Tuesday, May 12, 2015

La Roshe Posay Effaclar



šiandien nutariau pasidalinti apžvalga apie pirmąjį pirkinį iš FeelUnique.com (pilną įrašą apie įsigytus produktus galite išvysti čia). apie šią firmą sužinojau, žinoma, vlogerių dėka. labiausiai ją išgarsinę produktai: Effaclar Duo (+) kremas, efektyviai kovojantis su spuogais bei Serozinc veido dulksna, bendrai gražinanti odą ir naikinanti netolygumus. abu šiuos produktus vis dar ketinu įsigyti, tačiau prieš tai darydama labai norėjau nusipirkti ir mišriai, probleminei veido odai skirtą kremą. iš tiesų, žinodama kompanijos gaminamų produktų efektyvumą tikėjausi, jog ir šis pasižymės aukšta kokybe ir efektyvumu. vis dėlto skubu pasakyti, jog likau labai nusivylusi. nesupraskite manęs klaidingai. bendrai vertinant produkto kokybę, tai yra sąlyginai gera veido priežiūros priemonė, tačiau ji nepasižymi beveik nei viena ant pakuotės bei internetinėje gamintojų svetainėje nurodoma savybe.
 jau pirmo naudojimo metu buvau nustebinta priemonės konsistencijos, kuri, beje, atrodo riebi ir tuo pranogsta visus mano mėgintus veido kremus skirtus konkrečiai probleminės odos priežiūrai. taigi iš karto kyla klausimas, kaip nuo tokio riebesnės konsistencijos ir dėl to sunkiau į odą įsigeriančio kremo oda taps ne tokia probleminė, su kur kas mažiau išsiskiriančiu sebumo kiekiu? tačiau pasirodo, jog vos tik gerai į odą įtrintas, kremas greitai įsigeria, suteikdamas jai trumpalaikį matinį efektą. tiesa, pastarasis net ir nekarštą dieną išnyksta dar net dienai neįpusėjus, tad net nesinori pagalvoti apie priemonės neefektyvumą, naudojant ją vasaros metu. šiuo atveju galiu pasidžiaugti, o galbūt ir pasiskūsti, jog ji naudojasi stebėtinai greitai, taigi išvengsiu jos naudojimo vasaros metu. 
atsižvelgiant į tokias kremo savybes kaip sebumo kontroliavimas ar porų mažinimas, drąsiai galiu paneigti šiuos gamintojų pažadus. kaip jau minėjau, odai suteikiamas matinis efektas dingsta jau pirmąją dienos dalį, o kartu su tuo atsiranda ir sebumo nekontroliavimo požymiai. kalbant apie porų mažinimą, niekuomet netikėjau, jog produktas gali sumažinti paveldėtą savybę. sutinku, galbūt šie odos netobulumai gali būti sumažinami trumpam laiko tarpui, tačiau tikrai ne visam. būtent dėl to nenustebau, šioje srityje nesulaukusi visiškai jokio rezultato.
 kaip matote, vargu ar produktas buvo vertas savos kainos. iš kitos pusės žiūrint, gaminyje nėra viskas taip ir blogai. jis pasižymi puikia odos maitinimo savybe. atvirkščiai nei kiti maitinamieji kremai, šis sudėtyje neturi riebalų, dėl to oda netampa dar riebesnė. žvelgiant iš perspektyvos, gerą maitinimą ir matinį efektą suteikiantį kremą surasti labai sunku, ypatingai už sąlyginai nedidelę kainą. dėl to teisti gaminio perdaug neturėčiau. ir nepaisydama visų požymių, kurie neatitinka produkto aprašymo, jis man šiuo metu iš tiesų patinka, mat pastaruoju metu manoji oda iš tiesų buvo nesukalbama ir kėlė daugybę rūpesčių - šiuo nenuspėjamu metu, kai vieną dieną oras būna šiltas, o kitą priešingas, odai iš tiesų prireikė minimalaus maitinimo. tam šis produktas iš tiesų pasitarnavo labai gerai. ir naudojimo metu išties labai pamėgau jo visiškai neriebią, tačiau gerai maitinančią konsistenciją. bei švelnų, iš ankstensių firmos gaminių pažystamą, tulpių aromatą. bet, kaip jau minėjau, net ir ne itin šiltomis dienomis priemonė nekontroliuoja sebumo išsiskyrimo ir dėl to man pasitarnauja tik šiuo išskirtiniu atveju. dėl to pati dar kartą priemonės įsigyti neketinu ir niekam to daryti tikrai nerekomenduoju. 






Goda



No comments:

Post a Comment