasižymės ir giliu odos valymu.
tačiau noriu pridurti, jog po tokio odos valymo ant jos paviršiaus nelieka jokių gaminio likučių ar neįprasto pojūčio, prilietus oda būna švelni ir sausa. 
kalbant apie kvapą, kaip jau yra įprasta, šis micelinis vanduo pasižymi tik subtiliu, vos užuodžiamu aromatu, kurio neatkreipdami dėmesio net nepajusite. 
baigdama įrašą noriu tik pabrėžti, jog produkto su Bioderma lyginti negaliu. abu riebiam/mišriam odos tipui skirti miceliniai vandenys man yra nesulyginami, nes juos naudojau absoliušiai skirtingai - numylėtąjį Bioderma Sebium H2O naudodavau tik kaip toniką, tačiau po pakeistos sudėties nebesulaukiau visiškai jokių rezultatų ir dabar jo niekam neberekomenduoju, na o Garnier micelinį vandenį naudoju tik kaip makiažo valiklį. ir iš tiesų, taip naudojamas produktas pranoksta visas iki šiol mėgintas makiažo šalinimo priemones. kainos, kiekio bei kokybės santykis iš tiesų yra puikus, o dėl naudojimui reikiamo įprasto priemonės kiekio jos užteks labai ilgą laiką. 
šį Garnier PureActive micelinį vandenį rekomenduoju įsigyti ieškančioms pigaus, kokybe pasižyminčio makiažo valiklio. kitu atveju tai dėmesio nevertas produktas. 






Goda



4 comments:

  1. Po tavo atsiliepimo as irgi bandysiu sita micelini. Nes tiek pripratau prie micelinio vandens, jog dabar tik juo valau makiaza!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nors tai man yra pirmasis micelinis vanduo, naudojamas makiažo valymui, kaip jau minėjau, jis gerokai pralenkė tos pačios firmos specialiai akių makiažui valyti skirtas priemones. iš tiesų manau, og tai puiki high street rinkos priemonė

      Delete
  2. Aš micelinį irgi naudoju tik nuvalyti makiažui. Kažkaip nematau reikalo jo naudoti kaip kažką kitą, nes vistiek norisi su prausikliu nuvalyti odą ir po to kremuku pasitepti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. visiškai pritariu! nežinau, dėl mano būdo, ar dėl probleminės odos, tačiau įprastą veido prausiklį pakeisti miceliniu vandeniu, nepaisant to, koks geras jis bebūtų, man būtų labai neįprasta ir netgi kiek šlykštoka. ir pati neįsivaizuoju nei ryto, nei vakaro be seno gero prausiklio ;)

      Delete