Wednesday, September 18, 2013

Review - Intensive 7 days soothing gel-cream



Jau kurį laiką norėjau išbandyti šį produktą, tačiau tai buvo vienas iš tų pirkinių, kuriuos įsigyti visuomet pritrūkdavo noro. bet vasaros pabaigoje, užklupta vienos iš tų retų ir netikėtų shopaholic akimirkų, su didele drąsa pirkdama viską, ką jau seniai norėjau įsigyti, prigriebiau ir mažesnį (250ml) buteliuką šio kūno kremo. ir tikrai visiškai tuo nesigailiu. apie jį negaliu pasakyti nieko blogo! man patinka tiek jo itin gaivus ir neįkyrėjantis kvapas, kuris, susigėręs į odą, dingsta. tiek ir keista konsistencija. būtent dėl jos kremas labai lengvai ir greitai įsitrina ir įsigeria (net ir per ,,lietuviškos'' vasaros karščius) į odą, nepalikdamas ant jos jokių kremo likučių. kaina, atsižvelgiant į produkto kokybę, tikrai nėra didelė, ir kremas jos tikrai vertas. taip pat šis kūno kremas labai gerai drėkina odą, ir ji tampa dar švelnesnė. po kremo naudojimo nebelieka prieš tai buvusių sausos odos plotelių. 
Šis produktas yra su bifidobakterijomis ir natūraliu persikų ekstraktu, yra skirtas sausai ir jautriai odai. Iš tiesų mano oda yra normali, tačiau normaliai odai skirto kremo nepirkau dėl man nepatikusio kvapo. šis šimtą kartų geresnis :)vienintelis ir labai mažas produkto minusas yra tas, jog kremo vienam naudojimui reikia gana daug. tačiau apart to, mažesnės pakuotės man vis tiek užteko, ir vis dar užtenka, ilgam laikui. net neabejoju, kad ir toliau jį naudosiu, nebent paįvairinimui nuspręsčiau išbandyti ką nors kita, o vėliau vėl grįžti prie šio produkto. 
tačiau dėl to, kad drėkinamasis kremo poveikis yra juntamas 7 dienas, nesutinku. kokias 4 dienas - gal. bet visą savaitę poveikis tikrai netrunka. bet man tai visai ne problema, nes po prausimosi teptis kremu netingiu, ir skirtumo, teptis kartą, ar tris, per savaitę, nejaučiu. 
taip pat gamintojas teigia, jog bifidobakterijos palaiko optimalias natūralios odos drėgmės atsargas ir stiprina jos natūralų apsauginį sluoksnį. na, šito nei patvirtinti, nei paneigti negaliu. bet vis dėlto esu linkusi manyti, kad bent jau didžioji dalis to nėra tiesa. visi šie pažadai, atsižvelgiant į šio kūno kremo kainą,  per daug gerai skamba.
su kuo galiu sutikti yra tai, kad persikų kvapas tikrai pasižymi raminamuoju poveikiu (jis ramina tiek odą, tiek ir emociškai). Produktas yra patikrintas dermatologų.







Goda  

No comments:

Post a Comment