Tuesday, May 26, 2015

Dove Summer Glow | Natural looking gradual self tanner



sparčiai artėjant pačiam džiaugsmingiausiam metų laikui, kai galiausiai galima atsipūsti ir pamiršti visus ilgus mėnesius kamavusius rūpesčius ir pagaliau pradėti mėgautis gyvenimu, vienas iš dalykų, kuriuo vertėtų neužmišti pasirūpinti, yra mūsų išvaizda. manau dauguma man pritarsite, jog po ilgos žiemos į viešumą išeiti apnuoginus baltą it sūris odą yra nejauku ir, neretai, gėdinga. taip, aš, tradicinio blyškaus gymio lietuvaitė susiduriu su šia problema nuolatos, tačiau soliariurų niekad nepripažinau ir, turbūt, nepripažinsiu, tad ieškodama kitos odos atspalvį pakeisiančios alternatyvos susidūriau su puikiu, lengvai naudojamu kūno kremu iš Dove. šis, nuostabiai kvepiantis ir dabar vasarą nepaprastai primenantis kremas ne tik puikiai drėkina odą - po naudojimo ji tampa pastebimai švelnesnė, minkštesnė bei elastingesnė. tačiau be to priemonė odai suteikia itin natūralaus įdegio efektą. na o dar patogesnis ir produkto kokybę gerokai pagerinantis bruožas - tai lengvas kremo suteikiamo atspalvio intencyvumo kontroliavimas. vieną kartą produktu patepta oda aplinkiniams neatrodys įdegusi, tačiau pati puikiai patysite, jog ji nebėra tokia balta kaip prieš tai, yra įgabusi subtilų rudą atspalvį. tai yra tiesiog puikus būdas iš karto po žiemos paslėpti blyškią odą nešokiruojant aplinkinių. tačiau jeigu priemonę nuspresite naudoti vasaros metu, kai visi, išskyrus jus, vaikšto su tartum saulės nubučiuota oda, jums priemonę tereikia naudoti reguliariai - pati jį naudodavau kiekvieną vakarą po prausimosi maždaug tris, galbūt retkarčiais net ir keturias dienas iš eilės, priklausomai nuo pageidaujamo atspalvio tamsumo. kadangi produkto suteikiamas dirbtinis įdegio efektas intencyvėja su kiekvienu kartu, dėlto lengvai galima išdgauti  net ir lietuvaitėms ganėtnai tamsų rezultatą, kuris vis tiek atrodo labai natūraliai. deja, jis neišlieka itin ilgai. norint išlaikyti vienodą suteikto įdegio atspalvį visos vasaros metu, įgavus jūsų skonį patenkinantį tamsumą, kremu odą tenka tepti kas dvi ar tris dienas, asmeniškai man tai nėra problema, mat po kiekvieno prausimosi, ypatingai šiltuoju metų laiku, nuolat drėkinu odą. nesvarbu, tai yra gelinės konsistencijos vėsinamasi kremas, ar atspalvį odai suteikiantis losjonas. vis dėlto iš asmenių išgyvenimų galiu patarti šią priemonę naudoti tik vakarais, ji nepasižymi sparčiu veikimu, taigi suteikiamas rudas atspalvis puikiausiai atsiskleidžia per naktį. taip pat, turbūt didžiausias kremo minusas yra tai, jog nepaisant greito įsigėrimo į odą, po savęs jis palieka lipnumo jausmą, kuris pranygsta miego metu.
dar vienas pagirtinas gamintojų nuopelnas - priemonė sugriauna visus standartus ir, kitaip nei baimę apie sunkiai naudojamus bei nevienodą atspalvį suteikiančius produktus sukėlusios priemonės, šis puikiai tiks naudoti ir visiškai su tokiomis grožio priemonėmis nesusidūrusioms merginoms, nes kad ir kokį produkto kiekį tepsite, rezultatas visuomet bus tenkinantis. 
taigi artėjant vasarai ir, viliuosi, šiltiems orams, norėčiau visoms merginoms rekomenduoti šį puikų, žema kaina ir aukšta kokybe pasižymintį produktą, gelbėsiantį mane jau antrą vasarą iš eilės. ir išties džiugu, jog visą vasarą naudotą gaminį šiuo metu esu tik įpusėjusi. prižadu, visoms jis tikrai atsipirks. na o ir kvapas turėtų patikti. jis tikrai neprimena garsaus dirbtinį įdegį suteikiančių produktų aromato. tiesa, jeigu jums jis vis dėlto nėra prie širdies, išsigasti nevertėtų, mat pats aromatas dingsta kartu su minėtu lipnumu. tai yra iš tiesų geniali, visų dėmesio verta priemonė!





Goda


2 comments:

  1. As irgi turiu ir naudoju si krema. Kaip ir minejai, geriausiai rezultatas isryskeja nakti ir pasitepus kelias dienas is eiles, taciau man kas nelabai patinka, tai kvapas, kuris toks grynai savaiminio idegio, bet apart sito, tikrai saunus produktas :)

    Simply Magnifique

    ReplyDelete
    Replies
    1. man tai kaip tik kvapas atrodo kitoks nei savaiminio įdegio ir dėl priemonės naudojimo tik vasaros metu, dabar primena tik nuostabias sentimentalias akimirkas. na tačiau natūralu jog ne visiems jis įtiks :)

      Delete