Monday, September 30, 2013

September Favourites | 2013



Garnier Nordic moisture match

labai patinka gelinė kremo konsistencija ir labai lengvas bei gaivinantis kvapas. kadangi dėl riebios odos kremą naudoju tik rytais, kvapas šio atveju labai pagelbėja atsibusti iš vis dar nesitęsiančių sapnų :) produktas greitai įsigeria į odą nepalikdamas jokio likučio. tačiau retkarčiais apima toks jausmas, kad kremas silpnai degina kai kurias veido vietas. labai abejoju, ar tai yra produkto pliusas. tačiau šio kremo dėka ant mano odos nebeliko nei vieno sausos odos lopinėlio. taip pat nepaverčia jos riebesne, o tai visuomet gerai :)


L'oreal Ideal fresh skin perfecting Puritying toner

Pagrindinis produkto privalumas yra tai, jog tonikas labai greitai įsigeria į odą, tad nereikia stoviniuoti belaukiant, kol bus galima tapti kremą. taip pat jį panaudojus jaučiamas švaros pojūtis. tai visuomet džiuginantis privalumas, kai kalba pakrypsta apie skincare produktus. dėl, spėju, pakankamai didelio kiekio salicilo rūgšties, tikrai jaučiasi, kad tonikas kažką daro odai. jis greitai išdžiovina atsiradusius spuogelius. deja, rūgštis labai lengvai užuodžiama. 


Maybelline Express nail polish remover

Sutaupo daug laiko ir vatelių :) nagų lakas nusiima tikrai labai greitai ir švariai, netgi tamsūs nagų lakai, kuriuos nuiminėjant vatele dažnai išlieka likučių prie nagų odelių. taip pat norint pataisyti vieną ar kelis nagus, nesusigadina likusieji, o tai visuomet didelis privalumas. nagų lako nuėmėjas turi stiprų kvapą, kuris patiks ne kiekvienam. tad prieš perkant šį produktą vertėtų jį pauostyti. Produkto kaina, atsižvelgiant į tai, kas jis per vienas, tikrai didoka. todėl prieš perkant antrą kartą labai gerai pasvarstysiu, ar verta mėgautis tokiu patogumu. bet šiaip, džiaugiuosi, kad jį turiu, nes nagų lakavimas palengvėja dvigubai.


L'oreal 7in1 saviour

pats geriausias nagų lako pagrindas kokį esu naudojusi. kai tik baigsiu jau seniai stalčiuje užsigulėjusį pagrindą, iškart skubėsiu pirkti šio. visų pirma, jį naudojant nagų lakas išlieka daug ilgiau, nei įprastai. tačiau man tai nėra pagrindinis kriterijus. svarbiausia yra tai, jog jis sustabdo nagų geltonavimąsi. taip pat jie nebesisluoksniuoja ir jų paviršius tikrai tapo daug lygesnis. produkto minusas - labai greitai baigiasi :) tačiau jis tikrai vertas savo didelės kainos, nes yra nepakeičiamas.



L'oreal TelescopicCarbon black & Maybelline The Rocket

jau kurį laiką naudoju šių dviejų tušų kombinaciją ir nieko daugiau. pagrindinis dalykas, kurio ieškau blakstienų tušuose yra ilgio suteikimas, nes turiu labai tankias, bet trumpas blakstienas.  L'oreal tušas blakstienoms suteikia tikrai labai daug ilgio. tačiau jos, mano atžvilgiu, dėl tušo šepetėlio tampa negražiai sulipusios. tam, kad jas ir vėl sutankinčiau, šiuo metu naudoju Maybelline tankinamąjį tušą. ši laimingoji porelė man tikrai palengvina gyvenimą suteikdama blakstienoms natūralų ilgių ir ryškių blakstienų efektą.  








Goda

2 comments:

  1. As vis galvoju isbandyti Maybelline valikli, bet kazkaip kaina atbaidydavo ir nebuvau tikra, kad vertas demesio. Dabar zinosiu! Saunus blogas! Turi nauja sekeja! ;)

    ReplyDelete
  2. labai labai dėkoju :) susilaukus naujų skaitytojų visuomet veide atsiranda šypsena. na man jo kaina visiškai inedidelė atrodo atsižvelgiant į jo kokybę. juolab dažnai jį ir su nuolaida sumedžiot galima :). šiandien kažkaip dar susimąsčiau, ar visgi nepranoko jo kokybė už Bioderma micelinį vandenį, nes nelygumai su šiuo dingsta greičiau. tikrai vertas dėmesio ;)

    ReplyDelete