Saturday, September 28, 2013

Makeup trends for fall/winter 2013-2014 | Fashion trends #2

Kaip ir mados, taip ir grožio pasaulyje šį sezoną vyrauja drąsūs sprendimai. tačiau viena tendencija itin išsiskiria iš kitų - tai aristokratiška elegancija, kurią kuria šį sezoną itin madinga klasikos ir futurizmo sintezė. 
Atslūgus vasaros karščiams vėl madinga aristokratiškai blyški oda, ryškios lūpos bei dramatiškas žvilgsnis, kuris šį sezoną spindi tauriųjų metalų spalvomis.

1. Švytinti ir sveikai atrodanti oda yra pagrindinė šių metų grožio tendencija. taip pat šį sezoną įpatingai madinga yra blyški oda.



2. Šį sezoną vėl madingi išraiškingi ir platūs antakiai, o jų forma bei spalva bus derinamos prie natūralių veido bruožų. 


3. ,,Katės žvilgsnis''. mados namai siūlo akis dažyti ne tik juodos, bet ir mėlynos spalvos tonais.  


4. Naujomis spalvomis suspindėjęs Smokey eyes. Šį sezoną įpatingai madingi tauriųjų metalų atspalviai. dėl to makiažas kuriamas sidabro, bronzos ar žalvario spalvų akių šešėliais. 


5. kaip ir prieš metus, vis dar madingi vyno bei vyšnių atspalviai. Garsių mados namų visažistai siūlo rinktis ne tik raudonus, bet ir šaltus rožinius atspalvius. 













Goda

2 comments:

  1. Priešpaskutinėje foto lūpos tobulos raudonos spalvos. Tokia raudona lūpų spalva man šį rudenį pati pačiausia :)

    ReplyDelete
  2. o man tos dvi pirmos arčiau širdies. šį rudenį kažnaip labiau burgundiški atspalviai traukia :) žiemą dažniausiai prieinu prie sodresnių

    ReplyDelete