Friday, September 20, 2013

Nail polish trend for fall/winter 2013 - 2014 | Fashion trends #1


atšalus orams ir pasislėpus saulei, visuomet ryškiaspalvius, neoninius nagų lakus pakeičiu tamsesniais ar pasteliniais. tačiau renkantis tonus visuomet pravartu žinoti, kokie atspalviai ateinantį sezoną madingi.
žinoma, neperku tam tikros spalvos nagų lakų vien tik dėl to, kad jie bus madingi, tačiau mėgstu pirkdama naujus daiktus atsižvelgti į ateinančias tendencijas. taip pat retkarčiais šaltojo sezono metu užklupus depresijai mėgstu palaužyti taisykles, ir praskaidrinti sau nuotaiką nusilakuodama nagus ryškia, į akis krentančia spalva. patikėkit, iškart pasidaro geriau :) na o šiandien jums pateiksiu atspalvius, kurie 2013 metais bus madingi šaltuoju metų laiku.


1. jau klasika rudenį tapusi tamsiai raudona kraujo, raudonojo vyno, vyšnių, ar baklažano spalva.






2. prieš porą metų labai populiari buvusi, tačiau man, asmeniškai, nepriimtina, juoda, ar kūno spalva su matiniu efektu.







3. metalo spindesys. tai gali būti nagai, pilnai dažyti metaliniais atspalviais ar tiesiog jų detalės, pavyzdžiui, naudojant prancūziško manikiūro efektas.






4. Nude/pasteliniai atspalviai






5. balti atspalviai. iš pat pradžių man jie atrodė per daug iššaukiamai ir neįdomiai. tačiau dabar man jis atrodo labai paprastai, tačiau kartu ir originaliai, tad verkiant ieškau geros kokybės balto nagų lako. 










Goda





No comments:

Post a Comment