Friday, November 29, 2013

Christmas & birthday wishlist | 2013









(<---)


  1. Lorac Pro palette. labai išgirta ir išpopuliarėjusi paletė, grožio guru teigimu pasižyminti gera šešėlių kokybe ir pačios paletės universalumu. paletė tinka visiems, nes joje yra ir matinių, ir blizgių šešėlių. taip pat šešėliai paletėje išdėstyti labai patogiai (matiniai viršuje, blizgūs apačioje). atspalvių gausybė ir pigmentacija labai traukia, atrodo, kad jos tiktų tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui. iš šios paletės gaučiau labai daug naudos, tačiau atbaido kaina ir tai, jog jos negaliu įsigyti Lietuvoje :)
  2. Yves Saint Laurant Parisienne tikrai garsūs ir visiems žinomi kvepalai. ,,Romantiškai pavadintas aromatas skirtas nepaprastai, laisvai moteriai - ji nėra paryžietė, bet Paryžiuje jaučiasi laisvai. stulbinančiai moteriškas, geismą žadinantis kvapas sukurtas žinančioms, kaip gyventi ir mylėti moterims''. gėlių, medienos ir muskuso kvapas.  viršutinės kvapo natos: spanguolės, gervuogės; vidurinės kvapo natos: rožės, žibuoklės, bijūnai; pagrindinės kvapo natos: kvapusis auksabarzdis, muskusas, santalas, pačiulis.
  3. Geo shape pendant chain  ką galiu pasakyt. gražus, pigus kaklo papuošalas. dėl jo kainos prieinamumo gali būti, kad tai bus dovana nuo pačios manęs :) grandinėlės ilgis reguliuojasi. 
  4. Massimo Dutti Leather and pink gold chrono watch jau labai labai seniai noriu laikrodžio, o nuėjus su mama į Massimo Dutti visuomet lieku apžiūrinėti ten esančius aksesuarus. pamačiusi šį laikrodį, iškart įsimylėjau, nors jis ir nėra įprasto mano skonio, tačiau manau, jog man labai priliptų.
  5. Dior parfumes Miss Dior kuomet nueinu į kosmetikos parduotuvę, kurioje pardavinėjami Dior kvepalai, visada nueinu pauostyti būtent šių kvepalų. anksčiau labai dažnai užuosdavau juos, tačiau niekaip nežinojau, koki kvepalai gali taip skaniai kevėt. kai išsiaiškinau, negalėjau nustot uostyt jais papurkšto lapelio ir iškart juos įtraukiau į savo norų sąrašą. va, praėjo jau metai o aš vis dar neturiu šių kvepalų, ir vis dar labai labai jų noriu. ,,neįprastas ir saldus kukurūzų spragėsių dvelgsmas šiuos kvepalus daro patrauklius ir jaunoms merginoms. šiuose kvepaluose besislepianti moteris - jaunatviška ir romantiška, turi gerą skonį, puikų stilių ir dailią išvaizdą. bet jaunystė yra jaunystė ir ši jauna dama puikiai atrodo net su kukurūzų spragėsių krepšeliu rankoje''. gėlių ir vaisių kvapas. pirmos natos: žali mandarinai, žemuogių lapai, žibuoklės; vidurinės natos: gausiažiedžiai jazminai, žemuogės, kukurūzų spragėsiai; pagrindinės natos: pažiūliai, muskusas.
  6. D&G 3 L'Imperatice parfumes gal prieš kokį mėnesį atradau šį kvapą, ir iškart įsimylėjau. ne per seniausiai Douglas parduotuvėje jam buvo labai gera nuolaida, tačiau taip ir neišsiprašiau, kad juos nupirktų :( ,,aromatas skirtas jaunai moteriai - tikrai viliokei, nuo kurios neįmanoma atitraukti akių''. saldus vaisių kvapas. pagrindinės kvapo natos: kerintys rabarbarai, kiviai, raudonieji serbentai, rausvieji ciklamenai, arbūzas ir jazminai, muskusas, santalas, greipfrutai, ir medienos kvapas.
  7. Zara Fur shopper bag deja, svetainėje yra tik maža rankinė, tačiau parduotuvėse yra ir didelė jos versija, kurios ir noriu. maža man tiesiog per maža. tačiau kiekvienais metsais į savo wishlist'ą įtraukiu rankinę, nes man jų niekuomet nebūna per daug :) ši ne išimtis. pamačiau, užsimaniau, įsimylėjau, ir dabar nebeįsivaizduoju savo gyvenimo be jos :)) ji atrodo labai paprasta, tačiau dėl skirtingos tekstūros išsiskiria ir patraukia akį. turėtų būti labai talpi, kokybiška ir patogi.
  8. Mango leather cords necklase jau kurį laiką ieškau kokio nors kaklo papuošalo, kuris būtų paprastas, be daugybės detalių, tačiau kartu ir puošnus. na, šis man visai prie širdies. taip pat mėgstamiausias mano metalas, taip pat ir labiausiai man tinkantis - yra auksas. tad su šiuo kaklo papuošalu tikrai neprašausiu pro šalį. 
  9. Lush gift set ,,WOW!''  visų pirma, tai tikrai 100% esu tikra, kad šios dovanos aš negausiu, nes ji yra beprotiškai brangi, tačiau pasvajot juk galima :) labai mėgstu Lush parduotuvę, tačiau niekuomet neturiu užtektinai nusipirkti tai, ko noriu, tad ši dovana būtų puiki proga sutaupyti daugybę asmeninių pinigų ir išbandyti dar daug neišbandytų produktų.
  10. Chloe parfumes Chloe niekuomet nemaniau, kad man patiks šios firmos kvepalai, bet neseniai perskaičiau vienos mano mėgstamos UK blogerės straipsnį, apie mėgstamus kvepalus, tarp kurių buvo ir Chloe kvepalų gamintojų naujovė - rožių kvapo kvepalai. na, Lietuvoje jų dar nėra, tačiau nusprendžiau pauostyti esančius. ir šie išsiskyrė iš krūvos kitų. pasirodė vieni iš tų kvepalų, kuriais pasipurškęs jautiesi subrendęs ir intelektualus, turintis savo stilių. tad užsimaniau ir jų. lyg mano norų sąraše neužtektų kvepalų :) manau, aiškiai matosi, jog baigiau savo vienintelius kvepalus ir intencyviai ieškojau naujų. ,,šis aromatas - tarsi pasitikinčios savimi, kūrybingos moters bruožas. itin gaivus ir moteriškas kvapas skirtas laisvos dvasios moteriai, turinčiai įgimtą elegancijos pojūtį. jame žaismingai atsiskleidžia moteriškumo suvokimas: klasikinės rožės išmoningai paverčiamos skaidriu ir šiltu, elegantišku ir gundančiu aromatu. šis intuityvus derinys - ramios ir elegantiškos moters atributas''. gėlių kvapas.
  11. Mango Spikes and crystals necklase realybėje šis papuošalas atrodo kur kas tobuliau, ir jau senių seniausiai būčiau jį įsigijusi, nes jis tiesiog prašosi perkamas. vos tik pamačius jį galvoje iššoko daugybė drabužių derinių, prie kurių derinčiau šį grožį. na bet kaina, tai jau atsiprašau. nesuprantu, už ką tiek mokėt. belieka tikėtis, kad kas nors padovanos jį švenčių proga.
  12. Massimo Dutti Gold chrono watch kaip jau minėjau, auksas man labiausiai tinka. taip pat man nerealiai gražu yra žiūrėti į tokio stiliaus laikrodžius priderintus prie jaunatviško, minimalistinio stiliaus. labai panašų laikrodį buva išsirinkusi ir pernai metais, tačiau tėtis išbrokavo jo nekokybišką stiklą, tad su dideliu skausmu teko trumpam išsižadėti tos svajonės. 










Goda

No comments:

Post a Comment