Wednesday, September 25, 2013

Review - Avene Thermal Spring Water Spray



istorija

Lietaus vandenys, nuliję kalnų masyvuose daugiau nei 40 metų teka pas geologiškai turtingas uolienas ir prisisotina įvairiais elementais. šiltojo šaltinio vanduo išteka iš Seveno kalnų papėdės Prancūzijos pietuose. nuo 1736m. šaltinio vanduo buvo naudojamas terapiniams tikslams ir odos problemoms gydyti - nudegimams, egzemai žvynelinei. 1874m. Avene-Les-Bains buvo suteiktas dermatologinės gydyklos statusas. Avene šiltojo šaltinio vandens raminamosios savybės įrodytos atlikus daugiau nei 100 klinikinių tyrimų. vanduo mažina dirglumą, uždegimą, turi antibakterinį poveikį, skatina gyjimą, drėkina, minkština odą. šaltinio vanduo buvo daug kartų tiriamas. tyrimų rezultatai parodė, jog vandens cheminė sudėtis išliko nepakitus iki šių dienų. jame gausu Silicilo - 4mg/l, kalcio, magnio, kvarco, vario, fluoro, sidabro, mangano, cinko ir geležies. Vanduo yra bekvapis, bespalvis, beskonis, neturintis bakterijų. 

kam jis skirtas

Šis vanduo pasižymi raminamuoju, priešuždegiminiu ir gyjimą skatinančiu poveikiu. jis skirtas raustančiai, šerpetojančiai, itin jautriai vandeniui ir kosmetikai odai. mažinamas odos jautrumas kenksmingiems išoriniams veiksniams. malšinamas odos niežėjimas. pašalinamas dirglumas, šio šaltinio vandens galima purkšti į akis. taip pat šis vanduo tinka sportuojantiems, dirbantiems šildomose patalpose, ilgą laiką praleidžiantiems prie kompiuterio. taip pat ir po dermatologinių procedūrų: odos gydymo nuo spuogų, plaukų šalinimo vašku ar lazeriu, po cheminio pilingo. gydant žvynelinę, atopinį dermatitą, egzemą, neurodermitą ir pan. šaltinio vanduo ramina kūdikių odelę esant bėrimams ar iššutimams. 

apie produktą

produktą nusipirkau vasarą tam, kad visuomet po ranka turėčiau priemonę, kuria galėčiau atsigaivinti. Terminis vanduo man tikrai labai patiko. pašalina išsiskyrusius riebalus, palyginus greitai susigeria, nuo jo nenubėga joks makiažas (net ir vandeniui neatsparus). kaina didoka, tačiau atsižvelgiant į visus produkto pliusus, aš esu pasiryžusi už didesnį jo buteliuką mokėti 33lt. praėjus vasariškam karščiui, terminį vandenį naudoju po kūno kultūros ar sporto klubo. prakaito kaip nebūta, o ir veidas jaučiasi kur kas gaiviau. manau, jog šaltinio vanduo turi šiek tiek šaldomojo efekto. 







Goda

2 comments:

  1. Šis terminis vanduo man labai patinka. Ypač geras dalykas vasara, nes nuo karščio ir dulkių veidas apsineša nešvarumais, o šis vanduo padeda atgaivinti. O jei jau užsiminėte, kad tinka ir po dermatologinių procedūrų, tai gali pasakyti, kad nors plaukų šalinimas lazeriu kaina smarkiai skiriasi nuo kitų plaukų šalinimo procedūrų, bet tikrai verta, nes plaukeliai atauga silpnesni ir švelnesni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tikrai taip, pačiai dažniausiai šią priemonę tenka naudoti vasaros metu būtent dėl priemonės gebėjimo atgaivinti odą nesugadinant makiažo

      Delete