Saturday, September 7, 2013

empty products #3

kaupiau kaupiau ir prikaupiau pilną maišą pribaigtukų. kažkaip vis atidėliodavau su ta mintim ,,nu va, baigsiu dar akių valiklį, dušo želę ir t.t. ir tada galėsiu rašyt post'ą''. iš to neturėjimo ką veikt nusprendžiau susijimt ir galų gale padaryt įrašą. galų gale jau seniai jį ir dariau :)




_________________________



Ferre rose perfumes (Parfum express ~ 80lt)
kvapo geriau neapibūdinėsiu, nes toje srityje man sekasi nekaip. kvepalus turiu jau kiek daugiau nei metus, tad kvapas jau buvo pabodęs ir pernelyg nedžiūgavau jį naudodama, tačiau dėl jo ir nesiskundžiau. tačiau dar kartą nei šio aromato, nei šios firmos kvepalų nepirksiu, nes aromatas išlikdavo vos porą valandų.



Catrice 550 Marilyn & me (Drogas 8.99lt)
raudonos spalvos nagų lakas su tokios pat spalvos apvaliais, vidutinio dydžio blizgučiais. nusipirkau prieš praeitas Kalėdas. maniau, kad jis susidės beveik vien iš blizgučių, tačiau buvo priešingai. blizgių dalelių jame yra labai mažai, o raudono lako daug, tad neatrodo itin patraukliai. tačiau vis dėlto visą jį sunaudojau (kitaip negaliu :)). Iš tikrųjų ypatingai mėgstu šios firmos nagų lakus, nes jie labai ilga it nauji. pavyzdžiui šis gesti pradėjo tik šios vasaros viduryje. tad net neabejoju, kad jei ir tikrai nepirksiu šios spalvos, į kitus atspalvius tikrai atkreipsiu dėmesį.


Rimmel Stay Matte powder in 003 Peach glow 
naudojant pudrą vieną ji greitai nueidavo, tačiau tepant ant skystos pudros laikosi tikrai gerai. tik užtepus ji išlygina odos paviršių (ne taip matosi poros), neblizga veidas. pati pudra ant veido atrodo labai natūraliai, ji yra light coverage, nes spuogai ir nuo jų likusios dėmelės vis dar puikiai matomos. tačiau pudra tikrai verta dėmesio ir tikrai ją pirksiu dar daug kartų, nebent rasčiau ką nors geresnio.


Rimmel Hide the blemish concealer 
man jis absoliučiai nepatiko. visų pirmą, pats šviesiausias atspalvis man yra per tamsus, tad ir kitoms lietuvaitėms, kurioms tinka Maybelline Fit me skystos pudros 110 atspalvis, šio maskuoklio nerekomenduočiau. antra, jis labai greitai baigėsi, o naudojau aš jo visai nedaug, taip pat maskuoklis tokioje lūpdažio pakuotėje yra nepraktiškas, nes jo dar daug lieka pačiame gale ir tenka krapštyti iš pakuotės (kas yra ir nehigieniška). taip pat produktas savo paskirtį atliko negerai - jis absoliučiai nieko nedengė, pateptas iškart subėgdavo į raukšleles, tad odos trūkumus dar labiau paryškindavo, pateptas ant spuogelių taip pat nuo jų nubėgdavo, tad iš jos nebuvo visiškai jokios naudos. tikrai niekam jo nerekomenduoju. 


Maybelline Colossal mascara
juodos spalvos, visą dieną išliekantis ir visiškai nenubėgantis tušas (nors ir turiu riebius akių vokus ir waterline). labai skaniai kvepia :) šepetėlis pūstas, o šereliai labai tankūs, tad sukuriamas gražus, labai natūralus įvaizdis, blakstienos paryškinamos ir gerai atskiriamos. iš tikrųjų rekomenduočiau natūralių blakstienų įvaizdį suteikiančius blakstienų tušus mėgstančioms merginoms, tačiau antrą kartą jo nepirksiu vien tik dėl smalsumo išbandyti ką nors nauja.


Isana nail polish remover (Drogas 4.89lt)
ne tobulai, bet gerai nuvalo paprastą nagų laką. nagų laką su blizgučiais, ar manuosius neoninius Models own nagų lakus tenka pervalyti antrą kartą. taip pat valiklis labai išdžiovina nagus ir odeles aplink juos, jie pradeda labai sluoksniuotis, dėl to kartu su juo teko naudoti maitinančią priemonę nagams ir odelėms situacijai pagerinti, tačiau daugiau jo tikrai nepirksiu ir niekam jo nerekomenduočiau.


The body shop Sweet lemon hand sanitizer gel (TBS 12.50lt)
greitai džiūstanti ir nelipti, maloniai vėsinanti, dezinfekuojanti rankų želė. pasak gamintojo, išnaikinanti 99.9% bakterijų. įpatingai ją naudoju kai esu mieste su draugėmis, ar mokykloje, prieš ką nors valgydama ar gerdama, taip pat idealiai tinka keliaujant. kiek jis pašalina bakterijų nežinau, tačiau labai skaniai ir gaiviai kvepia. kiek ilgiau pabuvęs ima kvepėti nebe citrinomis, o labiau spiritu, tačiau man tai pernelyg netrukdo.


Petal fresh Rosemary & mint volumizing shampoo (Maxima ~ 25lt )
šios kompanijos produkcija yra iš organinės kilmės produktų. iš šampūno konsistencijos galiu tai patvirtinti. naudojant šampūną šiek tiek pasidomėjau internete ir paaiškėjo, jog iš natūralių medžiagų pagaminti šampūnai yra neskalsūs ir sunkiau išsiplauna. na, bent jau šis šampūnas buvo būtent toks. nusipirkau 475ml pakuotę su ta mintimi, jog jo man užteks labai ilgam laikui, tačiau naudojau jį tiek pat, kiek ir bet kurį kitą 200ml tūrio šampūną. kadangi šis buvo beveik neskalsus, norint išplauti galvą jo reikėjo žymiai daugiau nei bet kurio kito. taip pat jį būdavo sunkiau išplauti. šampūnas tikrai suteikdavo daug apimties, tačiau ilgiau skaitantiems mano blogą jau turbūt aišku, kokią problemą su juo turėjau - nuo žiauriai slinko plaukai, dėl to nenaudojau jo kiekvieną dieną. taip pat baigusi jį naudoti pastebėjau, kad šampūnas žiauriai išsausino mano plaukus. jei ir rekomenduočiau, tai tik dėl didelės apimties suteikimo (tai vienintelis šampūno privalumas), tačiau nepraktiškumas ir plaukų išsausinimas viską nusveria į neigiamą pusę.


Batiste Floral & Flirty blush dry shampoo (A kosmetika 21.99lt)
man jo kvapas nelabai patiko, nors ir netrukdė. vienintelis dalykas, kuris tikrai labai mane erzino yra tai, jog nors ir gerai sukratytas, šampūnas palikdavo baltas dėmes, kurias buvo sunku ištrinti (plaukai vis vien neatrodė kaip normalūs, buvo šviesesni). tačiau kiek geriau padirbėjus ir ištrynus dėmes,  rezultatas būdavo tiesiog nuostabus. sausas šampūnas plaukams suteikia daug apimties ir jie atrodo kaip po tikro plovimo. tad viską apibendrinus tai yra geriausias mano iki šiol naudotas sausas šampūnas ir tikrai žinau, jog tai nėra paskutinis buteliukas kurį naudojau. absoliučiai rekomenduoju :)


Lee Stafford Original dry shampoo (Kosmada 24.90lt)
jeigu po produkto naudojimo plaukus susirišdavau į uodegą jie atrodydavo kaip po plovimo, tačiau jeigu jie likdavo palaidi, vis vien atrodydavo pasiriebalavę ir per dieną tekdavo sausą šampūną naudoti porą kartų, ko aš labai nemėgstu. taip pat šios pakuotės užtenka maksimum 8 kartams, o kadangi padi pudra yra baltos spalvos, jos milteliai mano plaukuose labai sunkiai išsitrindavo. nerekomenduočiau ir daugiau tikrai nepirksiu. nebent pabandyčiau jų versiją tamsiaplaukiams, bet nemanau, kad ji kuo nors (apart pudros spalvos) skirsis nuo šios. 


Petal Fresh Aloe & cucumber hydrating mask (Maxima ~ 12.75lt)
  tai pirmasis produktas per visą šio blogo gyvavimo istoriją, kurį nusipirkau ir kurio aš nepabaigiau. žinau, kad tai sukčiavimas, tačiau šios kaukės naudoti ne-į-ma-no-ma! kaukę panaudojau vos porą kartų, tačiau ir to užteko, kad pamatydama jos pakuotę iškart nusukčiau akis. kaukė absoliučiai nieko gero nedarė mano odai, nepajutau absoliučiai jokio skirtumo. kadangi tai yra nulupamoji kaukė, net nežinau kaip tai paaiškinti, tačiau ji žiauriai prisiklijuoja prie odos, ir kai ją reikia nuplėšti, žiauriai skauda. matyt ji prilimpa prie veido plaukelių, ir ją plėšiant juos rauna. žodžiu, tai žiauriai skausmingas procesas. absoliučiai nerekomenduoju!


Garnier Pure Daily gel wash (Drogas ~ 14lt)
užteko maždaug trims mėnesiams. naudojau jį kiekvieną dieną ryte ir kartais vakare (vakare dažniau naudoju kaukes, šveitiklius ir giliai valančius prausiklius). tačiau jokio skirtumo jį naudodama nepajaučiau, tiesiog jautėsi švarumo pojūtis. manau, labiau jį rekomenduočiau jautrios odos savininkėms. 


Garnier Pure Pore purifying toner (Drogas ~ 13lt)
sausina spuogelius, po truputį šalina nuo spuogų likusias dėmeles. apart to, jis sausina ir odą. tonikas tinka tiems, kurių oda yra riebi, joje yra ryškūs spuogai, išsiplėtusios poros ir matomi inkštirai. panaudojus toniką oda akivaizdžiai išsausėja, tad po jo būtinai reikia naudoti kremą. apibendrinus, jo niekam nerekomenduočiau, nėra ypatingai geras. mano naudojama Bioderma kur kas geresnė ir rezultatai akivaizdesni.


Garnier Pure active daily energising gel scrub (Drogas ~ 14.30lt)
Visiškai nepatiko. Jeigu jo naudojimo metu nebūčiau turėjusi Lush ,,Ocean salt'', būčiau šį šveitiklį naudojusi kaip paprastą prausiklį, nes jokių šveičiamųjų granulių nesijautė, tai buvo paprasčiausias prausiklis. Patiko tik kvapas. jis buvo itin šviežias ir gaivinantis. Jį naudojant nepajutau jokių skirtumų, jis nepašalino negyvų odos ląstelių. rekomenduočiau jį normalią odą turinčios ir švelniai šveičiančius šveitiklius mėgstančiom.


Boots Botanics Shine away Inonic clay mask (Boots £4.66)
 panaudojus matosi, kad oda yra švaresnė, tačiau akivaizdaus skirtumo nėra. Kaukė yra be kvapo, greitai išdžiūsta ir labai lengvai nusiplauna, kas yra labai smagu. iš tiesų kaukė viena iš geresnių mano bandytų, tačiau nėra tokia gera, kad ją pirkčiau antrą kartą
plačiau apie kaukę: Review - Boots Botanics Ionic clay mask


Uoga uoga Aksominė oda drėkinamasis veido kremas riebiai ir mišriai odai (Uoga uoga 26.90lt)
kaip ir rekomenduoja gamintojai, kremą naudojau ryte ir vakare. odą drėkina gerai, greitai įsigeria į odą, bet tik ryte, nes užsitepus juo vakare, iš ryto ant veido jaučiu jo likučius. pati oda taip pat būna labai riebi. gamintojai taip pat teigia, jog jis labai gerai tinka naudoti kaip makiažo pagrindas. išbandžiau jį ir taip, tačiau kaip pagrindas jis visiškai netikęs ir neatlieka savo paskirties, makiažas su juo nueina net gi greičiau.


Maybelline Cils demasq akių makiažo valiklis
patekęs į akis valiklis visiškai nedirgina akių, nuo jo jų neperšti. o tai akių makiažo valikliui yra labai didelis pliusas. tačiau akių makiažo gerai nenuvalo (ypač akių pravedimo ir kai kurių tušų). tad Maybelline tikrai yra kur tobulėti. nerekomenduočiau.


Lumene Glow without shine oil free moistruizer (Drogas ~ 20lt (tačiau čia buvo pirkta su nuolaida))
kol kremas susigers tenka kiek palaukti, odos labai gerai nedrėkina, nes naudojant skystą pudrą išryškėja sausos vietos. ant pakuotės rašoma, jog naudojant kremą ryte ir vakare, jis sutraukia poras, neleidžia susidaryti spuogams ir visiškai suteikia matinį efektą. na, porų jis man tikrai nesumažino o ir nuo spuogelių susidarymo jis neapsaugojo, tačiau pasitepus juo ryte, pusę dienos veidas tikrai būna įgijęs matinį efektą. bandžiau jį naudoti ir vakare, tačiau ilgai nepanaudojau, nes jis tiesiog nesusigerdavo ir ryte jausdavosi kremo likučiai. tik pasitepus kremu labai aiškiai galima jausti, kaip iš porų ima intencyviai skirtis riebalai. nežinau ar taip turi būti.
daugiau apie kremą: Review - Lumene 24h Shine controlling moistruizer


Lush Ocean salt face scrub (Lush 32lt (už mažesnę pakuotę))
šiaip šis šveitiklis yra praktiškas, nes jį galima naudoti tiek veidui, tiek ir kūnui. paprastai labiau mėgstu šiurkščius šveitiklius, tačiau šitas mano veidui buvo per šiurkštus. druskos dalelės labai nemaloniai raižė veido odą, ypač skruostus, tačiau kūnui jis tiko kaip tik. naudojant ant kūno jis gerai nušveitė negyvas odos daleles ir paliko ją labai švelnią. tačiau produktui kiek ilgėliau pastovėjus lentynoje, šveitiklyje esanti druska gerokai aptirpo ir jis tapo nei šioks nei toks (vientisa masė su smulkiomis granulėmis). tad ir vėl jį pradėjau naudoti veidui (tik šį kartą maišiau su nepatikusiu Garnier fruit enerdy šveitikliu) ir tuomet jis tiko kaip tik.
manau, jog apie šį produktą savo nuomonę turėtų susidaryti kiekvienas žmogus jį pabandęs, nes jis tikrai yra vertas dėmesio, tačiau pati vis dar nežinau, ar man jis patiko, ar ne.


Uoga uoga Fresh and sweet lip balm (Uoga uoga 12.10lt)
dėl karščio vasarą net ir namuose jis išsilydo, o tokį jį tepti labai nemalonu, dėl to naudojant jį šiltuoju metų laiku patariu laikyti šaldytuve, ar kokioje kitoje šaltoje vietoje. tačiau aš pati jį ir naudočiau tik vasarą/pavasarį, nes jis totaliai drėkina ir yra visiškai neriebus. konsistencija jo labai keista. balzame yra keistos baltos granulės, kurios sunkiai ištirpsta ant lūpų. taip pat atrodo, kad balzamas visiškai nesigeria į lūpas, o tiesiog yra ant jų, nedarydamas nieko. tepti ant jo lūpdažį nepatarčiau, nes tuomet gaunasi kažkokia painiava. nemanau, jog norėčiau dar kartą jį naudoti, nesvarbu, nusipirkčiau jį ar gaučiau dovanų.


Anatomicals Shower to the people shower gel (Maxima 10.19lt)
žaliųjų citrinų kvapo dušo želė. iš tikrųjų labiausiai paskatino nusipirkti kvapas. nežinau kuo, bet jis labai man priminė vaikystę. kaip  jau galima buvo suprasti, kvapas labai gaivus. pati dušo želė gerai putoja, dėl to jos užtenka tikrai ilgam laikui. šiaip želė niekuo neišsiskyrė.


The body shop Grapefruit shower gel (The body shop 25lt)
labai gerai putoja ant plaušinės. kvapas labai atgaivina ir suteikia energijos, jis nėra pernelyg saldus. daugiau ši dušo želė niekuo neišsiskyrė, tačiau neabejotinai norėčiau išbandyti kitas The body shop dušo želes. jos tikrai išsiskiria savo kvapais.


Nivea In-Shower body milk skin conditioner
pati produkto idėja taip pat yra labai gera. ši nauja technologija vasarą sutaupo labai daug laiko, nes nereikia laukti, kol kremas įsigers. produktas tikrai gerai maitina odą, palaiko natūralią jos būklę po skutimosi. 
daugiau apie produktą: Review - Nivea In-Shower body milk


The Body shop Passion fruit body butter
net nežinau iš kur jį turiu, bet radau savo kosmetikos krepšyje ir nuo to laiko jį naudojau. jo kvapas labai lengvas, man primena jogurtą. kūno sviestas puikiai maitina, tačiau reikia ilgai laukti kol įsigers (naudojant jį šiltesniu metų laiku, tad kūno sviestus rekomenduoju tik rudeniui/žiemai). 


 Soap & Glory Scrub 'em and leave 'em body scrub (Boots £8)
nesu didelė kvapo mėgėja. šiaip jis manęs neerzino, bet mane nervino kažkoks aštrus prieskonis jame, kuris kiek priminė labai stiprius (ir neskanaus kvapo, kad ir kaip tai būtų keista, nes esu didelė vyriškų kvepalų gerbėja :D) vyriškus kvepalus. pats šveitiklis man labai patiko. jis sudarytas iš stambių jūros druskos gabalėlių ir perpus mažesnių rausvos spalvos apvalių granulių. būtent dėl to šveitiklis labai gerai nušveisdavo negyvas odos ląsteles, o dėl šveitiklyje esančių papildomų ingridientų po to oda būdavo itin švelni ir pamaitinta.


Soap & Glory Flake away body scrub (Boots £7.50)
Labai gerai šveičia. taip pat jį dažnai naudodavai prieš skusdamasi kojas, o po šio proceso jos būdavo neįtikėtinai švelnios, nes šveitiklio sudėtyje yra įvairių maitinamųjų aliejų. produkto kvapas yra labai stiprus, gana keistas, tačiau man patiko. šveitiklio konsistencija skystoka, tad produktas nėra iš praktiškų. tačiau mielai jį įsigyčiau dar kartą.


Soap & Glory The Breakfast scrub (Boots £8)
žiaaauuuuuuriai skaniai kvepia. kvape ypatingai atsiskleidžia bananų ir manau, jog migdolų kvapas. tačiau kvapas nėra pernelyg saldus, tad kvapas man idealiai tinka. pati produkto konsistencija taip pat yra labai gera. šveitiklis pilnas įvairių dydžių granulių, kurie nėra itin šiurkštūs. šveitiklio konsistencija yra labai ,,tanki'', tad gerai šveisdamas odą, jis nėra per daug šiurkštus. 
daugiau apie šveitiklį: Review - Soap & Glory The Breakfast scrub


Garnier Ambre Solaire self tanning body mist (Drogas ~ 24lt)
labai skaniai kvepia, neišsausina odos, jį labai lengva naudoti. tačiau purškiant produktą, jis nevienodai pasidengia, tad aš pirmiausia jo papurškiu į delną, o vėliau ištrinu norimas vienas. pats įdegis išlieka apie savaitę (5 - 7 dienas). padarius klaidą ją labai lengva ištaisyti su šveitikliu.
daugiau apie produktą: Review - Garnier Ambre Solaire fake tan


Garnier Ultra Dry deodorant 
labai skaniai kvepia, iškarto įsigeria į odą, tad jos neatrodo prakaituotos. jis puikiai atlieka savo paskirtį, net ir karščiausiomis vasaros dienomis. išlieka visą dieną. net neabejoju, kad dar ne kartą jį įsigysiu.








Goda



No comments:

Post a Comment